Olvastam én is.Félelmetes.Szerintem Ajkáról nem tudnák összeszedni 20 ember,hogy azok felválta tegyék meg a távot.Minden embernekcsak egy fél!!!! ultratriatlont kéne nyomni.
A komáromi ultratriatlonista nyerte a hússzoros ironman-világbajnokságot, a táv 76 km úszva, 3600 kerékpáron, 844 futva. Csaknem 3 hét kellett hozzá, Szőnyi 50 kilométerrel verte a másodikat. Tovább »
Most mindenkihez szeretnék szólni. Az előzetes egyeztetések után, mint kiderült lenne igény egy évzáró összejövetelre, amihez mérhetelen nagylelkűen felejánlottam a halimbai Ezüstfenyő Turistaszálló, mint lehetséges helyszínt. :-)
Az időpont december 11.-e, szombat 18 óra lenne. Mivel úgy tűnik a fő program az alkololos italok fogyasztása lenne, jó lenne, ha minél többen ottalvósra terveznétek. Külön kaját nem főzünk, pizzarendeléssel tudjuk megoldani, a piát meg leosztjuk a résztvevők között, megbeszéljük ki mit hozzon. Legyen szíves mindenki jelezzen vissza aki szeretne jönni legkésőbb jövő hét szerda éjfélig :-)! A szervezési feladatokat csütörtökön véglegesítjük, addigra jó lenne eldönteni ki kér és milyen pizzát, mert a rendelést leadhatnánk már pénteken, hogy ne érje traumaként a Csopakot a 20 rendelés.
Csak tájékoztatásul a biztosnak tűnő résztvevők: Én szamár legelől, Vili, Bálint, Tuji, Gábor, Ákos (Katona), Radi, Robika. Reméljük a hír hallatán hanyatt-homlok jelentkező régi veteránok mellett a fiatalokra is számíthatunk.
Kicsit komolyabbra véve a szót a piszkos anyagiakról csak annyit, hogy szüleimmel egyeztetve az egészért mi nem kérünk más, csak a gázóra állásnak megfelelően dobjuk össze a fűtési költséget, ennek megfelelően az ottalvásért külön pénzt nem kérünk, de aki ott alszik hozzon egy hálózsákot, hogy ne kelljen mosatni.
Bálint! Köszi, a nevezéseket továbbítottam, holnap délre meg ott leszünk a csajokkal a csarnokban. Majd én is kitalálok valami komoly taktikát ellenetek. Az a baj, így is annyi lesz az esélyünk, mint tegnap a Realnak.
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.[...] Bővebben!Tovább »