Keresés

Részletes keresés

soltika Creative Commons License 1999.12.25 0 0 26
hegyivadász
én nem azt mondom hogy az Orbán rohanjon oda betegeket ápolni.
De hogy valami óriási disznőság folyhat ott ha a kiskatonákat teljes izoláciőban tartják.
Ne felejtsd ez a honvédségnek egy vegyvédelmi ezrede , némi fantáziával érdekes gondolatokra juthat az ember.
1985-ben Csernobilt is több mint egy hétig titkolták , közben az embereket felvonultatták.
Más
Hát azért a 15-éves srác haláláért ki a felelős,
már négyen betegek voltak amikor a kissrác meghalt és akkor azt mondták hogy semmi köze az esethez ,igaz hogy az egyik sorkatona testvéröccse.
Azon a vegyvédelmi ezreden azért a helyedben elgondolkoznák.
üdv:
soltika + Finci kutya
Újlaki Creative Commons License 1999.12.25 0 0 25
"******** nem elvtárs!!!!!!! Hagyuk meg ezt annak ikit ez megillet."

Ha az elvtárs szitokszó, akkor mindenkire teljes joggal alkalmazható, aki azt megérdemli. Ha egy jobboldali formáció bolsevista módszereket és fordulatokat használ, akkor akár tréfából, akár komolyan jól "ül" az "elvtárs" megszólítás. Ha valaki olyan hülye, mint egy 60-as évekbeli vidéki párttitkár vagy tsz-elnök, netalán az is volt korábban, azért: akkor kimondottan jól jellemzi őt ez e kedves megszólítás.

Ha az elvtárs a a baloldali pártok tagjainak egymás közti megszólítása, akkor természetesen érvényét veszti, ha valaki kilép az adott pártból. Akkor viszont nem szitokszó.

Akkor?

Előzmény: KEMÉNYKE (23)
vomit Creative Commons License 1999.12.25 0 0 24
az a baj, hogy itt a majomkodás érdekében semmi sem drága. (vö. haza védelme fűtetlen laktanyákban, ezrek életéből hónapok elcseszése árán, mások meghalnak)

így van. megpusztul, megpusztul, de akkor nem elég magyar érzelmű volt..
köhögje ki a gyulladást, és ne panaszkodjon.

Előzmény: hegyivadasz (22)
KEMÉNYKE Creative Commons License 1999.12.24 0 0 23
Homoki nem elvtárs!!!!!!! Hagyuk meg ezt annak ikit ez megillet.
Amugy a gondolat igaz.!!!!!!!!!! Már rég müködni kéne, és ha nincs hát gondolom telepithető soron kivül telefon vonal. Legalább olyan hamar mint ahogy a koronának lett új tároló helye. Talán ez nem kerülne százmillios nagyságrendbe.

KEMÉNYKE

Előzmény: soltika (-)
hegyivadasz Creative Commons License 1999.12.24 0 0 22
soltika
Mit hiányolsz?? Vannak illetékesek ez ügyben, akik a legjobb tudomásom szerint megtették a megfelelő intézkedéseket. A betegeket kórházba szállították, a környezetüket beoltották, amikor több embert érintett már a dolog, akkor a tovaterjedést megakadályozandó bezárták a közintézményeket, megtiltottak minden tömeges rendezvényt a városban és laktanyazárlatot rendeltek el.
A miniszterelnök, a vezérkari főnök és a honvédelmi miniszter pristinai útja nyilván már hónapokkal előre meg volt tervezve, a kalocsai megbetegedések pedig nem olyan jelentőségűek, amik indokolnák a program lemondását. Meggyőződésem, hogy ha Orbán emiatt hazajött volna, akkor a jelentőségénél nagyobb súlyt adott volna a megbetegedéseknek és csak tovább növelte volna a szűlők aggodalmát.
És akkor meg arról szólt volna a csaholókórus, hogy mit keres Orbán Kalocsán, mit PR-ozik. Éppúgy, mint amikor az árvíz idején erről csámcsogtak itt sokan. Akkor az volt a baj, hogy elment, most az, hogy nem. Szóval ezért mondom, hogy ez megint csak egy nincs rajta sapka topic. Süllyedjen!
Előzmény: soltika (21)
soltika Creative Commons License 1999.12.24 0 0 21
hegyivadász
köszi a bókot.
Tudtommal két hete megy már a dolog és a kutyát sem érdekelte a politikusok közül, sőt mitöbb még a 15-éves kissrác halála után is csak eltussolni próbálták.
Közben vezető politikusok egymás közt osztozkodtak a miniszterelnök a vezérkari főnök a honvédelmi miniszter PR látogatásokat tettek.
Az egészségügyminiszter a praxis joggal foglalkozott
/ennyit az Orbán fikázásról/
Ha ez nem igy történt, akkor áruld el hogy mi történt ne maradjak már ilyen tudatlan.
Képzeld magad egy szülő helyébe akinek ott a fia.
ZÖLD SZÁMOT A KALOCSAI HONVÉDLAKTANYÁNAK !
soltika + Finci kutya
hegyivadasz Creative Commons License 1999.12.24 0 0 20
Bekukkantottam ebbe a topicba, mert tényleg aggasztó, ami Kalocsán van és szörnyű, hogy egy fiatal srác már meg is halt. Sokmindenre számítottam, de arra nem, hogy ebből is az unalomig ismert már megint nincs rajta sapka típusú Orbán szapuló topic lesz. Tudom, javíthatatlan vagyok és még mindig, újra és újra azt hiszem, hogy ide értelmes emberek járnak. Sebaj, egy újabb csalódás.

Soltika
Kapjál már az agyadhoz! Szívhezszólóan siránkozol itt közben pedig nem érdekel semmi más csak az, hogy végre itt egy újabb nagy érdeklődést kiváltó eset, remek alkalom egy újabb topicnyitásra, ahol az esettől függetlenül lehet fikázni. Undorító alak vagy!
"A vírust a lakosság öt százaléka hordozza magában, évente Magyarországon 20-40 agyhártyagyulladásos megbetegedést regisztrálnak, ebből 6-7 halálos kimenetelű." (Magyar Hírlap 1999.12.24)
Szóval, mi a fasz köze van ehhez Orbánnak?

soltika Creative Commons License 1999.12.24 0 0 19
Ja kérem ,ha egy ténynek történésnek vagy folyamatnak nincs a PR szakember számára olyan értéke amivel a közvéleményt a kormányzat számára
pozitiv módon manipulálni lehet, akkor az nincs is.
Tényleg , milyen járvány az a járvány amit csak a sorkatonák terjesztenek ?
A tiszteket ugyanis hazaengedik Karácsonyozni.
A kalocsai polgármester meg letiltatta az összes tömegrendezvényt.
Esetleg a sorkatona túl sokat pofázna otthon ?
Valami még nagyobb disznóságot akarnak eltakaritani ? Nekem ilyenkor nagyon meg tud lódulni a fantáziám.
Mutatták a laktanyaparancsnokot, beszélt is kissé cinikus volt és egy Jutassi vadbaromnak nézett ki.
No üdv:
soltika + Finci kutya

texaner Creative Commons License 1999.12.24 0 0 18
Soltika,
ezt hivjak Glasztnosztynak (FIDESz Modra). Megis csak felhaborito, hogy nem hallgatod es olvasod atyanknak OVInak a nyilatkozatait a csaladrol, a szeretetrol, a becsuletrol, es ay elhivatottsagrol.
Előzmény: soltika (13)
aggályos Creative Commons License 1999.12.24 0 0 17
Nagyon szépen kérlek benneteket:
Írjatok a zöld számot topicba, ha együtt éreztek azokkal a szülőkkel, feleségekkel, akik most oda vannak az aggódástól.
aggályos Creative Commons License 1999.12.24 0 0 16
ZÖLD SZÁMOT KALOCSÁRA !!!

Szerintem a bentmaradó kiskatonák a járvány idejére megérdemelnének egynéhány zöld számot hogy a szülőknek legalább a gatyájukat ne kelljen eladni telefonköltségre

A dühöngésen kívül ez az egyetlen értelmes dolog, amiben megpróbálhatunk segíteni.

Légyszíves ilyen címmel egy topicot nyitni és megkérni minden tasztaltársat, hogy világnézettől függetlenül írjon bele egy két bátorító szót.

Az index pedig megtehetné, hogy kirakja a címlapra a vonatkozó hír mellé.

Az sem lenne rossz, ha mindenki az általa ismert hírügynökségi és egyéb E-mail címekre küldene a fenti subj-al egy levelet, amelyben fehívja a figyelmet az indexen internetezők felhívására.

Vagy kérd meg a moderátort, hogy ezt a topiccímet írja át a fentire.

Megvallom én megzavarodnék az aggódástól, ha ott lenne a kölyköm. Bármit mondanak a hírekben legalább a hangját szeretném hallani.

ZÖLD SZÁMOT KALOCSÁRA !!!

Előzmény: soltika (13)
aggályos Creative Commons License 1999.12.24 0 0 15
..."Ugyanakkor vizsgáltuk azokat a körülményeket is, amelyek a betegséggel valamilyen módon összefüggésbe hozhatók. Itt több visszásságot állapítottunk meg. Nagyon magas azoknak a katonáknak a száma, akik valamilyen felső légúti megbetegedéssel jelentkeznek az orvosnál a laktanyában. Ennek azért van jelentősége, mert ez a felsőlégúti megbetegedés hozzájárulhat a betegség terjedéséhez. A körülmények, amelyek hozzájárulnak ugyanakkor a felsőlégúti megbetegedésekhez, azok szomorúak a laktanyában. Kifogásoltuk a melegvízellátást, a fűtési rendszernek egyes elemeit, nincs elég C vitamin az étkezésben és bizonyos felszerelési eszközök hiányát is - például sál vagy a ruházat egyes elemeinek elhasználódottságát. Erre nézve javaslatot tettünk, hogy változtassanak a helyzeten. A másik probléma az volt, hogy a katonák elmondása szerint jó néhány esetben előfordult, hogy amennyiben orvoshoz akartak menni, akkor a hétvégi eltávozásuknál nem mehettek haza. Ez egy adható eltávozás, nem kötelezően lehet adni, de mégis összefüggésbe volt hozható az orvosnál való jelentkezés és az eltávozás elmaradása. ..."
MTI
Előzmény: soltika (13)
undoc Creative Commons License 1999.12.24 0 0 14
Amikor én voltam kotona Cegleden, akkor
vérhasjárvány volt a divat, de akkor még
nem volt internet. 1970.

Undoc.

soltika Creative Commons License 1999.12.24 0 0 13
/Rezsőnek köszöni a Finci Kutya a dicséretet/
A HIR :Az éjszaka beoltottak 1900 katonát, a HM elismerte hogy járvány van és az állampolgári jogok biztosa is vizsgálódni kezdett.
Kollektiv büntetésformákat talált.
/tényleg nagy farkinca az a parancsnok ismerős az ilyen tipus 1985-86 -ból/.
Remélem a területileg illetékes családbarát Parlamenti képviselő már lázasan fogalmazza napirend előtti felszólalását/kérdését,
a honvédelmi és az egészségügyi miniszterhez.
/igaz hogy ez csak 1900 magyar családot érint akik hülyét kapnak karácsonykor hogy mi lehet a gyerekükkel, a Haza szolgálása közben/
A kormányzati pijárosok is remélem fogalmazzák már azt a gaz szoclib/a halál pártjai, lásd Csurka/ összeesküvést a csőszkunyhóban a szent magyar Haza és az azt őrző vitéz Honvédség ellen.
/jelszó:nézzük a dolgok pozitiv oldalát és hogy lehet ezzel a népszerűséget növelni/
MÉGISCSAK NONSZENSZ HOGY 2 HETE ZAJLIK A DOLOG ÉS KÖZBEN EGY 15-ÉVES GYERMEK MEGHALT ÉS A PARLAMENTI OSZTOZKODÁS/bábolna kontra praxisjog, szentkoronázás,13. havi fizu stb./KÖZBEN EZ SENKIT SEM ÉRDEKELT.
Ez szerintem egy jellemző kormányzati, minisztériumi TÜNET,amit igencsak gyorsan kellene orvosolni.
Szerintem a bentmaradó kiskatonák a járvány idejére megérdemelnének egynéhány zöld számot hogy a szülőknek legalább a gatyájukat ne kelljen eladni telefonköltségre.
Ennyi minimum jár a haza szolgálatáért egy vesztegzár alatt levő laktanyában.A tartalékos szakszi ezt szerinem egyetlen telefonnal elintézhetné.
/legfeljebb kicsit később lesz új diszegyenruha/
No üdv :
soltika/hadastyán, alhonvéd helyettes/ + Finci Kutya/krumplivirágos főtábornok/

aggályos Creative Commons License 1999.12.24 0 0 12
az álandóan-t nem kívánja olvasószerkeszteni ?
Előzmény: rezső (11)
rezső Creative Commons License 1999.12.24 0 0 11
csilláokhoz, = csillárokhoz
Előzmény: rezső (5)
aggályos Creative Commons License 1999.12.24 0 0 10
Én nyitott vagyok a normális anyázásra :)
Előzmény: igazi Yosarian (9)
igazi Yosarian Creative Commons License 1999.12.24 0 0 9
Igazán köszönöm, Uram!
Előzmény: aggályos (6)
aggályos Creative Commons License 1999.12.24 0 0 8
Elnézést, ha aggályosan szerencsétlenül közelítettem a kérdést.

Ez lyó:

Büfiztetést igenis kérnék O.V.-től mivel gyereknek kezel.

Előzmény: soltika (7)
soltika Creative Commons License 1999.12.24 0 0 7
Rezső + igazi Yossarian.
Finci Kutya kissé raplis és nyűgös /elkényeztetett élettárs/ sétálni akkor megy amikor Ő akar, kissé terrorista anyám számára amióta nekem törött a bokám.
Büfiztetést igenis kérnék O.V.-től mivel gyereknek kezel.
Visszatérve a kalocsai dologra megkérdezném tisztelettel hogy ki a farok ?
A szanitéc/orvosnak nem nevezném/ a parancsnok/faroknak nevezném/ avagy a minisztérium/ha ott is csak másoltak/ akkor a MEH.
A lényege az annyi hogy egy 15-éves gyerek meghalt és ettől én bekattanok ,és egy 1993-ban megyilkolt 15-éves gyerekre/unokaöcsém/ gondolok.
soltika/a gyilkos Boross Pétert vádoló/+ Finci Kutya
aggályos Creative Commons License 1999.12.23 0 0 6
Hát kérem fejlődőképes stílusilag csak ezek a nemi szimbólumok borítják el az agyát.

Méregtelenítés hogy áll.

Kávébeöntést próbálta alkalmazni. (na nem úgy mint a regényben, ne cserélje ki az infúzióval, mert úgy aggályos)

A fallikus szimbólumot kivéve nem is rossz.

A végén még öröm lesz önnel társalogni.

Előzmény: igazi Yosarian (4)
rezső Creative Commons License 1999.12.23 0 0 5
Nehéz lesz neked itt, kedves igazi Yo, ha álandóan értelmes beszélgetőóartnert keresel.

De hát mindenkivel arról, amihez ért. Soltika például a csilláokhoz, de arról sose írt, hanem belebeszél minden másba.

És Finczi kutyával szokam beszélgetni. Ajánlom neked is. Kicsit elkényeztetett tacskó, de százszor értelmesebb gazdájánál.

Előzmény: igazi Yosarian (4)
igazi Yosarian Creative Commons License 1999.12.23 0 0 4
"A tartalékos bicskaosztó családbarát szakszi a vezérkari főnök a honvédelmi miniszter + Homoki elvtárs kirándult és pijározott, jelenleg is tojnak az egészre."
Olykor azért tényleg hihetetlen türelemre van szüksége az embernek...
Tudod mit soltika? Igazad van. Szerintem ovinak hamar le kell szaladnia Kalocsára. Amint úrrá lett az agyhártyán - mert legyen úrrá rajta a szentségit, dolga is neki, feladata is neki, kutya kötelessége is neki, f@szt utazgat miniszterelnök, amikor Kalocsán hárman megbetegedtek agyhártyagyulladásban -, szóval ha ezzel végzett, hamar ellátja még az egyéb sérülteket, felveszi a munkát a bezárt mérgezési osztályon, majd műtősfiúnak jelentkezik a Traumatológiai Intézetben, ott ugyanis éppen most mondtak fel a műtősök, utána visszamegy Kalocsára -kontroll is van a világon, meg még nem tenyésztette ki kacsatojásban a vírust-, ha már ott van, beugrik az állatorvosi rendelőbe, mert a laktanya szomszédságában lakónak felfúvódott a tehene, azt is megnézi, és estére már nálad is lesz a miniszterelnök úr, arany soltika, megpapiztat, megbüfiztet, tisztába tesz, s amíg te édesen gőgicsélsz, addig leszalad Finci kutyával a parkba.
Tényleg miért kell idiótákkal összezárva lenni!!!
(Bicskaügyben meg olvasgasd a Mit kaptál ma Orbán Viktortól topicot, abban próbáltam elmagyarázni szeretve tisztelt aggályosnak a dolgot.)
Előzmény: soltika (-)
Esbeta férje Creative Commons License 1999.12.23 0 0 3
Borzasztó!
Azt nem értem, hogy ezt a hírt olyan könnyedén kezelik, a bemondó mosolyogva mondja be, stb.
Nem tudom, hogy az én értékítéletemmel volna baj, de szerintem ez sokkal nagyobb tragédia, mint a sportcsarnok leégése.
Előzmény: aggályos (1)
soltika Creative Commons License 1999.12.23 0 0 2
Én az ilyenfalyta épülést szociáldarvinizmusnak hivom.
soltika/taigetoszra kiteendő/ + Finci Kutya /VEZÉR/
aggályos Creative Commons License 1999.12.23 0 0 1
Nézze kérem ebben az egészben semmi sem aggályos. A férfias tartással bíró nemzeti haderő épül. Hulljon a férgese ! (az biztos nemzetietlen, coclib, autonóm, buddhista)
Egy kérdés még aggályos nem a nagy nemzeti bagoly ott az alakulat szanitéce ?
Mert, ha nem baj van. Oda kell vezényelni.
soltika Creative Commons License 1999.12.23 0 0 0
A tiszteket kiengedik ezek szerint ők már régen be lettek oltva.
Eltelt e már 14-év mert én akkor voltam katona , de ugyanigy működött az egész kiba*zott rendszer.
soltika/hadastyán/ + Finci Kutya/3 csillagos NATO nonkomform tábornok/
soltika Creative Commons License 1999.12.23 0 0 topiknyitó
Vesztegzár alatt a kalocsai honvédlaktanya.
/gyütt a HIR/
A Kalocsai Honvédlaktanyának valószinűleg nagyon farok orvosa a és parancsnoka van.
/vagy ez csak egy jellemző kormányzati, minisztériumi tünet ?/
Kalocsán eddig 7 agyhártyagyulladásos beteg/sorkatonák/ van.
A laktanya szakácsának /aki a HIR szerint még egészséges / aki gyakran járt haza, 15-éves öccse a napokban agyhártyagyulladásban meghalt egy katonát jelenleg Budapesten ápolnak/ha eddig még meg nem halt/.
A KALOCSAI LAKTANYAPARANCSNOK ÉS A HELYI SZANITÉC/orvosnak nem nevezném/ egyfolytában nyugtatott "elszigetelt eset", "nincs járvány".
A tartalékos bicskaosztó családbarát szakszi a vezérkari főnők a honvédelmi miniszter + Homoki elvtárs kirándult és pijározott, jelenleg is tojnak az egészre.
/a Gógl a háziorvosi praxissal foglalkozik/
A szakszi Pristinában azt nyilatkozta "ez itt egy kis Magyarország".
Jó volna már tudomásul venni hogy a kalocsai honvédlaktanya + Kalocsa + egy járvány = egész MAGYARORSZÁG.
Jó volna némi "családbarát" intézkedés :
soltika + Finci Kutya

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!