... még én is várok a soromra, de a talin gyűjtött tapasztalatok alapján kicsit hihetetlen, hogy azonnal olajozás szükséges az órákhoz. Tisztában vagyok vele, hogy 10-15 éve állnak a szerkezetek, de talán beleférne egy olajozás is .... de min1 is, megcsináltatom majd egyszer....
".... azért azt remélem, a további darakra nem lesz igaz: úgy rakják össze az órákat, hogy azonnal egy szét kell szedni egy teljes szervízhez ..... :("
Én lassan már örülni fogok, ha egy nejlonzacskóban megkapom a kiöntött tokomat és a szerkezetet hozzá a mutatókkal...
Basszus , már megint nem sikerült Fortuna kegyeltjének lennem ... Többet kellene írnom ide .... Mik a hírek ? Újra megtalálta a csavarhúzót P.Kiss mester ?
MMII várható ? Mikorra tudja az egy éve személyesen megígért havi 5 db-os szériát tartani ?
MMII. Kérem azt az öt tagot, aki listán nicknével szerepel, keressen meg levélben, hogy a dobozra+certi mappára a becses nevét reá aranyozhassam, és az óra számát is.
Hát ez bizonyítja, hogy a megállapodás nem elég ösztönző. Az órás bácsi valszínűleg a szovializmusban élte le élete nagyobbik részét, így érti a klasszikussá vált Hofi viccet: -Tud úszni? -Nem. - És ha megfizetem? :-DDD
"200 ezer Ft-os irányáron már meg is vásárolhatja! :-O"
Lehet licitálást kéne tartani az MMII tagok között a következő 5 db-ra, és a befolyt összegből meghozni a kedvét a készítő órás bácsinak, hátha akkor elkészülne. Ez viccnek indult, de nem is olyan hülyeség, ha meggondoljuk.... -esetleg az órás bácsit meg lehetne kérdezni, hogy van e olyan pénz amiért nem évi 5 db hanem mondjuk havi 5 db készülne el?
"...valamennyibe fog kerülni és valaki majd csak megcsinálja valamikor..."
Nos ez itt a lényeg. Akinek meg nincsen ideje, az ne álmodozzon vagy vegyen azonnal valamilyen másmilyent valamennyiért és arra nem kell várni. Amúgy az idézett rész olvasata optimista nézőpontból : el fog készülni :-)
Hát ugye nyakunkon a karácsony, ilyenkor már nem dolgozik senki.
Utána húsvétig lesz két hét, amikor szárba szökkenhet a projekt, valószínűleg így is lesz, mert aztán meg jön a nyár, lásd mint fent és megint karácsony.
Sajnos Glas szmájlija (pfff, de randa szó) sokkal hitelesebb, mint a Báró, aki évente szóban feltüzeli az embereket, oszt megszűnik létezni!
Potyoro: a találkozón emlékeim szerint abban maradtunk, hogy Te leszel a szócső (ha rosszul emlékszem, akkor elnézést), mi a fuck van P Kiss úrral? Problémát jelent még neki a projekt, vagy már totál feladta?
Lassan már ott tartok, hogy odaadom "hetvenér gyorsba" a Báró tolongó befektetőinek:)