A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Praktica B100 + Prakticar 50 mm 1.8 objektív kifogástalan állapotban. Bőrtokkal, nyakpánttal, elemmel. UV szűrő és gumi árnyékoló jár az objektívhez.
Serial:
Practica: 6281186 Obi: 8053029
Ár: 11.900 Ft + szállítás
Alkuképes
Eladó továbbá egy Yashica Electro CC bőrtokkal és gyári ellenzővel. Elem van benne.
Serial: 10614243
A felhúzókart az előző tulaj javíthatta házilag. Nem szép, de a gép kifogástalanul működik.
Ár: 17 900 + Szálltás
Alkuképes
Kipróbálhatók Miskolcon, illetve május 6-án és 27-én Bp-n.
Eladó egy Altix Altissa (19807x) Tessar 2,8/50mm objektivvel és egy Altix N (593x) fényképezőgép váz. Bőrtokokkal együtt, használati nyomokkal, de komolyabb sérülésektől mentesen. Egyben a kettő 10.000 Ft
Eladó két viseltes, sokat megért objektiv Exa véggel: Pentacon 3,5/30mm (697334*) ez még egész jó állapotban van, de egy apró karc van a frontlencsén és a külső gyűrűre lukat fúrtak Sonnar 4/135mm (490804*) na ez tényleg viseltes, javított szűrőmenet és és a hátsó lencsén látszik némi letakarított halvány gombafoltcsik mindkét objektiv rekesze és élességállítógyűrűje picit szorosan, de finoman jár a kettő egyben 9000 Ft
Eladó ritka LINHOF 220, távmérős 6x7-es fényképezőgép 2200db-ot gyártottak belőle összesen. Első sapka. A gép gyönyörű kifogástalan állapotú, az objektív karc és gombamentes. A szelénes fénymérő már nem működik. A gép működését ez nem befolyásolja. Külön fénymérőt használtam. Gép SN.: 3511153 Objektív.: Linhof Technikar 95mm f3,5 SN.: 5385612 Komolytalan érdeklődők kíméljenek. Eladó ritka LINHOF 220, távmérős 6x7-es fényképezőgép 2200db-ot gyártottak belőle összesen. Első sapka. A gép gyönyörű kifogástalan állapotú, az objektív karc és gombamentes. A szelénes fénymérő már nem működik. A gép működését ez nem befolyásolja. Külön fénymérőt használtam. Gép SN.: 3511153 Objektív.: Linhof Technikar 95mm f3,5 SN.: 5385612 Komolytalan érdeklődők kíméljenek.
Eladó egy A.Schacht Ulm S-Travelon 1:1,8/50R - M42-es objektív. Szériaszám: 40806x Irányár: 19.000,- Szép állapotban, tisztítva. Valamikor az egyik belső lencsefelületen volt egy kicsi gombásodás, a tisztítás során ez eltávolításra került, viszont a bevonaton a mellékelt képen is látható kicsi rajzolat visszamaradt. Elég nehezen látható, próbáltam úgy fotózni, hogy felismerhető legyen. Átnézetben semmi nem látszik, teljesen tiszta belülről. Tükörreflexes fullframe vázon végtelenre fókuszálás esetén figyelni kell, mert a hátsó lencsetag eléggé hátranyúlik, egyes modelleknél hozzáérhet a tükörhöz. Fókusz könnyen és simán jár, blende tiszta, olajmentes. Elég ritka obi, rövid ideig gyártották.
Az obi Szegeden található, de előfordulok olykor Budapesten is.
Posta, Foxpost, Webox is játszik. Akit érdekel, kérem, privát üzenetben keressen.
Eladó egy Mamiya ZE kisgép /sn: N508530/ Sekor E 50/2 S /sn: 52054/ és Sekor 28/2.8 /sn: 17441/ objektívekkel egyedi, minőségi bőrtokkal, gombelemekkel. Szép állapotúak, évekig használtam a gépet, váltás miatt eladó. Egyben szeretném eladni, irányár: 23.000- Budapesti átvétel megoldható.
soosban van egy 90-es angulon, raadasul technika selection sztem az egy eleg jo cucc (es ritka is). nekem volt 90-es, 65-os es 75-os is mind jofele, eles, nagy kepkoru.
volt naluk egy 180-as sironar is, de nem tom megvan e meg.
Eladó egy A.Schacht Ulm S-Travelon 1:1,8/50R - M42-es objektív.
Szériaszám: 40806x Irányár: 25.000,- Szép állapotban, tisztítva. Korábban az egyik belső lencsefelületen volt egy enyhe gombásodás, a tisztítás során ez eltávolításra került, viszont a bevonaton a mellékelt képen is látható kicsi rajzolat visszamaradt. Elég nehezen látható, próbáltam úgy fotózni, hogy felismerhető legyen. Átnézetben semmi nem látszik, teljesen tiszta belülről. Tükörreflexes fullframe vázon végtelenre fókuszálás esetén figyelni kell, mert a hátsó lencsetag eléggé hátranyúlik, egyes modelleknél hozzáérhet a tükörhöz. Fókusz könnyen és simán jár, blende tiszta, olajmentes. Elég ritka obi, rövid ideig gyártották.
Az obi Szegeden található, de időnként Budapesten is előfordulok. Akit érdekel, kérem, privát üzenetben keressen.
Örökségből rám maradt objektívek (és gépvázak) eladók. Sajnos az állapotuk nem túl fényes, de legrosszabb esetben alkatrésznek jók lehetnek.
Industar-FED 52mm f2.8: A szűrőmenet sajnos horpadt, a fókuszgyűrű kicsit száraz és optikailag is tisztításra szorul.
Meyer-Optik Görlitz Domiplan f2.8 50mm: A legszebb állapotú a teljes felszerelésben. Külsőre tökéletes, a fókusz is finoman jár. Optikailag is rendben van, pár szem por van benne. Egyedül a rekeszgyűrű fura, hiába fordítom el a rekesz nem ugrik be.
Helios 44-M4 f2 58mm: Külsőre egész szép, optikailag viszont tisztítani kéne (kis gomba és por is van). A fókusz kicsit száraz.
Illetve 2 Praktica L váz és egy FED 4-es is eladó (örülnék, ha az optikákkal együtt mennének a vázak is, de persze lehet bontani a kiteket). A vázak optikailag szépek (leszámítva az egyik Prakticán egy belevésett monogramot), a működésükben nem vagyok teljesen biztos.
Az árakkal gondban vagyok, főleg ajánlatot várok, ki-mit-mennyiért vinne. Köszönöm!
Nagyformátumú 4x5 inches fényképezőgépet, objektívet keresek megvásárlásra. Kardános műszaki, vagy alapdeszkás gép, alap és teleobjektívvel érdekelne. Linhof, Horseman, Sinar, Cambo... de más márka is érdekelhet.
Eladó egy nagyon megkimélt állapotú Zorkij C (56126620). A tokja is megvan, azon azért vannak kisebb sérülések a tárolástól.
Ára: 9900 Ft (remélem jól lőttem be) továbbá van egy 4/135mm Jupiter-11 (6709436) obi is, az élesség és a rekesz szárazon jár, de nem szorul, külsején használati nyomok, első-hátsó sapkája van. ára: 9000 Ft, vagy egy NEX-m39 adapterrel együtt 10000 Ft
Eladó 30mm-es B&W sárga szűrő és egy noname piros, kis Leco? feliratos nyomott tokban. Nem menetes, rácsúsztatós-megszorulós, úgy sejtem kétaknás gépekhez tartozhatott. Bónusznak egy világoskék üveg is van. egyben 4000 Ft