Bocs, de nem tudom, mit értesz "normális" pólón, nekem mind normális... és mi az a piké...?
Mondd meg, a Spreadshirt választékából melyik póló kell, arra teszem rá a grafikát, de te válaszd ki, én nem tudhatom neked mi kell... Mondtam, hogy a rendelkezésre álló pólókra a grafikai kollekcióból bármit lehet választani (persze méretbeli korlátok lehetnek), és megcsinálom, csak írjátok meg, milyet szeretnétek konkrétan.
A hibrid ma még messze nagyobb környezeti terhelést jelent egy egyszerűbb kocsinál. Kísérleteznek, próbálgatnak, hátha lesz valami. Egy negyven évvel ezelőtti dízel motorra nézve sem azonnal a mai csúcsváltozat ugrik be.
Lecseréltem a bringát megintcsak egy OFF olaszra. 2000-es évjárat és lökettérfogat, 22O LE, 5 henger. Nem nagyon lassú. 7,3 körül százon.
Első fogyasztása 7,6 lit/100 km. volt Zalaegrszegről főleg pályán 130 körül.
Más. Egy Ford Hybriddel szórakoztunk ma.
Szkeptikus vagyok, egy darabig még nem lesz rá errefeké tömeges igény.
Csak a kifejezett városi vánszorgásnál van villamos üzemben. Már 50 alatt átvált a 2,4-es Ottó motorra, de ezalatt is ha csak kicsit is jobban lenyomod a gázt, már a benzin fogy. Szinte nem lehet a városban sem igazán kihasználni a villamos hajtást. Átlagfogyi: 14,6 l/100 km (Ez 4x4-es verzió)
Viszont: rezzenéstelen a két üzemmód közötti átmenet. Csak a motorzajról ill. fordulatszámmérő kilengéséről tudod meg, hogy üzemmód váltás volt.
A 3-dik műszer eredetileg feszkómérő lenne ahogy mondtad, aksi töltését mutatná, de úgy gondoltam, az valahogy nem kifejezetten érdekel, meg legyen ott egy műszer, ami mindig izgága, és ugrál ;-)
Az igazat megvallva ezt a lemezt nem kinntről rendeltem, hanem itthon vettem szintén hasonló tuningcégnél (BOOMBASSTIK). Valahol 5000-6000eFt-ért. A műszereket meg Homasitánál vettem :-)
Oké, igazad van, csak úgy éreztem, ha jobban kihangsúlyozom, kicsit "túlsúlyos" lesz.
Lehet 4 grafikát tenni rá. Minden egyes újabb sajnos kb. 2,5 Euróval dobja meg az árat (nem nálam, ez a költsége).
A kisebb méretű grafikát külön kell kidolgoznom, ugyanis ez nagy elől-hátul méret, és erre vannak belőve a vonalvastagságok, ha lekicsinyítem, már nem lesz nyomtatható, és visszadobják, azt kicsit le kell egyszerűsíteni, kevesebb vonallal.
A 95 Aero spoilerről, mármint az első és a hátsó szoknyákról:
Valóban nem nagyobb, én csak arra céloztam, hogy a grafikákban nem a tökéletes kontúrt rajzoltad minden vonallal. Ezért merült fel bennem, hogy ha különbséget akarunk látni, akkor lehet, hogy ki kell KICSIT hangsúlyozni, de tetszik amit csináltál, mert azon pont az látja, amit kell, aki tudja mit kell néznie! :-) Ebben ez tetszik!
1 pólóra lehet tenni akár 4 grafikát is??? Lehet, hogy az ujján rajta legyen a SAAB felirat? Meg a hátán grafika (nagy, középen), elején grafika (bal szélén - a szívem felett :-))) )?? Ez árban ugyanannyi? Vagy ezt én kérdezem először?
Hi, azé ilyen lemezt http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=termek_list&kID=7&start=60 itt is lláttam már 4800hufé, de itt még olcsóbb volt: http://www.dreamtuning.hu/index.php?oldal=termekek&termek=M%FBszerek 3900hufi
Én is akarok ilyet, de "sokk-altam" a ~7000hufot csak azért mert Saab :) Még nem döntöttem el, hogy a 3. műszer mit mérjen. Olajnyomi és olajhőfok oké, de a 3. likat is be kéne tömni vmivel vagy egy feszkómérőre gondoltam vagy nem is tudom, majd megszülöm.
Hi, azé ilyen lemezt http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=termek_list&kID=7&start=60 itt is lláttam már 4800hufé, de itt még olcsóbb volt: http://www.dreamtuning.hu/index.php?oldal=termekek&termek=M%FBszerek 3900hufi
Én is akarok ilyet, de "sokk-altam" a ~7000hufot csak azért mert Saab :) Még nem döntöttem el, hogy a 3. műszer mit mérjen. Olajnyomi és olajhőfok oké, de a 3. likat is be kéne tömni vmivel vagy egy feszkómérőre gondoltam vagy nem is tudom, majd megszülöm.
Változatlanul fenntartom a véleményem, hogy nemzetközi viszonylatban a banki átutalás lassú, drága és sokszor megbízhatatlan. A lassú igaz. A drága nem (ugyanis az eladó, akitől a PayPal levonja, beépíti az árba; én is hozzácsapom). Mondjuk ha 5 000 dollárt kapok, abból 200-at von le a PP, az átutalás meg lenne 10-15. Azér' az nem mindegy. A megbízhatatlan - hát olyan esetről még nem hallottam, hogy átutalt pénz elveszne. Az inkább a money orderrel fordulhat elő.