GRATULÁLOK A CSAPATNAK A JÁTÉKHOZ ÉS A GYŐZELEMHEZ!!!
Remek kis bemutatkozó meccset hoztatok össze a farkasokkal! Nagyon élveztem ott veletek a pályán!
Külön megköszönném mindenkinek a SPORTSZERŰ, TISZTA játékot! Ez az a mentalitás, amitől fejlődni lehet, amitől fejlődni képes a football Magyarországon!
Tanuljatok nagyon sokat, edzzetek rengeteget és jövőre akár a bajnokságban is szerepelhettek!
Nektek is köszönöm a szombati nagyon jó meccset. Jó volt nézni a bevonulásotokat, ahogy még mindig... és még mindig... és még még mindig jönnek a játékosok. Gratulálok a szép játékokhoz az O részéről és a D kemény megmozdulásaihoz is!
egy Wolves szurkoló
Köszönjük a meccset srácok! Szerintem mindannyian elismerjük itt a csapatnál a fejlődéseteket, főleg az első meccsetek eredményének fényében! Le a kalappal! Varga Gábor wolves "II" no. 85
Nektek is lesz himnuszotok, mert múltkor hallottam a Győr Sharks himnuszát és nagyon jó. Elképzelem, hogy a 2 himnusz egymás után dübörög... Kész adrenalin ;)
Wolves szurkoló vagyok, de úgy másfél negyedre a pálya másik oldaláról, tehát a Predator mögül is néztem a tegnapi meccset. Le voltam nyűgözve. Nem is tudom mikor láttam egy csapatot ennyire együttélni. Ennek számos jele volt, pl. a buzdítások, az irányító figyelése, a passzok, sérülésnél azonnal és együtt féltérdre ereszkedés, stb. Emellett nagyon szinvonalasan is játszottatok. Minden elismerésem.