ezt melyik szoci találta ki, hogy OV csak a saját rendezvényein szólal meg??
érdekes: pl.: amikor a Megyó 4 szem közötti beszélgetésre hívta és MEgyó átverte és nyilvános vitát rendezett, akkor pl elég jól kivágta magát. szegény MEgyó egy érteleset sem tudott szólni...
Ezek az emberek akik sípolnak mindenütt, egész eygszerűen az emberiség és a demokrácia söpredéke. de ha nekik ez kell, csak csinálják. Ezzel magukat és a velük közösködőket minősítik.
nézzél már ki a fejedből; orbán csak saját védett rendezvényein mer megjelenni, GYF lerendezte a gazdikat, 15-én végigmondta a beszédét, Debrecenben is még szólt is a fütyülőkhöz, de, a szájukhoz volt ragadva a síp, nem tudtak beszélni, és megtartotta fórumát az egyetemen
"tőlünk pirosat fog kapni. " Osztogassad csak a lapjaidat,ha ez örömöt okoz. Nem sajnálom Tőled,sztem rádfér egy kis öröm. "Gyurcsányi sikeresebb, mint Medgyessy - hamarabb kifütyülték" És akkor mi van..... (MP párti voltam,de beláttam,hogy egy ilyen csürhével ,ami a mostani ellenzék,csak hasonló mószerekkel lehet védekezni). Az erdélyi kifütyülők majd felülvizsgáják a hozzáállásukat,amikor majd tudomásul kell venniük az érvényes NEM-et. (szar,h a pórnép nem fújja föl,a megélhetési politikusaik annál inkább)
Gyurcsányi sikeresebb, mint Medgyessy - hamarabb kifütyülték. Továbbá nagy sikert ért el nemzetközi vetületben, különösen az arab világban Az araboktól sárgalapot kapott, tőlünk pirosat fog kapni.
Szerintem ez azért túlzás. Pl. a Nagy Hídfoglalás egy kis csoport akciója volt. Szerintem a debreceni eset is egy kiscsoportos 'kihaénnem' performance. A fidesz maximum annyiban sáros, hogy elismerő félmosollyal honorálja az efféle hőstetteket.
Lassan ezek a szavak is elvesztik az élüket. 100 évvel ezelőtt még egy 'hazaáruló'-ért, vagy 'nemzetáruló'-ért párbajra hívta a sértett a vérmes beszólót. Manapság meg nem múlhat úgy el rendezvény, hogy valaki ne 'hazaáruló'-zzon egy jó méreteset. :o/
Nem vagyok egy agresszív ember, de amikor a nemzeti ünnepen néhány idióta elvekult baromarcú nekiáll fütyülni meg ordibálni nekem kinyílik a bicska a zsebemben. Ezek az emberek nem érdemlik meg, hogy magyarnak nevezhessék magukat. Az biztos, hogyha ott lettem volna azóta bíróságra járnék, mert bevertem volna mindnek az arcát és elküldtem volna őket sípolni a jó édes anyjukba.
MSZP: fideszes képviselő irányította a debreceni Gyurcsány-ellenes tüntetést
2005.03.18. 20:18
A Fidesz egyik helyi önkormányzati képviselője "szervezte és irányította" a Debreceni Egyetemre látogató miniszterelnök elleni tüntetést - közölte az MSZP megyei elnöke.
Oláh Lajos szerint "a Fidesz hataloméhsége kielégíthetetlen és a párt új stratégiája ismét az utcára akarja vinni a politikát". "Ez a politika 2002-ben az Erzsébet-hídi blokáddal kezdődött, a tojásdobálással folytatódott és most, a nemzeti ünnep meggyalázásával, hazaárulózással, maroknyi, de annál agresszívebb csoportok utcára vezénylésével érte el csúcspontját" - tette hozzá. Az incidens bizonyítja, amit a Fidesz eddig tagadni próbált: a sípoló, ordibáló, káromkodó csoportokat a Fidesz szervezi, ők állnak a háttérben - mondta.
Schmitt - aki egyben a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke - március 15-én, a budai Várban tartott ünnepi beszédében kijelentette: a kormány nehezen gyógyuló sebet ejtett a 15 milliós magyar nemzet lelkében a kettős állampolgárságról szóló referendum ügyében mutatott "nemzetáruló" politikájával. Gyurcsány Ferencet úgy jellemezte, hogy "...egy tál lencse miatt képes volt elárulni a 15 milliós magyar nemzetet".
Egy rádióműsorban Schmitt úgy fogalmazott ünnepi beszédéről, hogy fontosnak tartotta mondani, "ez nagy törést okozott 15 millió ember lelkében, hogy amikor fölmerült a lehetősége, hogy a parlament tárgyaljon egy olyan törvényt, ami a kettős állampolgárságot lehetővé teszi, hogy akkor voltak Magyarországon, akik ez ellen kampányoltak, hogy csak ez be ne következzen. Na, erre mondtam én, hogy elárulták a nemzetet, mert ebben a helyzetben és miliőben nem is találtam jobb kifejezést."
Lapunk ugyanakkor úgy értesült, hogy Schmitt mégicsak elnézést kért azoktól, akiket esetleg megbántott volna. A Fidesz alelnöke úgy fogalmazott, hogy talán tőle kissé szokatlanul erős kifejezésekkel élt, s ma már más szavakat használna.
Ismerünk sok más, papagálykommadó mondókát is: bankárkormány, dumakormány, D209, 'több államadósság felhalmozása, mint a szocializmus x éve alatt', meg ilyenek.
Oldalfüggő. Az egyiket skandálja a szimpatizns, a másikért meg megsértődik. Ilyen a ez az Élet.
Volnál-e olyan szíves és tájékoztatnád a nagyérdemüt, hogy miben nyilvánul meg Orbán V. kádárista demagógiája?
Mióta Gyurcsányi említette a kádárizmust azóta a falka kórusban üvölti, szajkózza. Milyen kár hogy eladdig nem jutott eszetekbe,ugyebár. Most már viszont sziklaszilárd meggyözödésetek. Elfelejtetted hozzátenni, hogy csöpög a nyála a kádárrendszerért.