Keresés

Részletes keresés

Lucky_ Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36886

Hát ez lehet, hogy igaz:)

Ma kipróbáltam a fújást:o) Olyan nevetés lett a vége, hogy csak na:) Luky ma rágta a ketrecet, de turbó lendülettel:) Gondoltam tesztelem az új ötletet...csak az volt a baj, hogy Lucky háttal rágott nekem:) De én rendületlenül fújtam:)))  Nos ez be is vált, mert Lucky az ijedtségtől, úgy felkenődött a ketrecre, hogy még az  almot is kiverte a rácson!! :o)

De ha petartom a szemből fújás taktikáját egész szép sikereket érhetek el:)

Szóval azért köszönöm:D

Előzmény: b_borisz_ (36877)
Lucky_ Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36885

Hát sajna akkor mivel fiú patim van, a pisilgetés, mint olyan, szériatartozék...Isteni:) Akkor majd eleve zsepivel megyek utána ha elengedem:))

Most voltam crazynél...hála az égnek, mert megmentette az életem:) Levágtuk Lucky körmeit...illetve ő vágta én meg néztem:o) DE!! Megtanultam, hogyan kell fogni.

Nos kedves pati gazdik:) a lényeg a határozottság.Ha azt hiszed az vagy de nem sikerül, akkor nem vagy az:) Ajánlom mindenkinek a fogási taktikát, amit crazy weblapján láthattok:)Én túl félős voltam, de ha tudja, hogy te vagy a főnök, akkor nem olyan virgonc...A kis számítók:o)

De crazynél érdekes mód nem volt nagy a szája....ő nem laca-facázott elkapta megfogta levágta a körmét azt kész.Utána vagy egy percig ült a kezemen megszeppene, hogy nahát, van olyan hogy nem én adom a ritmust??( ja csak zárójelben...még amióta nálam van,összesen nem ült egy percet a kezemben:o) ) Szóval ma úttörés történt!

Köszi crazy még egyszer!!!

Előzmény: Apróhölgy (36879)
nyolcpetty Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36884
Én már a harmadik generáció patkánynál tartok, és abszolút azt látom, hogy a csajok kinövik az ideoda pisilést-kakilást.
Sweeney Todd Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36883

gratulálok, ügyes vagy és a madárka is leleményes!

amúgy nem spankodik kicsit még veletek?

Előzmény: Mrs.Totti-Lotty (36878)
Cateye_ Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36882
Gratulálok, ügyes pótmami voltál, örülök, hogy Csipo sorsa jól alakul. :)
Előzmény: Mrs.Totti-Lotty (36878)
Sweeney Todd Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36881

tegnap találkoztam egy aranyos lánnyal a szent istván parkban, a babáját és patiját legeltette (rex sziámi, dumbó /figyelitek, h vágom? :)/).

halál jó illata volt a kispasinak, ilyet még nem éreztem patin. jól meg is vakarásztam.

b_borisz_ Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36880
Fiús gazdik!
Nem tudom, ti megfigyeltétek -e, de nálunk 'örökös' lepisilés csak a rangidős hímnél mutatkozik. A többi csak úgy - ha úgy tartja kedve-, akkor áld meg...

Szivar, a fehér pati rögtön lepisil, ahogy rámászik a kezemre...
Apróhölgy Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36879

A fújás jó lehet, de pl nálunk már tudják a nevüket és hallgatnak arra, hgoy NEM! :o) Legalábbis Mogyoró múltkor abbahagyta a könyveim rágását, mikor mondtam, hogy Mogyoró! Neem! :oD (ok, az kicsit hisztérikusabb volt, mint határozott ;o))) ).

Ha fiú patid van, akkor teljesen normális, hogy mindenhova odapisil, jelölgeti a területét :o)) Amig meg pici, akkor még többet pisil, mert nem tudja visszatartani igazán. Ha meg lány, akkor ebből a kevés pisilgetésből is ki fog nőni :o)

Előzmény: Lucky_ (36876)
Mrs.Totti-Lotty Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36878
Sziasztok!

Köszike a sok segítséget, ötletet Csipo rigómmal kapcsolatban. Másfélhét etetés, gondoskodás után, elengedtem anyukáméknál. Ők családiban laknak.

Szerencsénkre a szomszédban lakik egy rigó pár, akik befogadták. (nemrég repültek ki a fiókáik) Most már van anyuja és apuja Csiponak!!!

Sztem ennél jobban nem is alakulhatott volna. Mi elvégeztük a dolgunkat, Csipo megtanult enni, repülni, most meg családot talált, kuncsorgott magának. :) Addig rinyált, rohangált utánnuk, míg a rigópár elkezdte etetni.

:)

Szimatkám, Pocak Uram (még egy keveset ugyan kell neki utazni a gazdijához), meg két lányom szerető otthonra talált, és a tegnapi vonatozást is jól viselték... Igaz a fél szendvicsemet megették, no de sebaj...

Szép napot mndenkinek
b_borisz_ Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36877
Szia Lucky!

Nekem 3 fiacskám van, röhögni fogsz, náluk a leginkűbbb bevált fegyelmező eszköz a fújás. Ha pl. rágják a ketrecet (én nem engedtem nekik, pedig az egyik elég sűrűn csinálta az elején), vagy akármi mást, amit nem kéne, egyszerűen jó erősen ráfújok a fejükre!Próbáld ki, nálunk bevált.
Pici fújás is elég mostmár nekik, mert bekondícionálódtak, Csak kár, hogy fújás közben nem tudsz beszélni, mert akkor berögzíthetnél egy kevésbé 'tüdős' szót is... (mint a kutyánál a pfuj..)

A mindenhovapisil-kakil probléma megoldására én is kíváncsi volnék, mert nálunk is (lájtosabb verzióban) ismert a téma....
Lucky_ Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36876

Szia Apróhölgy:)

Hát más megoldás nemigen marad...de nekem is az a gond, ami a te Csipiddel. Olyan édi, hogy nem tudok szigorú lenni( szó szerint) , mindent megcsinálhat és ezt tudja a kis mocsok:) Jut eszembe...Akartam múltkor képet feltenni.Feltöltöttem, de mikor elküldtem eltűnt...az hova lett??

De már csak egy kérdés.Ha már így a szigorról beszélünk.Ciki, de egyszer meg kell kérdezni. Hogy a fenébe lehetsz szigorú egy patkánnyal? Mert a macskámmal tudommit csináljak...de ő??? :)

Előre is köszi! Neked is meg mindenkinek a segítséget:)

Előzmény: Apróhölgy (36872)
Lucky_ Creative Commons License 2008.06.16 0 0 36875

Drága crazy:)

Ha ezt előbb mondod oda regelek fel:) De majd még meglátom mit tehetek. Te jó ééég!400 rágcsáló? Jesszus...Én meg itt rinyálok egy patkány miatt:) Nem semmi.És milyen fajták?Erre tényleg kíváncsi lennék, csak ez azért nem jó ötlet mert ahogy magamat ismerem a felét magammal akarnám hozni, ami nehezen férne el 73nm-en:)

De hogy ne tudj élni nélkülem...ma ismét új problémát diagnosztizáltam:)

Lucky drága amerre megy pisil...megijed...pisil...új helyre kerül pisil... egyszóval mindig mindenhova. Még a nyakamba is, ami azért valljuk be nem túl kellemes dolog. Ennek is lehet valmai oka, vagy mint a kiskutyák majd kinövi?

üdv:

Farore Creative Commons License 2008.06.15 0 0 36874

Sziasztok!

Nem jön mostanában valaki Pécsre (vagy a környékre)? Dömi*-éktől kéne elhozni nekem egy patilánykát még júli 7. előtt...

Mi elég nagy áldozat árán tudnánk csak felmenni, de remélem számíthatok régi ismerősökre, vagy éppen újakra, akik szeretik a patkányokat =)

Crazyworld Creative Commons License 2008.06.15 0 0 36873

Szia!

Okés, szíved joga, hogy hová regelsz. :) De ott is mi vagyunk, csak többen. ^.^

Én tenyésztek, közel 400 rágcsálóm van. Ha érdekel, egyszer eljöhetsz megnézni. :)

Előzmény: Lucky_ (36870)
Apróhölgy Creative Commons License 2008.06.15 0 0 36872

Szia!

Tessék rövid pórázra fogni a kicsikét :oDDD Sajna néhol muszáj... az én szegény kis Csipimmel a tündér kis arcának köszönhetően mindig elnéző voltam vele, most meg egy kis zsarnok a ketrecben :o)))

Crazy tenyészt, sztem van vagy 100 kis kedvence :oDD Nevernek meg van egy vadas dumboja, egy foltos vadas dumboja és egy pici bandede :o)

Előzmény: Lucky_ (36870)
Lucky_ Creative Commons License 2008.06.14 0 0 36871

Muszakáta neked is kössz az infót.Próbélkozom.Ma már nem volt energiám, de ha van valami hasznos fejlemény akkor mondom.

Nem könnyű az új kis családtag:)

Előzmény: muszakáta (36828)
Lucky_ Creative Commons License 2008.06.14 0 0 36870

Sziasztok:)

Crazy! Értettem én aztat, hogy hova köll regelni.De én bennetek bíztam:) És ilyen agresszíven..nahát nahát!!

De nagyon köszi asszem most már csak lesz valami.De ma rájöttem, hogy lehet én vagyok a hunyó...azaz engedékeny, ahogy neverhood mondja.Szerintem ráférne egy kiadós nevelés, de annyira kezdő vagyok még,hogy nem tudom hogyan csináljam.Ha lesz valami találka, vagy nem tudom mik szoktak lenni lehet elviszem.Érdemes.Már nekem is az az érzésem, hogy csak hiszti az egész.

Őrület kifog rajtam egy patkány:)Soha nem gondoltam volna... :)

Nade majd a sarkamra állok:)Persze azért  bízom a terelgetésekben ám:)

És crazy, neverhood nektek milyen fajta és mennyi idős a kis kedvenc?

Üdv:)

Marcsenyka88 Creative Commons License 2008.06.14 0 0 36869
na végre újra itt vagyok. valamiért eddig nem volt jogosultságom, hiába léptem be.
Sweeney Todd Creative Commons License 2008.06.13 0 0 36868

dömével most az almon kísérletezünk, hátha ezért van a hapci-hapci. közben megtaláltam a tökéleteset, ami a préselt forgács. abszolút pormentes. ennek örömére kiganéjoztam a móki és a peléken (+ az eb :)) kívül mindenkit.

a mongik alatt marad a széna, mert a préselt forgács egyetlen hátránya, h hangos. a patik át vannak szoktatva nappali üzemmódba, de a cinik nyüzsögnek este is.

Mamanéni Creative Commons License 2008.06.13 0 0 36867

Na akkor offolunk az offra: én is találtam egyet!

Lina! Kéne a kicsi ketrec, mert 4 újabb patit szereztem be :)).

Előzmény: Lina Martinez (36851)
Mamanéni Creative Commons License 2008.06.13 0 0 36866
Meg mernék rá esküdni, hogy tudják mozgatni oldalra is! Láttam amint szétnyitogatta meg összecsukta a fogait Gyula. Másé is csinálja?
Előzmény: neverhood (36845)
Sweeney Todd Creative Commons License 2008.06.13 0 0 36865
nyiss róla egy topikot! úgy jobban feltűnik, csinálj róla képet is.
Előzmény: Lina Martinez (36851)
Crazyworld Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36864
:P
Előzmény: Ricanta (36836)
b_borisz_ Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36863
nah, tök jó. :)
Előzmény: Crazyworld (36862)
Crazyworld Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36862

Akkor csak egy érv a szinterezés mellett:

Ez nem fog leperegni! Szó szerint ráégetik a festéket, és annyira kemény lesz, mint a márvány. Le lehet kaparni, de elég nehezen. Szal még ha rágcsálják is a rácsot, azért elég hosszúéletű. :) Igazán megéri megcsináltatni, ha egyébként jó állapotú a ketrec.

Előzmény: b_borisz_ (36861)
b_borisz_ Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36861
Köszi az infót!

Azzigazság, az én nagyketrecem egy kölcsönketrec (mondjuk határozatlan időre, mert a csincsillalakók kihaltak belőle),de nem akarom rondán visszaadni, ha úgy alakulnak a dolgok. A kisketreceim meg elég gányul néznek ki. Nem rozsdásak, csak már lepergett róluk a zománc, vagymi.
Szal majd megfontolom a dolgot....
Köszi
Előzmény: Crazyworld (36860)
Crazyworld Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36860

Jah, árak: Egyszer vittem le ide az érdihez egy 100as tgm ketrecet, azt 3000 körül csinálta meg szürkére. Ez volt két éve sacc. Sajna többnyire apu viszi a fémmunkákat szintereztetni, én ritkán megyek vele... :S

De persze az ár függ az állapottól, a színtől, a kezelhetőségtől (egy fémlapot azért könnyebben lefest, mint egy rácsot), és a mérettől is (nem mindehy, h befér-e a kemencébe, vagy sem :D).

Előzmény: b_borisz_ (36858)
Crazyworld Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36859

Egyet sem ismerek Pesten, mert mi Érdre járunk. :) De rákerestem párra Neked 'gugliban':

- http://szinterezes.com/index.php?option=com_contact&Itemid=45

- http://szinterezoesh-c.cegbongeszo.hu/kapcsolat-hu.htm (asszem őhozzá járunk, van nekik egy telephelyük Bp-n)

- http://www.piac-ter.hu/kereses/fodor_jozsef_szinterezofeluletkezelo/

Ha egyik sem jó, keress rá Te is. :)

Előzmény: b_borisz_ (36858)
b_borisz_ Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36858
Tudsz Bp.-en éa környékén konkrét helyet szintereztetésre? Te voltál már?
Esetleg hozzávetőleges árat tudsz mondani?
Előzmény: Crazyworld (36857)
Crazyworld Creative Commons License 2008.06.12 0 0 36857
Áh, el kell vinni szintereztetni. Ott lemarják a rozsdát is, és olyan színűre festik, amilyenre akarod...pl rózsaszínre. :P
Előzmény: Ricanta (36850)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!