Keresés

Részletes keresés

Lappantyú Creative Commons License 2002.08.29 0 0 81
zsezse, szerintem is rengeteg viccesen drága és ronda cucc van az IKEA-ban (például az a futonágyizé, egy lüke, borítatlan matraccal egy nagy, összecsukható rács több tízezerért), de nem is ez a lényeg, hanem hogy van olyan IS, ami szép és nem túl drága. Nekem ezért a szerelmem az IKEA.

A kedvencem a LEKSVIK család, igazi fenyő és nagyon szép. Abból van a könyvespolcunk, egy komód és a tévéállvány. Összerakni igazán gyerekjáték volt. De a LULEA kanapénkat is nagyon szeretjük.

Lappa

Előzmény: zezse (80)
zezse Creative Commons License 2002.08.29 0 0 80
lappa: köszi szépen.
Format C: magam elé kaptam a katalógust. Ami nekem brutál magas ár, ( nem a V.A.M design-hoz képest)pax borkenes gardróbszekrény: 209.000.( ahogy a katalógusból értettem csak az ajtók fák)
bekant műanyag papirkosár 2000 Ft (?) mellette a fém csak 1500.tore munkaállomás: 87.000.
De hozzáteszem nekem ezek ahhoz viszonyítva magas árak hogy mennyiért csinálja meg vidéki asztalos barát. A Gepetto nem drága? met én csak al Lakáskultúrában láttam, tényleg szépeket csinálnak,de árat még sehol nem láttam.
formatc Creative Commons License 2002.08.29 0 0 79
Az IKEA cuccok szvsz eleg jok es nem is dragak.
Osszeszerelni pedig nem nehez, ha van egy minimalis affinitasod a kalapacshoz meg a csavarhuzohoz! :)

Kivancsi lennek zsezse milyen irrealis arat latott! (Persze elofordulhat, de altalanossagban eleg occso...)

A konyhabutoruk szerintem verhetetlen. Ennyier mashol szoba se allnak veled. Ha akarsz meg valami extrat, akkor meg veszel egy ket vasalatot mashol azt kesz.

Aki esetleg uj butorokon gondolkodik, az nezze meg a kovetkezo helyeket (van amit csak tajekozodas szinten):

- BoConcept: 20-40% jobb minoseg, 50-100% magasabb ar
- Garzon RETURN sorozat (pl. DOMUS a RobertKarcsin): modernebb dizajn, sajnos csak butorlap minoseg, kisse elszallt aron
- Hulsta butorok (pl. Kika szinten a RobertKarcsin, vagy VA Design a Camponaban): mindenfele stilus, Focvagen minoseg :), brutal ar.
- Fonte collection (Fonte a Budaorsi uton): modern butorok, a nagyon jo minoseghez kepest meglepoen jo ar. (A tobbi kiallitott butor inkabb a "nagyon brutal" arkategoria )
- konnyed "nemveszunksemmitcsaknezegetunk" seta az Andrassy ut-Kiraly ucca viszonylatban (ligne roset, SIL Enterior & Konyha, Desidea, VAM Design es meg masok) Aki a kantri stilust szereti, annak itt egy kotelezo uzlet, naggyon occso (a minosegehez kepest)!
- Magma (Petofi Sandor ucca a Vaci mellett): itt magyar kiscegek nagyon jo minosegu dolgai vannak. Geppettot imadom... :)

Mit keresunk mi az Erdekvedelemben?

Lappantyú Creative Commons License 2002.08.29 0 0 78
Ja, a retro és a sok műanyag nekem sem jön be (nagyon nem). A rajongásom inkább a fa bútoroknak szól.

És - bár tudom, nem nekem szól a kérdés, de hátha nem bántalak meg a válasszal - mi idén februárban rendeztük be nagyjából a lakást jobbára IKEA bútorokkal és néhány darab máshonnan. Konyhabútor volt a lakásban, az összes többi (kiegészítőkkel) nagyságrendileg 700 ezerbe került. Ha érdekel, felsorolom, hogy ebbe mi tartozott.

Lappa

Előzmény: zezse (77)
zezse Creative Commons License 2002.08.29 0 0 77
a kiegészitők tetszenek szó se róla, nekem csak a retró ronda karosszék tipusú cuccok meg a sok műanyag nem jön be. Mennyiért vetted meg tavaly a bútorokat nagyságrendileg??mert mi most rendezzük be a keót és filózok, bár nem tudok konkurenciát az ikeának.
Lappantyú Creative Commons License 2002.08.29 0 0 76
Ja, én meg biztos is vagyok benne, hogy tetszik majd minden, visszavonhatatlanul rajongó vagyok én már, hát ez van. :-)

Lappa

Előzmény: szalka (75)
szalka Creative Commons License 2002.08.29 0 0 75
Nekem meg nagyon tetszett. Igaz mivel tavaly az osszes szukseges butorunkta megvettuk(IKEA-ban), iden inkabb csak aprosagok utan bongesztem benne, es nem is csalodtam. Szerintem az uj szonyegek es agynemuk nagyon vaganyak nem beszelve uj vazakrol.

Előzmény: zezse (72)
zezse Creative Commons License 2002.08.28 0 0 74
háát, nem tudlak mivel biztatni csak azzal hogy sz.v.sz nem jó. 1 v. 2 jó ötlet van benne. és néha irreállisan drága bútorok
Lappantyú Creative Commons License 2002.08.28 0 0 73
Akkor ezekszerint osztogatják már, én csak az áruházban jártam, ott még nincs. [hozzánk bezzeg nem dobtak egyet sem. :-(]

Lappa

Előzmény: zezse (72)
zezse Creative Commons License 2002.08.28 0 0 72
lappa: hozzánk a III. kerületbe már múlt héten bedobták, de szerintem rosszabb mint a tavalyi
Lappantyú Creative Commons License 2002.08.28 0 0 71
És jövőhéttől lesz új katalógusuk. (A héten még nincs, hiába reklámozzák.)

Lappa

Előzmény: nohab (70)
nohab Creative Commons License 2002.08.28 0 0 70
Nekem is inkább pozitívak az IKEA-val a tapasztalataim. A legolcsóbb cuccok tényleg egy picit gagyik, de azok annyira olcsóak (pl. BRÖMSTA), amennyiért máshol esélytelen vagy bármire.

Az összeszerelésse soha nem volt az égvilágon semmi gondom. Aki ilyen jó útmutató alapján képtelen _könnyedén_ megcsinálni, az ne vegyen lapraszerelt bútort (a kika vagy az RS útmutatói nagyságrenddel szarabbak). Ami meg óriási plusz az IKEA mellett, hogy egyrészt az áruház nekem nagyon tetszik, nem a belvárosi dugók közepén van, másrészt (szinte) minden van raktáron. A kika-ban akármit vettem (sokat emiatt csak vettem volna), legjobb esetben is 4 hét, de sokszor 10-12 a szállítás. Ja, és eddig engem az IKEA mindig visszahívott, ha üzenetet hagytam az ügyfélszolgálaton.

zezse Creative Commons License 2002.05.04 0 0 69
Sziasztok,
szerintem igaz hogy külföldön az IKEA a fiatalok, és nem tehetősek áruháza,itthon szerintem néhány dolog baromi drága, de kiegészitőkben verhetetlen. Nekem a Michelfeitről vannak rossz tapasztalataim, a bútor átváteléhez decemberben egy raktárban álltam 8 hónapos terhesen, aminek nem volt ajtaja csak egy müanyag csapóajtó+ sok bunkó eladó. Én az IKEA-tól nem várok semmi extrát, és nem is kapok. Tehát nem csalódom. De a szép butorok sajnos tényleg drágák, ls Magyaroszágon nem nagyon van alternatíva, ha nem az ikea-t akarom.
( És néha a FYnd-ben tök jó dolgokat veszünk olcsoér)
ámos Creative Commons License 2002.05.03 0 0 68
Én bizony a topic címével értek egyet, nagy szívás az IKEÁ.tól bármit is vennei. Történt, hogy tavaly két gyerekszobát - abban a tévhitben, hogy minőség/ár viszonyitásában meszze az IKEA alegjobb - a boltból származó bútorokkal rendeztünk be. Alkatrészek hiányoztak, elemek nem illeszkedtek, a fa vetemedett volt - szóval a szokásosnak tekinthető herce-hurca.
Mivel épp olyan helyzetben voltam, hogy máshol is tudtam vásárolni, egy olasz stílbutorokat árusító üzletet is felkerestem, ahol mindig volt valami akció. A lényeg: amikor összevetettem az árakat, kiderült, hogy a teljesen kész, összerakott, politúrozott stílbútor semmivel sem volt drágább, mint a nyers, darabokban lévő IKEA-bútor. Ja, és a stílbútort ráadásul még ingyen a helyembe is szállították. Innentől kezdve nagy átverésnek tartom az IKEÁT. (A sztorihoz annyit, hogy ez Pozsonyban esett meg és nem itthon.)
Lappantyú Creative Commons License 2002.03.21 0 0 67
Hát, csak rajta. :-)

Mi túl vagyunk a vásárláson, a bútorok 90%-át az IKEA-ban vettük meg végül, magunk szereltük össze őket, a leírások tökéletesek voltak, semmiből nem hiányzott egyetlen darab sem és szinte a komplett lakást összedobtuk ketten (itt-ott hárman) egy nap alatt. Minden hátsó és belső lapot láttunk és forgattunk az összszerelés miatt és mindegyik minőségével teljesen meg voltunk elégedve: nem votlak görcsösek, nem voltak csomósak (egy íróasztalt az RS nevű bútorboltból vettünk, azt megfordítva láttuk, hogy a hátsó tartó lapok szinte lyukasak a fa születéskori hibájából).

Összességében teljesen meg vagyunk elégedve az IKEA-val. Körülbelül egy hónapja élünk a bútorok között, semminemű problémánk nincs velük. Persze, ez még változhat, nem mondom, hogy nem.

Ja és a sok-sok holmi közül egyedül egy UFO lámpáról derült ki, hogy el van benne törve egy kis pöcök. Visszavittem és bár a számlát elfeledtem magammal vinni, mosolyogva kicserélték.

Csak hogy legyen vélemény mindkét oldalról. :-)))

Lappa

Előzmény: crazyBMW (66)
crazyBMW Creative Commons License 2002.03.21 0 0 66
Egy rakás szar az IKEA! Kint a szegények áruházának tartják,csak itt ilyen kurva drága!A minőséget,me ne is emlitsük,az eladók bunkók /Örs vezér tér/,telefonon lehetetlen beszélni velük,vagy foglaltak,vagy szarnak felvenni,ha meg vissza hívást kérsz,nem hívnak vissza! Tavaly december ota,hívnak,és itt több ember véleményét,és tapasztalatát írtam le.Sok ember,úgy vásáról,ott mintha,valami nagy dolog lenne,ezeknél pénzt hagyni.Ráadásúl,a tegező módszer,se jőtt be nekik!Ők tegezve írnak ki mindent,ha meg letegezed a takony eladót,húzza a pofáját/Örs vezér tér/.Soha semmit nem vásárólok többet náluk.Jobb a KIKA!
Lappantyú Creative Commons License 2002.02.08 0 0 65
:-) jó volt olvasni a szavaidat, köszi. :-)
Előzmény: szalka (64)
szalka Creative Commons License 2002.02.07 0 0 64
Nekunk most mar majd felevesek a butoraink es ugy globalice nagyon megerte. Egyedul a kanapeval nem vagyok teljesen megelegedve. De az az igazsag, hogy tudtuk is, hogy nem orokeletu darab lesz( a legeslegolcsobbat vettuk vegul). Nem is ezt akartuk megvenni, de amit kineztunk az ketszer ennyi volt es 5 hetet kellett volna varni ra ez meg raktaron volt, aztan a koltsegvetes miatt meg mar annyira hianyzott ezt vettuk meg.
Szerintem nagyjabol a legtobb cuccrol ha alaposan megnezed kiprobalod az uzletben meg lehet kb mondani, hogy tartos darab-e vagy sem.
De ne legy nyuszi masszivan probalgatni az uzletben. Foleg olyan cuccoknal amiben szivacs van: fotel, agy, kanape. Ulj/fekudj benne egy jo 10 percig az uzletben es kicsit ugralj ultogben. Mert fel perces beleulessel minden kenyelmesnek hat, meg a legtobb ilyen cucc ugy hasznalodik el, hogy a szivacs benne osszetopped. Ha kiprobalod es mar egy 10 perces ules ugralas utan a szivacsot meg kell igazitani razogatni, hogy ne legyen benne ulesnyom, akkor nem erdemes megvenni, mert nem tartos.
De kulonben szerintem nem szabad mindent amit hall az ember keszpenznek venni. Mikor mi vettuk akkor en is hallottam ugyanezeket
Volt olyan aki azt mondta olcso de borzalmas minosegu, aztan volt aki azt mondta szepek es jok, de iszonyu dragak. Az elobbirol kiderult meg sose vett ott semmit, a masodikrol kiderul, hogy meg egy katalogust se vett a kezebe, mert miutan kozoltem mennyiert vettunk ezt meg azt el volt hulve, hogy szinte ingyer van.
Aztan volt egy ismerosom, aki vett ott egy fiokos taroloszekreny es teljesen kiakadt hogy milyen szar es mindenkinek panaszolta, hogy az ikea-ban megegyszer nem vesz semmit. Aztan kiderult, hogy a ruhatarolasra vagy kacattarolasra keszult faroslemez alju fiokokat telepakolta barkacsgepekkel: furo, csiszologep stb, amik iszonyat nehezek voltak es a fiok persze , hogy nem birta, hisz nem arra lett tervezve.
Szoval ha ram hallgatsz, akkor nem hallgatsz senkire:-)) Hanem te alaposan megvizsgalod, mindent az utolso szegig mielott megveszel barmit is(barhol is), es elgondolkodsz azon, hogy te milyen terhelesnek fogod kitenni az a butordarabot.
Előzmény: Lappantyú (63)
Lappantyú Creative Commons License 2002.02.07 0 0 63
Elég vicces tapasztalatokat szereztem az elmúlt hetekben az IKEA megítélésről.

Az emberek hatvan százaléka azt mondja: az IKEAban nem szabad vásárolni. Ennek fele azt mondja, hogy azért nem, mert a termékek pocsék minőségűek. A másik fele szerint a termékek jó minőségűek, csak drágák nagyon. A negyven százalék szerint meg jó az IKEA nem olcsó, de nem is megfizethetetlen és nincsen semmi gond a minőséggel.

Én meg olyan bizonytalan ember vagyok, hogy nem tudom, kire hallgassak, ezért lejártam a lábaimat az elmúlt hetekben, végignéztem ezer bútorboltot, kanapékkal álmodok és még a kocsmákban is a székek formáját stírolom. :-)

És mindig várom, hogy egyszerre csak megtalálom azt a bútorboltot, ami az, amiről az emberek hatvan százaléka erősködik velem: ahol az árak az IKEA alatt vannak, de ugyanúgy néznek ki a bútorok. Eddig még nem találtam meg, vagy drágább volt minden, vagy olcsóbb, de nem tetszett egy cseppet sem, viszont még van két hétünk a költözésik, szóval keresem őket tovább is.

(Valamint további önigazolások végett elővettem a három évvel ezelőtti IKEAkatalógust és kicsit összehasonlítottam az árakat. Az van, hogy a kanapé árak jócskán mentek fel az elmúlt három évben (ami most 139.000 forint az három éve 109.000 forint volt), viszont a többi cucc nagy része egy fillérrel sem drágult. Főleg jellemző ez a kiegészítőkre, textil, karnis, lámpák, miegymás.)

Mindenesetre erősödik az az elképzelés, hogy jó lesz nekünk az IKEA, aztán majd kiderül, hogy szívunk avagy sem.

Lappa

Előzmény: Lappantyú (61)
Beebite Creative Commons License 2002.02.02 0 0 62
Érdekes.
Az én tapasztalataim szerint tartósak, szépek, és egyáltalán nem nehéz összeszerelni a legtöbbjüket. Mondjuk konyhát még nem vettünk, de amit igen, azzal nem volt gond. A kika (korábbi nevén Michelfeit) cuccokról ugyanezt nem tudom elmondani.
Előzmény: Lappantyú (61)
Lappantyú Creative Commons License 2002.02.01 0 0 61
Érdeklődve olvasom a topicot. Mi is úgy határoztunk a párommal, hogy az új lakásunk berendezésének nagy részét az IKEA-ban vásároljuk meg. Az elmúlt időszakban én sokat mászkáltam mindenfelé a városban bútorboltokat nézegetve és azt tapasztaltam, hogy az IKEA nem számít drágának, ha a normális bútorokat nézzük.

Még sose vettünk semmit ott, ezért nem tudjuk, hogy milyen lesz az összeszerelés. De szerencsére a párom is és én is elég pozitív emberkék vagyunk, így valószínűleg nem fogjuk megállás nélkül szidni az IKEA-t, ha nehezen boldogulunk. :-)))

A bútorok meg szerintem szépek. Remélem, hogy tartósak is.

Lappa

noidea Creative Commons License 2002.01.08 0 0 60
Ugye?

Nekem sem minden tetszik, de az apróságok nagyon. "Anyagból" vannak. Pl. vettem ajándékba karácsonyra egy munkalapba építhet? mosogatószer-adagolót. És láss csodát, nem ezüsttel befújt m?anyag, hanem krómozott fém :-)

Előzmény: Abigél (59)
Abigél Creative Commons License 2002.01.07 0 0 59
Én szeretem az IKEA-t. Főleg az apróságok miatt. Pl. edényszárító. Mindenütt csak azokat a vacak műanyagokat lehet kapni, ott meg tök jók vannak, szerintem olcsón. A Billy polcok is tök jók. A szőnyegek között is sok van, ami olcsó, de jó. Szerintem az sem semmi, hogy ha meggondolod magad, csak visszaviszed a cuccot és kész. Ja és gyerek-etetőszéket sem láttam még ilyen olcsón sehol. Antilop a neve és 3000 ft. Ez műanyag, de a fa is csak 7000. Szerintem a konyhák is jók.
szalka Creative Commons License 2001.10.24 0 0 58
Szerintem is . Sot amig egyedul voltam akkor is ezek alapszerszamok voltak, pedig no vagyok :-)
Előzmény: noidea (57)
noidea Creative Commons License 2001.10.24 0 0 57
Kövezzetek meg, de szerintem egy olyan háztartásban, ahol az ember bele mer fogni bárminek a szerelésébe, ezek alapszerszámok.

Az IKEA-s imbuszkulccsal is lehet dolgozni, bár én nem szeretem. Viszont párom szeret "kurblizni". :-D

Előzmény: kzt (56)
kzt Creative Commons License 2001.10.23 0 0 56
Balser szek:
Az IKEA altal mellekelt semmiresem jo kulcson kivul szukseg volt az osszeszereleshez:
- csillagfeju csavarhuzo
- csillagkulcs
- kalapacs
- nehany fadarab
es nemi asztalos gyakorlat hogy ugy tudd a keszre lakkozott, nem illeszkedo darabokat kalapalni hogy kozben nem vered szet az egeszet.
farniente Creative Commons License 2001.10.18 0 0 55
Tavaly vettem lakást, generál felújítás, minden ki lett cserélve. Csak a konyha lett az IKEÁ-tól (ja meg 2 lámpa és 3 karnis). Magam terveztem gépen a konyhát, kiszámoltam a katalógus alapján. 4 asztalostól bekértem ajánlatot, az övék 20%-100% között volt több az általam kalkuláltnál (ebben is benne volt a szerelés). Rendeléskor az áruházban átnézték az én listámat, alig hiányzott valami, a vége 3%-kal lett több az én általam kalkuláltnál. Az IKEA szerelte, percre pontosan jöttek, amikorra mondták, a gépeket nem ott vettem, szó és hang nélkül beépítették felár nélkül. Az egyik elem hibás volt, az egyik szerelö csóka felhívta az áruházat, a szállítók kihozták 1 órán belül a cserét. A padokat kicsit magasabbra tették, mint kértem, átvételkor szóltam, mondták, most menniük kell, mikor tudnak visszajönni, pontos megjelenés ismét, még a lyukakat is kijavították. A korábbi lakásomba egyedi konyhát vettem, az asztalos 2 hetet késett, pedig oda akkor mehetett, amikor akart (lehet, hogy ezért?). Én nagyon nem bántam meg. De magam nem vállalkoznék az összeszerelésre.
szalka Creative Commons License 2001.10.17 0 0 54
Hat en is irigyeltem eddig mindenkit, akinek volt otthona, most mar nekem is van :-)
Kulonben akkor bevallom, hogy nem magyarorszagon tortent az eset :-) DE megnezegettem a magyar IKEA honlapjat is es azt vettem eszre, hogy ha atszamitom az itteni arakat, akkor forintra megegyezeik az otthoniakkal, ugy tunik vilagszerte egysegarakkal dolgozik.
Kulonben itt is lett volna olcsobb, de az olyan gyatra minosegu volt, hogy felremlett bennem az a mondas, hogy en nem vagyok eleg gazdag ahhoz, hogy megengedhessem, hogy olcsot vegyek. Mert x ev mulva is hasznalni akarom a cuccot.
De otthon is eleg sok baratomnal van konyvespolc es/vagy szg asztal meg kisasztal az IKEAbol, ugyanis kis lakashoz nagyon idealis es ha a minoseg/ar ratajat nezzuk akkor szerintem jo.
Az agynemut valoszinu nem onnan vettunk volna, ha lehet kapni mashol is, de az europai talalmany itt lepedovel takaroznak a nepek engem meg az idegesit es a varosban sehol mashol nem lehet agynemuhuzatot enni(ahhoz viszont a meret miatt kellet venni a belevalojat is)
Kulonben mi atszmitva forintban kb 600 ezret koltottunk(de ebben akkor a festek+ lakk is benne van es minden+ hazhozszallitas), lecsekkeltuk otthon is ennyi lett volna az IKEA-ban. Ez bar bazi sok penz, de ebbol berendeztunk es felszereltunk egy masfel szobas lakast full. Nezzel be az indexen a lakberendezos topicokba, en ott ilyen osszegeket olvastam masfel szobas lakas nullarol berendezesere hogy 1-masfel millio FT!!! Es ezt az osszeget ugy globalice realisnak tartotta az osszes hozzaszolo.
Szoval en nem hiszem , hogy draga. De azert tudni kell valogatni belole. Eloszorre arakat nem nezve mi is majd 2-szer ennyiert valasztottunk, na utana felulvizsgaltunk magunkat, hogy pl szep ez a Karlanda kanape , dehat az ELne is ugyanolyan szep, mindketto sotetkek, ugyanakkorak hasonlo stilusuak, de az utobbi fele annyiba kerul, jolesz nekunk az is.
Mondjuk en abbol indultam ki , hogy a szuleim akik eleg szarul allnak anyagilag mindig mindenbol a legolcsobbat vettek. Ezekutan soha nem volt egy szekunk, amire osszerogyas veszelye nelkul barmikor leulhettel volna, de par evente le kellett cserelni ujabbra, amik megint a legolcsobb szarok voltak fel ev mulva eset szet...
Előzmény: leha (53)
leha Creative Commons License 2001.10.17 0 0 53
szalka: irigyellek ... és éppen azért, mert nincs igazad: ikeából addig nem veszek semmit, amíg elég gazdag nem leszek ... egy két apróságot talán, de egész bútorok, ágyneműk sokkal drágábbak, mint a pór helyeken ... persze lehet találni annál is drágábbat, de az átlagember - érthetően - nem ahhoz viszonyít
szalka Creative Commons License 2001.10.16 0 0 52
Lehet, hogy ez a noknek jobban megy :-)))
A hetvegen vettunk meg a lakasunk teljes felszereleset az utolso szogig az IKEA-ban es semmi problemank nem volt. A berendezesben egy ebedloasztal szekekkel, egy polcrendszer, egy irodasarok + irodaszek, egy kanape (kihuzhato) + 2 db 2-fiokos ejjeliszekreny es egy LACK asztal(cool),egy tv tarto. Agynemu, agynemuhuzat, szonyeg, edenykeszlet, poharkeszlet, evoeszkozkeszlet, tanyerkeszlet, + az ossze kis aprosag(beepitett szekrenypolc, lampak, okossagok). Szoval egy masfel szobas lakas full felszereleset a nullarol. Miutan hazhozszallitas este 9-kor jott meg(ekkora volt megbeszelve) egybol nekiestunka kedvesemmel ejjel 2-ig megvoltunk a nagy reszevel. Nehany dologrol rajottunk, hogy elfelejtettuk megvenni ezert azok masnapra maradtak. Masnap delelott visszavittuk, amit elcseztrunk beszereztuk a maradekot amit kihagytunk (az ilyen ugye az egyen hiaba). Azutan masnap estere minden kesz volt, ugy hogy a delutan nagyreszet a kedves mar az erkelyen sorozve toltotte :-)) Szoval 1 nap alatt 2-en megvoltunk kenyelmesen az egesszel. A legproblemasabb darab nekunk a fiokos ejjeliszekreny volt, megis 1 ora alatt nekem no letemre sikerult a szegelest atadtam a paromnak:-))
De az IKEA mar a cuccaibol is latszik, nem a meglett kenyelmet szereto kezugyessegegel nem rendelkezo gazdag csaladok butora. Hanem a fiataloke ezt tukrozi a stilusa a cuccoknak a szinvilaga es fokepp az ara, amit csak ugy lehet ilyen szinten tartani, ha onmagad allitod ossze, te fested-/lakkozod le, te irod ossze a reszeit stb.
Akinek nincs ehhez turelme, ugyessege es ennel kenyelmesebb es megteheti, az vasaroljon olyan helyen ahol a segget is kinyaljak 3-szor annyiert.
Szerintem ha minoseg/ar viszonylatat nezzuk akkor kifejezetten jo.
Előzmény: Kitty (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!