Keresés

Részletes keresés

Grafenberg dr. Creative Commons License 2006.04.26 0 0 1636

Nagyon jó kis leírás!
Szia! Köszi az elismerést! :-)

Hogy állnak a görögök a nudihoz?
Amennyire meg tudom ítélni, elfogadják ezt. Eleve nem sok hivatalos nudi part van. Ha nem olvasok indulás előtt utána, biztosan nem botlunk egyikbe sem! Hat éve a keleti felében voltunk. Kinéztem jóelőre Vai-t, de csalódtunk, mert egy darab nudistát sem találtunk a pálmafaliget környékén. Aztán visszaindulva fél km megtétele után letérve az aszfaltútról egy olyan partot találtunk, ahol rajtunk kívül senki sem volt. Azonnal ledobáltuk a ruháinkat. :-) Régi álmom volt a tengerben szerelmeskedni, hát később abba is belekezdtünk, amikor a "semmiből" megjelent egy görög srác. Pechünkre le nem vette rólunk a szemét, ha próbáltunk elbújni a sziklák közé, ő beúszott a vízbe. Végül aztán nem vettünk tudomást róla, és befejeztük, amit elkezdtünk! :-)

Sűrűn előfordul, hogy vegyülnek textilesekkel a nudi szakszok és ha igen mekkora arányban?
Ez nem volt jellemző, Falassarna kivételével jól elkülönült a két "tábor". Persze az a textiles, aki kagylót gyűjtött, stb. simán átsétált.

Mennyire szabadok a nudi részen a párok?
A bemutatkozó hsz.-od alapján (ami nekem nagyon szimpi, mert mi is hasonlóan vagyunk ezzel) gondolom az szexuális szabad(os)ságra gondolsz. Nos, nyíltan egyetlen párt sem láttunk szerelmeskedni vagy akár pettingelni sem és ez így van rendjén, mert jópáran a gyerekeikkel voltak. Óvatos simogatásokat azért láttunk párszor. De ha pl. Elafonissin elbújtok a homokbuckák közé, akkor ott senki sem lát és el lehet merülni a homokban és egymásban - ahogy mi is tettük! :-)

Igérem én is csinálok majd beszámolót képekkel is :)
Helyes, kíváncsian várom! ;-)

Előzmény: Szabip24 (1635)
Szabip24 Creative Commons License 2006.04.25 0 0 1635

Nagyon jó kis leírás!

Mi is görögbe készülünk nudizni igaz nem krétára, azért lenne egy-kettő kérdésem:

Hogy állnak a görögök a nudihoz?

Sűrűn előfordul, hogy vegyülnek textilesekkel a nudi szakszok és ha igen mekkora arányban?

Mennyire szabadok a nudi részen a párok?

Köszi a válaszokat.

Igérem én is csinálok majd beszámolót képekkel is :)

Előzmény: Grafenberg dr. (1632)
Grafenberg dr. Creative Commons License 2006.04.25 0 0 1634

Köszi!

Szívesen, váljék hasznotokra!

Ha még tudsz, tegyél velünk ilyet!

Az idén biztosan nem megyünk külföldre, max. Délegyre, de mi ott is jól érezzük magunkat! :-)

Előzmény: Törölt nick (1633)
Grafenberg dr. Creative Commons License 2006.04.24 0 0 1632

Sziasztok!

Mi tavaly Kréta nyugati felén jártunk, és főként a déli részén jópár csodás nudista helyet találtunk, melyeket megosztanék az érdeklődőkkel. Captain-nak még az ősszel írtam egy képes beszámolót, most látom, hogy pár képem és tapasztalatom felkerült azóta az oldalára.

Elafonissit már május elején is sokan keresték fel. A (fél)sziget azonban nem kicsi, így aki rászán 15-20 percet a gyalogolásra, az eljuthat a vége felé, ahol elég kevesen voltak, ráadásul többségében nudisták. A víz bár sekély, de elég hűvös volt, mégis jólesett a kánikulában.

Elafonissi

Plakias falu strandja elég hosszan terül el, a nyugati oldala párszáz méter hosszan teljesen nudi. A part homokos, a vízben jól lehet búvárkodni kagylók után kutatva. Napernyő bérelhető 5 Euróért.

Plakias

Komos partszakasza nagyon hosszú! A déli végétől visszafelé kb. 1 km-re van a nudi rész, ami szintén kb. 1 km hosszú. Célszerű a facsoport alatt letáborozni, mert más természetes árnyék nincs a közelben. A part homokos/aprókavicsos, a víz az állandó szél miatt kellemesen hullámzik, de egy-egy nagyobb hullám kirak a partra, ha nem állsz biztosan a lábadon. :-)

Komos

Hotel Vritomartis strandja a szállodától kb. 1 km-re van. Megközelíthető a szállodától balra eső aszfaltúton. Ingyen látogathatja bárki, de az etikettet maximálisan be kell tartani, fotózni, videózni nem illik. Ezt betartva csak távolról készítettem képet. A part nem túl hosszú, de mint látható, kényelmesen elfértünk (igaz, előszezonban voltunk). A part kavicsos, a víz kristálytiszta.

Hotel Vritomartis strandja

Ahol a part a sziklákkal találkozik, érdemes továbbmenni, mert nagyon érdekes és elhagyatott helyeket találhattok! Térdig be kell mászni a vízbe, onnan már egy kis barlangterem és a továbbvezető átjáró látszik. A kép ezt nem tudja visszaadni, fantasztikus a látvány!

Átmászva a barlangi átjárón további csodás öblöket találhattok!

Az előbbi hoteltől Hora Sfakion felé haladva egy kavicsos utat találhattok balra a tenger felé. Autóval óvatosan kell menni rajta, mert nagyobb, éles kavicsok tarkítják. Mi párszáz méter után leparkoltunk és gyalog mentünk tovább. Kb. 1 km megtétele után ez a látvány tárult elénk:

Egy kanyargós úton le lehet ereszkedni a partra (bátrabbaknak van rövidített, meredek csapás is). Egy teljesen kihalt, gyönyörű partot találtunk, a sziklában barlangfürdővel! :-)

A sziget észak-nyugati részén két helyet ajánlanék figyelmetekbe.
Az egyik Kamisiana, amelyet a mi térképeinken nem találtunk, de Tavronitis és Kilombari között van, utóbbitól pár km-re vissza, keletre. A part homokos/kavicsos, és nagyon hosszú. Kevesen voltunk, kb. 80%-ban nudisták. Természetes árnyék nincs, ezért napernyőt ajánlott vinni!

Kamisiana

Falassarna a legnyugatibb csücsökben található. A partszakasz nagyon hosszú, a megtűrt nudi szakasz az északi végén található. Látogatásunkkor délelőtt még teljesen nudi volt, délutánra azonban "felhígult", ráadásul volt aki láthatóan kukkoló szándékkal érkezett. :-( Gyanúsan magas volt a férfiak aránya (és hamar feltűnt, hogy élénken keresik egymással a szóbaelegyedés lehetőségét), a feleségemen kívül csupán két nudizó hölgyet láttam... Szóval a délutánt én máskor kihagyom!
A part homokos, jótékony árnyékot adó sziklákkal tarkítva és sok szép kagylót lehet találni a partközelben.

Falassarna

Remélem nem untátok és lesz akinek hasznára válik!

Üdv: Grafenberg

Szabip24 Creative Commons License 2006.04.24 0 0 1631

Egyet is értek meg nem is.

Az újabb fürdőruhák (lehet egyrészes vagy bikini) főleg ha még világos színűek akkor bizony sokat engednek látszatni, a felsőbb és az alsóbb részeken is, arról nem is beszélve ha még kellően szűk is akkor a domborulatok nagyon jól látszanak az alsó tájékon és fentebb is.

A falatnyi bikiniről nem is beszélve.

Abban igazad van, hogy nem így kell megközelíteni és általánosságban nem is így szoktam de ha más észérvekkel nem tudjuk a nőket rávenni akkor innen is meg lehet(kell) közelíteni. 

A nudista strandon is és a rendesen is igen csak megnézik egymást az emberek.

A nudin is sok az egyedül álló férfi aki igen csak árgus szemekkel lesi a nőket, sőt beismerem bizony én is odapillantok egy-egy jobb nő esetében ,epdig én csak a barátnőmmel megyek ki. Ez szerintem nem baj, a gond az, hogy ezt sokan tagadják a nudisták között holott néha a szemük is kiesik.

Amúgy a hétvégén megekztük a nudi szezont, annyira jó idő volt, hogy leruccantunk Gárdonyba és megérte :)

Előzmény: Dulifuli (1629)
Dulifuli Creative Commons License 2006.04.24 0 0 1629
Sokan nem jutnak el odáig, hogy belegondoljanak, hogy valójában a fürdőruha nem is takar semmit se.

Ez azért ebben a formában nem igaz. A mai női fürdőruhák ugyan elég sokat engednek látni, de azért valamennyit mégiscsak takarnak az elsődleges nemi jellegből. Főleg az egyrészesek. :-)
Ami pedig a férfi fürdőruhát illeti, ma már sokan inkább rövidnadrágot viselnek, mint úszót. Ezek a rövidnadrágok viszont gyakorlatilag mindent eltakarnak, úgyhogy nincs igazad.
Persze, én nem akarom propagálni a fürdőruhát, de nem így kéne megközelíteni a kérdést. Inkább a természetesség felől. Ki kell próbálni, hogy mennyivel kellemesebb ruha nélkül, és meg kell tapasztalni, hogy nem bámulják meg az embert a többiek a naturista strandon. Persze, ehhez le kell győzni a kezdeti idegenkedést, és oda kell menni. Szerintem az segít, ha először csak kisebb társaságban próbálják ki, egy eldugottabb helyen. Én is így kezdtem. És megtetszett. :-)
Előzmény: Szabip24 (1620)
Dulifuli Creative Commons License 2006.04.24 0 0 1628
Én el merem mondani, de akinek elmondom, az általában rám csodálkozik (ritka kivétellel). Úgy látszik, ilyen szempontból tényleg elég prűd az emberek többsége.
Előzmény: BAZS (1619)
Sinpisti Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1627

Üdv!

Ha ez ott így van, akkor nem naturista strandon voltál, vagy nem arról szól.

Bocsi!

Előzmény: milendee (1617)
Szabip24 Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1626

Milyen volt a fórum?

Voltak lrdekes felvetlsek?

Előzmény: BAZS (1615)
Stam33 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 1625

Mi is 2 hétre megyünk, akkor majd utána cserélünk infót...

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=greece&ll=36.874128,27.153225&spn=0.065502,0.171661&t=k&om=1

Ezen a linken jól látszik a kiszáradt tó.

Előzmény: Szabip24 (1624)
Szabip24 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 1624

Szerencsére 2 hét lesz 17-én jövünk haza így mire meglenne a beszámoló már rég kint lesztek. Úgy tudom, hogy Tingaki és Mamari között eletrülő szaksz ahol a sós kiszáradt tó is van végig nudista szaksz, persze csak megtűrt, de az pont elég. A beszámolók alapján igen sokan szoktak lenni és hangulatos is.

Mi is most fürdünk tengerben először ilyen módon. Nagyon bizakodó vagyok a dologgal kapcsolatban és nagyon várjuk is...

Előzmény: Stam33 (1623)
Stam33 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 1623

Mi július 17-én megyünk, ha addig hazaértek (egy hétre, két hétre mentek?), jól jönne a beszámolód... :-)

Mi Marmari és Mastichari között leszünk, ahogy néztem a térképen, közel van a tingaki part, akár sétálva is (vagy busszal).

Már nagyon várom, tengerparton még nem napoztunk, fürödtünk ruha nélkül, biztos nagyon jó lesz. A honlapot és is néztem, begyűjtöttem az infókat. :-)

Előzmény: Szabip24 (1622)
Szabip24 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 1622

Kicsi a világ mert mi is Kosra megyünk!

július 3. án

Mi Tingakit választottuk mert ott a legjobb a part a szigeten és igen hosszú homokos és a szél sem annyira erős.

Itt olvashatsz róla élménybeszámolókat (angolul): http://www.barefoot.info/dodecanese/kos.html

Jó kis homokdűnés a part szóval pont ideális a nudizáshoz és egyéb mókázáshoz.

Előzmény: Stam33 (1621)
Stam33 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 1621

Üdv,

melyik szigetre mentek? Mi Kos szigetére, ott is találtunk pár nem hivatalos nudista partszakaszt.

Ha valaki járt már ott, légyszi ossza meg a tapasztalatait. :-)

Előzmény: Szabip24 (1620)
Szabip24 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 1620

Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Most már regisztráltam magam.

A felvállalása nem egyszerű mert a "tudatlan" emberek könnyedén nézhetnek az emberre más szemmel miután elárúlta, hogy hova jár fürödni.

Mi sem vállaltuk fel, hogy hova járunk a szülők elött bár sejtik, mivel Délegyről tudnak.

Ami a mi legnagyobb problémánk, hogy kevés a fiatal, a 20as éveiben járó főleg. Bár a társaságunkban egyre többen szoknak rá de mind férfiak. Ha egy nő konzervatív nevelést kapott bizony nehezen vehető rá a meztelen létre. Sőt ez a haveromnak nem is ment pedig 3 éve próbálja. Sokan nem jutnak el odáig, hogy belegondoljanak, hogy valójában a fürdőruha nem is takar semmit se.

Sajnos a lehetőségek is rosszak, nem sok hely van ami jó és abból is sok van messze. Délegy mindenesetre a szivünkbe záródott. ott nagyon jó a hangulat csak azt sajnálom, hogy nincs egy kicsit elbújósabb része a tónak. Gárdony is nagyon hangulatos de az nincs rendezve és a létszám is kisebb, persze a délutáni fürdőzésekre kiváló, meg aztán 15km re van tőlünk. Szíksófürdő is szimpatikus a képek alapján de az tényleg nagy távolság, igaz ha nyaralásról lenne szó nem lenne gond.

Idén egy görög szigetre megyünk. Szempont volt a nudi így az alapján kerestem. Most legalább megtudom, hogy hogy állnak a mediterrán népek a meztelen fürdőzéshez.  (ahogy olvastam jól)

Előzmény: BAZS (1619)
BAZS Creative Commons License 2006.04.20 0 0 1619
Szivesen szólnék én máskor is hozzá, de annyi egyéb hely van ahol a naturizmusról lehet beszélni... Ismered a Naturlistát pl.? Ott szinte napi rendszerességgel jön vmi üzenet.
Talán nem is a neten érdemes írni róla, mert itt elég személytelenek a nicknevek. Az volna a haladás, ha azt el mernénk mondani a szomszédnak odahaza, hogy Délegyházára járunk napozni. S merje megkérdezni, hogy csak nem a nudira? :-)

NaturLista
Előzmény: Szabip24 (1616)
milendee Creative Commons License 2006.04.20 0 0 1617
amérikában napozni sem szabad bármilyen pózban: hanyatt terpeszben behajlított lábakkal - jön a közeg és megbüntet, vagy kitoloncol a strandról. monokini meg sehol sincs. hozzájuk képest azért ez mégiscsak egy haladó szellemiségű európa:) persze a németektől nagyon messze vagyunk még.
Előzmény: Szabip24 (1616)
Szabip24 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 1616

Ürülök, hogy valaki végre hozzászólt.

Sajna a nudista fórumok igen kihalatak.

Nem a lenézéssel van a gond mert én azért nem nézem le a naturistát mert ezek miatt rosszallóan néz rám vagy elutasítja a dolgokat.

Egyszerűen csak nem értem, hogy sokan miért tiltakoznak ellene ennyire gondolok itt erre a fórumra is, vagy bizonyos esetekben a vízpartra is.

Az emberek 80% szerti csinálni valamilyen romantikus helyen és adott esetben a vízpart is lehet az.

Szokták mondani, hogy a nudisták szabadon gondolkoznak hát én egy kicsit másképp látom mert bizony ott is megy a prűdség sok esetben...

Egy-kettő külföldi fórumon olvastam erről ezt azt és bizony horvátoknál, görögöknél, olaszoknál és főként a franciáknál nagyon nagy a lazaság ilyen téren. Ha valakinek erre támad kedve a strandon akkor csinálhatják nem fogják kinézni őket, persze ott se mindenhol de sokkal tágabbak a határok.

Nálunk a prüdérián kelle már túllépni...

A sima strandon is lehetnek ilyen dolgok ez igaz ezzel nincs is bajom de az más légkör. Utálni azt se utálom de másképp viszonyulok már ahoz is.

Előzmény: BAZS (1615)
BAZS Creative Commons License 2006.04.20 0 0 1615

Számomra teljesen érthető amiről írsz...

Viszont nem tennék különbséget, hogy a ruhátlan fürdőzést kedvelők :-) között több volna (vagy csak itt volna) aki elutasítja a kinálkozó erotikus helyzeteket, szerintem ugyanúgy előfordul, mint a normál strandon, ahol szintén vannak akik lopva és titkon vagy  nyíltan teszik ugyanezt, erotikus gondoltaikat a gyakorlatbais átviszik.

Nagyon sokan tisztában vannak a nudisták közöt is ezekkel az érzésekkel, és nem gondolom, hogy a ruhátlan fürdőzőket be kéne skatulyázni vmiféle leszűkített és igen konzervatív erkölcsi karanténba.

Én nagyon sokszor hangsúlyozom, hogy ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások, s a többség tudja mikor mit lehet épp tenni, úgy ahogyan jól esik és másokat sem botránkoztat meg. 

Lesz egy nyílt Fórum április 21-én péntek este 18,15-kor lesz a Buda Busines Centerben (Bp., II.ker. Kapás u. 11.) a naturizmus jövőjéről lesz szó, akár ezeket a kérdéseket is lehet feszegetni, hogy miiként tudjuk elfogadn egymás viselkedését, milyen korlátai vannak esetleg... Gyertek el!

Bővebbet itt.
Előzmény: Szabip24 (1613)
Szabip24 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 1613

Sziasztok!

Eddig még nem írtam ide de miután végigolvastam az egész topikot érdekes infókat szerztem és sok érdekes dolgot si tisztáztam magamban.

Szóval én a barátnőmmel (fiatal pár vagyunk 23, 24) 2003 óta nudizok a törzshelyünk Velencei tó Gárdony és tavaly voltunk Délegyházán is. A választék pont jó egy szabad strand és egy zártabb közösség.

Nem tartozunk egy közösséghez se nem is szertnénk ezután se ez valahogy sose jött be, de a jó társaság nem hátrány. Gárdonyban már vannak ismerősök akik előre köszönnek.

Amennyiben be kellene sorolni magunkat valahova inkább mondanám magunkat nudistának mint naturistának sőt naturistának egyáltalán nem, de majd ezt késöbb...

A meztelen fürdőzés gyükerestül változtatta meg a nyári életmódunkat, épp úgy mint sok embernek. 2003 elött alig jártunk strandra, azóta viszont minden lehetőséget megragadunk. A textiles helyeket nem szertjük az ok ugyan az mint másoknál, bunkó társaság, tömeg, higénia, és az az általános képmutatás ami a Balaton partján megy...

Továbbá a sok stírölő ember erről a barátnőm tudna jókat írni...

A mi meztelen felfogásunk sokkal szabadabb mint itt a nagy átlagnak, talán éppen ezért utasíztom el a naturista létet mivel számomra az nagyon kötött létet feltételez.

Sokan kérdezték, hogy mit szertünk az egészben, többnyire fiatalok akik nem értik miért járunk ilyen "erkölcstelen helyekre":a válasz is igen összetett és amitől mi egyben szabadabban is kezeljük a dolgot: szeretjük, hogy meztelenül lehet fürdeni, vagy csak sétálni a parton, a szellőt, a napozást, vagy a nudista helyekben rejlő kimagasló hangulatot, az inteligensebb társaságot és főként a csendet és amit a végére hagytam szeretünk jobban elmélyedni egymásban a parton(ennél szebben nem lehet megfogalmazni) ami jenthet egy kis simit vagy akár ennél többet is, namost ennek azért vannak korlátai is amit azért mi se lépünk át. A legnagyobb tömegben sose csinálnánk és olyanok mellett se akiket ez zavar, ha gyerekek vannak akkor ez teljessen kizárt. Ez egy olyan plussz jó érzés amit egyszerűen nem lehet leírni aki nem próbálta annak hiába magyarázom úgy se érti. Namost ezt akárhol nem lehet csinálni Délegyen kizárt Gárdonyban viszont igen sűrűn. A tapasztalat az, hogy erre sok főként fiatal párnak van igénye, ezt Délegyen tapasztaltam a leginkább, a gond ezzel, hogy ha valaki ilyenbe kezd akkor mindjárt lennének akik kinéznék őket holtott szerintem a leg kellemesebb dolog, amit egymásnak okozunk, lenne ezzel kiközösítve/kiutálva.

Gárdonyban azonban volt olyan, hogy nem hogy rossz szemmel néztek az emberre de még csak nem is zavarta őket, itt nem kell nagy tömegre gondolni 5-6 ember.

Érdekes dolgok ezek...

Persze nem csak ezek motíválnak minket mert simán elvoltunk minden ilyen nélkül Délegyen és úgy is jót napoztunk élveztük a víz simogatását, csak ez is benne van szerintem a nudiban nehéz 8 órát úgy a parton napozni, hogy a meztelen párját ne kívánja meg az ember. Nagyon sok naturista/nudista elutasítja akkor is ha a körülmények adottak.

Mi semmilyen különleges elvet nem vallunk csak szertejük az egészet úgy ahogy van, szerncsére néha ismerősök is csatlakoznak és az idén egy igazi Görög helyet is meglátogathatunk...

Elnézést ha hosszúra nyúlt a beköszönőm de sok ezzel a dolgokkal kapcsolatos véleményem van illetve mással is, ha kell szívessen beszámolok Gárdonyról is amit itt sokan hibásan tettek meg...

salesguy Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1612

tényleg?:)))

en hajoval tervezem a kirandulast a nyaron!

Előzmény: RodrigeZZ (1611)
RodrigeZZ Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1611
Királyságos hely, soxor voltunk ott.
Előzmény: salesguy (1610)
salesguy Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1610

helloka

ide lehet menni a nyáron:

http://www.valalta.hr/en/index.htm

Sinpisti Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1609

Az egyesületünknek van saját csónakja, bárki használhatja!

Jó hely? Bocsi, de ezt tőlem kérdezed vagy a halaktól? Szerintem időjárás, szél,

és készség kérdése.

(Néhány süllő az én fagyasztómban is elfér(ne))...

Előzmény: Dulifuli (1608)
Dulifuli Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1608
Ha van csónakod, és ismered a jó helyeket, akkor nem fogsz előbb angolnát, mint süllőt. A nagybátyámnak mindig van süllője a mélyhűtőben (Balatonfenyvesen).
Előzmény: Sinpisti (1607)
Sinpisti Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1607

Üdv!

Én is a Duna mellett lakom 8 éve.

Korábban Tatán a Cseke-tóból fogtam a halakat. Hát mit mondjak? A pontyok

zsírosak, kövérek, (és mint a legtöbb hal) iszapszagú, és ízű volt.

Ehhez képest a dunai halak... akár a Balatonból kifogottak!

A Balatonból süllőt fogni: Megfelelő készség, és türelem kérdése. Kishallal pld.

előbb fogsz angolnát, igaz, a húsa annak is első osztályú!

Előzmény: utazó2005 (1605)
Sinpisti Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1606

A vaskerekű konkurenciát nem ismered?   (Na jó, csak vicc volt!)

Egyébként én is egyedül kezdtem ott, és kerültem ebbe a jó társaságba, a nejemet

csak később, igaz nehezen avattam be, de már nem bánta meg!

Előzmény: Törölt nick (1604)
utazó2005 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1605

Sziasztok.

Én is imádok horgászni, de mivel a Duna mellett lakom és látom, hogy mi minden van

benne nem szivesen enném meg az ott kifogott halat.

Majd nyáron a Balatonon a jó süllöket, az igen.

Elnézést az OFF miatt.

Előzmény: Sinpisti (1602)
Sinpisti Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1603

OK! Bocsi! Ez csak ajánlat, (vagy inkább lehetőségnek szánt ajánlat) volt, kit hogy

érdekel!

Gyere egyszer le Balatonberénybe, ott nem fogsz csalódni!

Jó társaság, nyári hangulat, igazi szórakozás, naturista diszkréció vár rád!

Előzmény: Törölt nick (1601)
Sinpisti Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1602

Milyen halfajtákat ismersz, ami a Dunában él, mint hal a vízben?

A konzervdobozban tudod, milyen halat tálalnak fel neked?

(Inkább ne olvasd el, de én egyszer vettem egy "Jugoszláv" halkonzeret, a halak

belseje is benne volt. Az íze... meg a látványa...(?))))

Ehhez képest a dunai halak, akár a Balatonban.

(Dévérkeszeg, márna, paduc, süllő. stb.)

Nincs semmi baj velük, esetleg meg kell nyúzni, de én spéci (nem vagyok halrajongó, csak szeretem a jó ételeket) még nem lettem rosszul tőlük. 

Ja! És imádok horgászni!

Előzmény: utazó2005 (1598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!