jaj ne is mond, szinte azonnal szóbahozta a 'Sarok kocsmát' h. demennyiremilyenrégóta nem beszélt vele, és hogy én hívjam fel, biztos tud munkát ajánlani ..... mondom na persze :)
Adatforgalom lekérdezős oldal még mindig nem árul el nekem infót :(
DVD-d nem találtam meg, leginkább azért mert 10 perce értem haza, és erőm deka sem átnézni a stócokat... sorry. :)
valamelyikőtök nevét próbáltálok már? (ponttal a nevek között) az az mélcím is (persze kukaccal) meg a jelszó is (a felhasználó név a jelszó szokott lenni)
Összekészítetted és nem azt adtad sógornőnek, hogy vigye sérónak, hanem valahova biztos helyre tetted, hogy biztosan elfelejtsd a táskádba csomagolni. :)))
Kis hegyi faluba turista érkezik. Betér a kocsmába, ahol egy helybéli üldögél, majd szóba elegyedik elé: - Mondja bátyám, mit szoktak maguk itt a világ végén csinálni? - Hát, fiam, vadászunk és dugunk. - Igen? És mire vadásznak? - Bármire, amit megdughatunk
Itt a kedvenc viccem. Ezt akárhányszor elolvasom, dőlök a székről.
Lemennek a Duna tévések a paraszthoz, feltérképezni, hogy hogyan is telik el vidéken egy nap. Megkérik, mesélje el, hogy zajlik egy napja. - Hát reggel fökelek, oszt iszok egy stampedli pálinkát, .... - Állj, állj, ez így nem lesz jó. Nem mondhatjuk a nézoknek, hogy maguk már reggel is isznak. Tudja mit, mondja azt, hogy reggel fölkel, és elolvassa az újságot. Na tessék. - Hát reggel fökelek, oszt elolvasom az újságot. Adok a malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelott kinn vagyok a muhelyben, ott kiolvasok két-három könyvet. Ebédhez még kiolvasok két magazint, aztán a birtokot körbejárom, közbe elolvasok egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmék a könyvtárba, de az csak tízig van nyitva, úgyhogy aztán átmegyünk a haverokkal a Józsihoz, mer' neki van nyomdája...
Egy amerikai keresztény lánynevelő intézet farsangi bálra készül. Az igazgatónő megkeresi a helyőrség parancsnokát. - Szeretném, ha a bálunkra átküldené a fiatal tiszteket, akik úriember módjára foglalkoznának a lányainkkal, és megtáncoltatnák őket. Egyetlen kérésem van. Ez egy keresztény intézet, vigyázzon, ne legyen a fiúk között zsidó... A megbeszélt időpontban megjelenik a bálon egy szakasz néger katona. - De hát... azt hiszem, itt valami tévedés lesz - ájuldozik az igazgatónő. - Az ki van zárva- mondja az egyik fekete tiszt -, a mi parancsnokunk, Solomon Grünwald kapitány sohasem téved!
A folyton rendetlenkedő, szemtelen és neveletlen Mórickát megfenyegeti az apja, hogy ha még egyszer panasz lesz rá, elzavarja a háztól. Ez a ,,még egyszer" másnap elérkezik, a papa mérgesen rárivall: - Azonnal takarodj a házamból! Móricka veszi a kabátját, sapkáját, szó nélkül indul. A küszöbről visszaszól az apjának: - Most azonnal elmegyek a rendőrségre. Feljelentelek magzatelhajtásért és zsidóüldözésért!
János gazda elmegy Kohnhoz, aki kölcsönügyletekkel foglalkozik. Kölcsönkér ezer forintot azzal, hogy aratás után duplán adja vissza. Addig otthagyja a fejszéjét zálogba. Már búcsúzkodnak, amikor azt mondja Kohn: - Várj még, János! Az jutott eszembe, hogy aratás után igen nehezen tudod te majd előteremteni azt a kétezer forintot. Nem lenne jobb, ha a felét most rögtön megadnád? Úgy könnyebb neked is... János megérti, igazat ad, és visszaadja az ezrest. Hazafelé menet erősen töpreng: - Milyen furcsa ez! Az ezres elment, a fejsze elment, ráadásul tartozom is ezer forinttal, mégis minden stimmel.
Most jutott eszembe, hogy nem válaszoltam Ejének. Köszi, nekem nem kell torrentre meghívom, modemmel nem optimális ez a töltögetés, munkahelyen meg nem akarok torrentezni. :)