Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az iránt érdeklődnék hogy egy 23"-os (60cm) teleszkópos bot ami olyan 500g mennyire használható? Mennyire nehéz, mennyire körülményes elővenni, kinyitni, mennyire kontrollálható stb. https://www.youtube.com/watch?v=qnm8bdX4VvU
Illetve hogy ez a cég mennyire megbízható? Engem egy ilyen érdekelne, de nem rücskös hanem ergonomikus markolattal. Úgy gondolom hogyha a botor kabát alatt viseljük akkor elővételnél a rücskös része beakadna a ruhába. Melyik markolat jobb a rücskös vagy az ergonomikus?
Amennyiben a beszerzési árat nézed (170-180USD - mondjuk mellé postázás, esetleg vám), akkor jogos a megállapítás. Bár gondolom te magára az ASP árazásra reflektáltál: az ugye megvan, hogy minden gyártó - legyen Bonowi, Nex, ESP, stb. - nem friction lock-os botja 150USD körül kezdődik, vagy onnan feljebb.
Ha gyakorolni szeretne az ember velük, mozdulatokat beégetni, etc. akkor kiderül miért ennyi az annyi, ha csak "legyen egy a zsebben" miatt keres az ember, akkor felesleges ilyen magas árat fizetni, ebben egyet értek.
A Szörnyeteg vagy Pusztító - ESP 26” edzett teleszkópos bot, gyári tok és doboz + extra BC-01 gyári övcsipesz eladó. Újszerű állapot, csak nyitogatva volt, ütés nem történt vele. Kutyázni vettem 2 hete, de nekem nagy lett. Fix ár: 17000+szállítás. GLS, Foxpost előreutalás után küldöm.
ESP 16” kompakt, edzett, nagyon jól rejthető teleszkópos bot övcsipesszel eladó. Újszerű állapot, néhány nyitás-zárás van benne, párszor hordtam, ütés nem történt vele. Nőknek is ajánlott. Fix ár: 15000+szállítás. GLS, Foxpost előreutalás után küldöm.