Megüt a guta! Elszakadt a km. spirál.Ok. Előfordul. Összesen 35km.-t bírt ki! Hogy milyen utángyártott vacak volt nem tudom nem én raktam bele,de az látszik rajta,hogy új volt. Milyen gyártmányt javasoltok ami azért jóval hosszabb ideig bírja,és itt most nem az ár számít
Még próbálom megmenteni a karbit, most már van szívatóm, de az alapjárati fordulat nem akar feljebb menni. Most manuálisan a gázbovden spanolójával húztam kicsit rá. Jól gyorsul jól megy, de rengeteget fogyaszt. Igaz járattam elég sokat állva, de így most 60-Km 3,5L Benzin. Azt még azért csinálja, hogy szépen pötyög alapjáraton, majd gondol egyet és tökre vissza esik, majd egy gázfröccs és jó egy darabig, aztán megint. Ha nagyon nem birok vele, akkor cserélem.
Na de várjál, ha egy hétig áll, akkor a benzinelfolyást meg kell, hogy akadályozza a benzincsap. Ezek szerint akkor az (se) működött jól.
Amúgy ezzel én is szívtam, én ezért csináltam meg a benzincsapot manuálisra. Ha sokáig áll, nekem is kipárolog az a kevés ami a csőben van, de hát egye kutya.
A másolatokról/utángyártott cuccokról nekem eddig annyi tapasztalatom van, hogy a gyári Dellortohoz vettem egy utángyártott úszóházat, és olyan szar volt, hogy nem is tudtam használni... girbe gurba volt, nem lehetett passzentosan felrakni sem, csak ha lecsiszoltam alaposan, úgy meg nem maradt meg a nútja az úszóháztömítésnek.
Remélem te nem jársz így, majd számolj be az eredményről az új karbival!
Ez érdekes, 2000-es 50 2T-d van, azt írtad. Nekem is az van, de nekem Dellortos. Ezek szerint a tiedben már lecserélték a gyári karbit, ami ki tudja, mivel jár.
Hello! Szivárgást nem tapasztaltam. Üzem meleg motornál állítottam az alapjáratot. Légszűrő tiszta. Még a szívatót le ellenőrzöm holnap. Tömítés csak az úszóházban volt. Takarítás elött jobb volt, már bánom, hogy hozzá nyúltam. :( köszi a segítséget. Nekifutok mégegyszer hátha valami elkerülte s figyelmemet. A szívatóddal mi vólt?
Sziasztok! Ma volt alkalmam ebben a jó időben kipróbálni a motort. Sajnos nincsen jó hírem vele, mert nem is megy jól, meg a hetvenet is nagyon lassan éri el, előtte (karbi takarítás) jobban gyorsult és aránylag hamar elérte a hetvenet,és nincsen alapjáratom sem. :( akkor van egy kis alapjárat, ha a rugós csavart majdnem teljesen betekerem, de akkor már nem tudok gázt húzni. Nem füstöl. Gázadásnál egy kicsit megtorpan (fullad) 30-40-ig jól gyorsul, az felett nem igazán. A karburátoron csak az úszóházon volt tömítés? Akárhogyan tekerem az állító csavarokat, nem jó! Másfél- két fordulatot kicsavartam, utána a másikat, hogy állítsak egy alapjáratot, és semmi. A műszer szerint rengeteget eszik. 60-km több mint fél tank, a mutató szerint. már egy új karburátoron gondolkozok, mert ez nagyon "szívat". Egyébként nem érzem erőtlennek. Van valami ötletetek?
Igen, azon én is gondolkoztam már, csak nagy macera nekiállni, mert le kell szedni a variátort is, amihez nincs szerszámom, legutóbb is iszonyú sokat szenvedtem vele (és én hülye akkor nem cseréltem az olajszivattyú szíját).
Azon agyaltam korábban hogy hogyan kerülhetett abba az állásba, de akkor megtaláltad a hibát így már érthető, meg néha nem árt befújni egy kis WD-40-et de csak óvatosan mert mögötte van a szivattyút meghajtó kis ékszíj amit egyéb iránt cserélni is ajánlatos 10ezrenként mert ha az elszakad nem fogod észrevenni, leáll az ólajzás és akkor beáll a motor !!! Ha nem igazán tudod mikor cserélték akkor szvsz cseréld 3-4 ezresbe van nem egy nagy kiadás