Retkelő kartácsok. Mély fájdalommal jelentem be, hogy elhúzok a búbánatos retekbe. Sajnos a sörkészlet-grafikonom már metszette a biztonsági zóna vonalát, ezért gyors beszerzési műveletre van szükség, mielőtt a grafikon görbéje aláhull a veszélyes zónába! Nem tudjátok hol lehet feketereteksört kapni?
miután már több, mint egy órája itt lebzselek, illetve öööö, keményen dolgozom és még baromi messze van az este, ezennel retekversenyt hirdetek a mai napra, melynek győztese egy pohár gyöngyöző, hideg Gössert tekinthet meg bármelyik kocsmában, ahol még kiszolgálják...
a versenyt az nyeri, aki a legtöbbször tudja egymás után, egyre gyorsuló tempóban és hibátlanul elmondani : feketeretekpor...
Két plussz nap szabi + szombat a Balatonon, irgalmatlan funyírás und kapálás, és mindeközben töménytelen mennyiségu sör.:)
Szép (volt) az élet. Vasárnap reggel gyerekeket nagyszülokhöz el, majd hatalmas (na jó, inkább kicsi) kerékpár túra a római partra, ahol is a nagy meleget enyhítendo, újra sörözést kellett produkálnom. Nincs is annál jobb, mint üldögélni a nemtom melyik sörözo kiköto mólóján, bambán nézni magunk elé, miközben hajók, kompok, sot egész kompótok jönnek mennek, valamint az napocska süti a pocakot kívülrol, míg belülrol jeges sörrel végzünk homérséklet kiegyenlítést.
Né má, hát újra él ez a topic. Éljen!
Teljesen lemondtam már róla, hogy újra találkozhatom itt veletek. Mindenkinek jó retekelést. Én húzok el szabadságra és folytatom a 3 nap alatt elkezdett napozást. Jó gályázást szaktársak. :)
Épp az imént fejeztem be egy big nagy munkát, (illetve amíg vissza nem dobják, nem sz@rozom vele többet...), sz'al most akkor hát lassan én is elmegyek a Retekbe bele neki.
Asszonyka a Texkóban Költészet Napját játszik, lehet, hogy hoz söröt is. :)
malatz,
ez a füvezés, úgy lácc, ilyen hétvégi elfoglaltság. :)))
DRT,
abba az esernyős projektbe én is beszállnék. A PVSK euroligás meccseit is csak egy hét elteltével bírtam tudni megnézni a gagyi városi tévén, ahol összevágták 10 percesre a meccseket és a képernyő felét kitakarta a "Sporttévéengedéjével" felirat. Kaszott falábú hikomatosok megyekettős meccseit bezzeg főműsoridő...
azért ez felháborító, hogy a kollégák még most is a retekben érzik magukat és elhanyagolják az itteni teendőiket és az ide történő írogatás helyett holmi munkavégzésre vetemednek... itt is hagyom a társaságot cca 20 perc múlva és elzizegek retkesre focizni a többiek bokáját...
mi van ezen csodálkozni való ? a magyarok B-csoportos meccseiből adtak valamit ? (ez mondjuk kérdés, mert halvány gőzöm sincs, de valszeg akkor sem közvetítenék, ha az első osztályban játszanánk, bezzeg a Mo-Finnország, az kellett, mint egy falat kenyér - bár én inkább magam játszom, mint a falábúakat nézzem)
királyi 4 nap volt, akadt majd' 2 órányi kosárlabda, kerékpározás, foci, sör, ma megint foci és sör :-)))
Jó reggelt uraim!
Nagyon szarul esett az utóbbi 4 nap semmittevése, most nem is találom a helyem örömömben, hogy végre itt lehetek...
Amúgy azt tervezem, hogy szabadidőm hatékonyabb kihasználására az összes hazai és (itthon elérhető) külföldi adó adás-szerkesztőinek, elnökeinek, sportfejeseinek feldugok 1-1 esernyőt és kinyitva húzom ki, ugyanis a jégkorong VB továbbra sem elérhető /ha tudnám fogni a szlovák 2t, akkor legalább a tótok meccseit látnám/...
Hétfő esti eredmény az érdeklődők megnyugtatására, Suomi-Japan 8:0!!!
Arra gondoltam, hogy a hét maradék két napja a main kívül, igencsak lanyha lenne, így aztán miért ne kegyelmeznénk meg nekik.
Ezen kívül meg ott van még két gyermek akik közül az ovodásabbikat érdemes lenne most külterjesen termeszteni egy kicsit a szabad levegon. Én meg közben kaszálhatnyék kapálhatnyék meg vizet hordhatnék, hogy jó anyámnak ne kelljen dolgoznia annyit.
Megjöttem a retekbol ahol a következok történtek: kézi erovel történo fu kaszálás (kb. 200 négyszögöl), majd kb. 150 négyszögöl felkapálása rotációs kapával. Az eredmény: szépen leégett fej, váll valamint karok, nagy adag görcs deréktájon.
Enyhítésül hideg söröt ajánlott az orvos. Ez segített is valamelyest.
Amúgy a mai retek még messze, bár a távolban halvány retekmeghosszabbítási lehetoségek derengenek.
Háj!
Ma reggel lenyírtam a füvet otthon és bejöttem dolgozni. Produktivitás van, kéremszépen, szarásig. Mennyetek haza és igyatok söröt. Aki lányból van, az is.