Szia biglike /nekem már csak az maradsz :) / Nézz el a képtáramba, vannak fen tfriss képek, meg az egyik ismerősömnél is: http://gportal.hu/portal/kjanoporta/
4 ÉV KÖRÜLI, SZOBATISZTA, fajtiszta dalmata kan gazdit keres. Életvidám, örökmozgó kutyus. Kifejezetten emberközeli. 06-30-595-0904
10 HÓNAPOS MAGYAR VIZSLA kan, családi okok miatt, új gazdát keres. Kicsit neveletlen. 06(20)984-72-54.
tudom, hogy a dalmata nem vizsla, de nincs dalmatás topik, gondoltam, csak nem haragszotok meg....
A képen látható német vizsla, 5 éves kan SÜRGŐSEN gazdit keres! Az esztergomi gyepmesteri telep lakója, ahova gazdája betegsége után került - az utcáról. Esélye sincs, hogy visszajuthasson eredeti gazdájához, a gazda családjáról pedig semmit sem tudunk.
Nyugodt, kedves tekintetű, értelmes, kutya, aki biztos, hogy kiváló társ lenne.
Érdeklődni utána Mészáros András gyepmesternél lehet a 30/276-7809-es telefonszámon (09-18 óráig).
Nekem akkor is Tappancs teccik a legjobban!És a border collie-k!Már 2 talin is voltam!:))Eszméletlen jó volt!Nézz be a topikba!Ha gondolog olvashatsz engem és írj véleményt a viselkedésemről!Add át Zemaneknek, hogy jpbbulást kívánok!