Már mikor beírtam, hogy a hazaiba... de dehogy volt tele fradistával, mögöttem 5-6 fős német társaság, jobbra tőlem 2 német, balra tőlem 2 német, eggyel lejjebb valaki spanyolul beszélt egy magyar válogatott mezessel.
Csak ennyi kell Lisztesnek, kezdő és gól-gólpassz! Felesleges volt pihentetni. A végén pedig egy Dibusszal jobbak voltunk.
Budapesten nincs több sörgyár, csak kettő, csak kettő. Az is olyan, mint a rongyos zsebkendő, zsebkendő. Széle csipkés, a közepe virágos, virágos, Legjobb sör a Kőbányai világos, világos! De melyik, de melyik? A zöld üveges, a fehér kupakos, a Fradi-címeres, és a literes!!
Mindegy, helyed úgyis lesz... sose felejtem, hogy 2 éve sokan felmentek a 2. karéjba, ahol összeállt a fekete brigád, hogy végül a Tábortól nem messze rengeteg üres hely volt, szinte szégyelltem magam, hogy ugrándoztam a térben. Ez a Grupiban elképzelhetetlen, semmi összehúzódás nem volt.
Tőlem játszhat ő is, csak azt gondolnám, azon azért illik az első számúnak védenie. De akkor fordítsuk meg, most védjen Varga a döntőig, utána pedig Dibusz, hogy azért pihenjen is, és maradjon is ritmusban az eb-re.