egyszóval: gazdag
két szóval: kurva szar
sok szóval: korupt-tanyi-fegyverérintös-bizonyitékeltüntető-clodobombagyárlátogató-nememlékező-robbantásmegállitó(?????)-ellenfeleitégberepitő-fögengszter
Igen mert most a rohogestol fuldoklanak, aztan
ha kitorlik a halakonnyeket a szemukbol,
elkezdenek zarjegyet, berletet, kotvenyt
torzskonyvet, eredeti eredetisegvizsgalatot
hamisitani.
Kedves Dekóder!
Egy kicsit szelektív az emlékezeted. Bizony annyi kiderült, hogy akkor a rendőrök baltázták el.
Akkor bizony senki nem volt felelős, mert abból máig tartó botrány lenne, bár szerintem van is. Nem volt tudomásom semmilyen rendőrségi felelőségre vonásról sem. Ez mutatja milyen alapos, gondol-Clodo -))) rendőrfőnöke volt az országnak.
Hogy valami nincs egészen rendben nekem az is mutatja, hogy mától jött a szöveg, hogy ezzel a bevonással milyen nagy csapást mértünk a szervezett bűnözésre.
Az "...értékpapír-szállítmány 1995 decemberében Vámosszabadinál lépett be az országba. A két kamion Győrnél szétvált. Az egyik hat tonna szállítmány Galgahévízre egy raktárba került, míg a másik tíz tonna papír Budapestre indult. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat munkatársai azonban a VIII. kerületben, az Orczy téren szem elől tévesztették a kamiont. Magyar Hírlap, 1997. február
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatokat felügyelő minisztert akkoriban Nikolits Istvánnak hívták.
Szerintem igen gyenge. Ő volt a főrendőr, amikor elvarázsolták előlük az Orczy térnél a bankjegypapír szállítmányt. "Nagy" vizsgálat volt, senki sem hibás. Most ezért kell pánikszerű gyorsasággal bevonni a régi ötezrest.
Egy régi hamisító szerint, arra a papirra az újakat is lehet hamisítani.
off
Kedves Speaker,
sikerült újfent alulmúlni önmagadat. Ezek aztán az érvek egy volt rendőrkapitányról ill. online belügyérről:"nyílt tekintetü, nem olyan kajla bajszú mint Kuncze és nincs olyan öblös hangja mint egy üres hordónak"
Ennyi erővel Friderikusz is lehetne belügy min. a te érveid alapján.
Amúgy köszönettel tartozom neked, mert rajtad szoktam a legjobban röhögni. Mivel itt nem személyes meggyőződésednek adsz hangot (ez számomra nyílvánvaló) ezért talán nem sértő a megjegyzésem személyed felé. Ha mégis akkor ezúton is elnézést kérek. 8akkor viszont nagyon sajnállak)
Tisztelettel
SirContact
on