Ugly Bob
2016.08.07
0 0
152585
Maga a bovden teljesen rendben van, az alapjárati motor nem engedi annyira vissza
a fojtó szelepet hogy megfeszítse a bovdent az alapjárati motoron a dugattyú
(vagy minek hívják) nagyon kiáll így a fojtó szelep bőségesen adja a naftát a motorba
próbáltam valahogy az alapjárati motor dugattyúját visszatolni de sehogy sem sikerült
szétszedni nem merem magamnak
valaki találkozott már ilyen problémával esetleg valami ötlet mi lehet a gond?
Előzmény:
91-es Renault Clio-m van benzines 1.2-es, belementem egy jó nagy pocsolyába és utána
rögtön elkezdett bőgni a motor kb. félig beesett a gázpedál a motor nem teljesen de olyan
jó erős gázon bőg rögtön indítás után és folyamatosan, többször újra indítottam hátha
helyreáll de a hiba nem szűnt meg, ahogy megmozgatom a gázbovdent a motortérben laza
nem feszes mint eddig.
cam aro
2016.08.06
0 0
152581
azt vagy ott marad, vagy nem...
a riziko faktor benne van.. es mar ateltem parszor. (hova lett az a ^urva golyo ?)
a lentebb vazolt megoldasnal ez szoba sem kerulhet..
..mert nincs ami ki essen.
raadasul nem rideg csapagygolyot hasznalsz..ami inkabb alakit, mint idomodik.. (ez foleg CR-nel elony ) hanem keplekeny alu otvoztetet.
...legyen mindegy.
mindket verzio mukodik.. csak van amelyiknel kevesebb - lehet- a pulzus . :)
Előzmény: Quattroman (152580)
cam aro
2016.08.06
0 0
152578
nincs minden haztajiban.. de muhelyekben azert elofordul parszor aluotvozet csavar.
ezek tobbnyire torx fejuek..(majdnem kup ) az M6 T8, az M8 az T10. stb. van varia.
en ezekbol szoktam CR/fek hollanderekbe dugot gyartani..
mert konnyen alakithato, (furogep, koszoru, csiszpapir ) es konnyen, nagy feszites nelkul zomul a helyere..
..es fo lenyeg.. 'nyele' van. .
ha athuzod a hollander lukan a nyelet, gumigyuruvel lehet rogziteni,
..azt nem esik ki, meg szanaszejjel allandoan mint az csapagygolyo.
Q nem sertodik, az otlet jo, mukodik.. en csak a 'fejlesztett' valtozatot irom.
(mer' ha mar szerszam, akko' nezzen is ki ugy. :)
Előzmény: Törölt nick (152575)
Ugly Bob
2016.08.06
0 0
152576
Sziasztok!
91-es Renault Clio-m van benzines 1.2-es, belementem egy jó nagy pocsolyába és utána
rögtön elkezdett bőgni a motor kb. félig beesett a gázpedál a motor nem teljesen de olyan
jó erős gázon bőg rögtön indítás után és folyamatosan, többször újra indítottam hátha
helyreáll de a hiba nem szűnt meg, ahogy megmozgatom a gázbovdent a motortérben laza
nem feszes mint eddig.
Van ötletetek mi lehet a hiba és vajon házilag orvosolható-e?
Köszi előre is.
Törölt nick
2016.08.06
0 0
152575
Köszönöm a tippet!
Hasznos, megjegyzem.
Sőt adtál egy ötletet ,hogy tudom pofonegyszerűen ledugózni a főféket, megnézni most az puha, vagy légteleníteni nem lehet, vagy mivan.
Előzmény: Quattroman (152573)
Törölt nick
2016.08.06
0 0
152574
Nyilván hétfő reggel gondoltam, nem azonnalra.
(a bemegyek-van csak arra vonatkozott nem webshop ami 4 nap amig kézben, meg jó akkor megrendeljük, talán jövő szerdán jön...meg stb.)
Előzmény: Quattroman (152572)
halo13
2016.08.04
0 0
152569
Üdvözlet Mindenkinek!
Új vagyok itt, leginkább a Xantián vitézkedek.
Kérdésem: az asszony beleszeretett a Hyundai Getz-be 2009-2010 évjárat 1.1. benzin 100 e km alatt (ez alapból röhelyes), miután porrá törte a 2006 gömbölyű Suzukit. Lehet ebből nagy bajom ha megkapja és boldog lesz tőle pár évig? Nekem meg nyugtom?
Törölt nick
2016.08.04
0 0
152562
Kattogósban nem tudom hol az "elektronika", mikor a 12voltosokban is a heggyel állítod a hőmérsékletet...
Használtuk DC-ről mi is anno a régit, két autót sorba kötöttünk az utca közepén :) Annyi idő alatt(?) nem mágnesezte fel, legalábbis kapcsolgatott, meg utána is.
Az volt a jó akkor a wellerben, laktelepen a pincében a kisfesz. pilács is 24V AC, bőséges tartalékkal... csak ha valaki lenyomta a villanyt kint, ne égjen "potyára" nem tudtunk forrasztani ... :D
Előzmény: C20NE (152554)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!