Keresés

Részletes keresés

t o x i k Creative Commons License 2024.04.06 -1 0 4162

200 ezer ember, nélküled meg a hümér/butykos nélkül.

Pampogsz tajt feleslegesen. Sicc.

Előzmény: MrJones512 (4160)
t o x i k Creative Commons License 2024.04.06 -1 3 4161

😂

Mondják a barátok akik kint voltak hogy markáns fos illat terjengett a karmelitából.

Előzmény: Lelkis Béla (4159)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.06 -2 2 4160

"A Kétfarkúak se jobb, se baloldali, hanem viccpárt."

Baloldaliak. Ezt épp Kovács Gergő mondta a minap. https://www.klubradio.hu/adasok/kovacs-gergo-alapvetoen-baloldali-a-kutyapart-es-akar-liberalisnak-is-lehet-minket-nevezni-143210

"Hadházy is fideszes volt, mégis rászavaznál.

Akkor a sokkal hatásosabb MP miért nem jó?"

Mert engem a tettek érdekelnek, nem pedig a duma - a színpadi bohóckodás.

Tettekből pedig egyedül Hadházy és a Kutyák tudnak felmutatni évek óta bármit is.
Az ellenzék többi része a parlamenti, teljesen hiábavaló pofázáson, és az ott Orbánnak való beszólogatáson kívül valójában semmi hasznosat nem tett.
Még annyit se, hogy egy falu melletti földúton betömjenek egy szaros kátyút.

Előzmény: Nyúlszájú (4142)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.06 -3 1 4159

Amikor a jogokra oly kényes ántirászista baloldal cigányozik...:-)))

Előzmény: t o x i k (4158)
t o x i k Creative Commons License 2024.04.06 -1 3 4158

Jobb az angolja mint a csúti tahónak, s nem egyiptomi az akszent.

suta3 Creative Commons License 2024.04.06 -3 0 4157

Szerintem hiányosak a teológiai ismereteid. Még nem létezett a "katolikus egyház", amikor már a tiédtől eltérő véleményeket is leírtak. De higgy csak a gonosz istenben nyugodtan, én nem akarlak megfékezni benne.

Előzmény: Nyúlszájú (4152)
t o x i k Creative Commons License 2024.04.06 -1 1 4156

Péter fiai is ott menetelnek.

(mocskos fidesz)

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.06 0 3 4155

Partizán is élőzik.

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.06 0 2 4154

(és az yt lapján is)

Előzmény: búvár-halász (4153)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.06 0 3 4153

Megy az élő MP fészen.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.06 -3 4 4152

Lucifert a kaotikus egyház festette le gonosznak, hogy a valóban gonosz Istent jobbnak látassák.

Előzmény: suta3 (4151)
suta3 Creative Commons License 2024.04.06 -3 3 4151

Lucifer mióta nem ellensége az életnek? Ne csak Madách Imrét olvass! Találsz róla szóló szövegeket más íróktól is. : )

Előzmény: Nyúlszájú (4146)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.06 -3 4 4150

Mózes istene vérszomjas és bosszúállóként volt beállítva.

Mert hogy is lehet az, hogy én vagyok a Mindenható, mégis gyenge erkölcsűnek, gonosznak, élvhajhásznak, hitetlennek alkotom meg a fő művemet, az embert?

Hiszen a saját képemre formáltam...

Akkor csakis bennem lehet a hiba, s minden eszközzel el akarom pusztítani a teremtményemet.

Na, nem teljesen, mert akkor oda lesz a kisded játékom. Hiszen alapvetően gonosz vagyok.

Ehhez képest Lucifer pozitív hős.

Előzmény: Rendszer.hiba (4148)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.06 -3 2 4149

Jöttem bólogatni. Egyetértek. :( 

Előzmény: Rendszer.hiba (4147)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.04.06 -1 1 4148

A Fényhozó, a Hajnal fia, az emberiség felvilágosodását és fejlődését is jelképező Lucifer nem mindenki számára bír pozitív jelentéssel ... Vajh miért van ez így? :)

No meg fellázadt (az amúgy kegyetlen, vérszomjas)  Isten ellen! Miezmárkéremszépen? Biztos csak gonosz lehet ... :)))

Előzmény: Nyúlszájú (4146)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.04.06 -2 2 4147

"Ha bármennyire is megkarcolja a fennálló mocsok rendszert, már kötelességünk melléállni. Mit veszíthetsz?"

Nem, nem kötelességünk melléállni. Egyrészt büdös ez az egész, én nem bízom MP-ben ... sem...
Ez a rendszer egyre mocskosabb, arrogánsabb és aljasabb, és még igen messze van a gödör alja, amibe taszíthatják ezt a népet és országot.
Dumával, karcolgatással, választással már nem lehet orbánékat megbuktatni, ez szerintem mindenki számára nyilvánvaló. Minden ilyesmi csak még jobban megerősíti őket... sajnos. Ügyesen körbebástyázták magukat ...

Nem csak elszomorító, de egyben félelmetes is látni azt, ahogyan az elmúlt másfél évtizedben mily nagyon bevadultak, s hogy emberileg erkölcsileg totál kivetkőztek magukból. Úgy vélem, ezek a zsákmányért és a hatalomért már bármire képesek, és bármit meg is fognak tenni. Szerintem, nem lesznek erkölcsi aggályaik abban, hogy vérfürdő árán is megőrizzék ezeket...  Bár ne legyen igazam ...  :(

Előzmény: Hümmögőpipőke (4135)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.06 -1 3 4146

Lucifer mióta ellensége az életnek?

Olvass több Madáchot!

Előzmény: suta3 (4143)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.04.06 -1 1 4145

Kb szóról-szóra hasonlóan vélekedek.

Előzmény: MrJones512 (4140)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.06 0 2 4144

Hát...minden esetre estére okosabbak leszünk vagy beljebb leszünk valamivel a megítélésében.:)

Előzmény: In Lak'ech (4134)
suta3 Creative Commons License 2024.04.06 -2 2 4143

Ilyet csak olyan mond Luciferről, aki:
1. nem hisz a létezésében.
2. hisz a létezésében, de nem ismeri a céljait.
3. egyetért vele, azaz az élet ellensége.

Előzmény: Nyúlszájú (4136)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.06 -1 2 4142

A Kétfarkúak se jobb, se baloldali, hanem viccpárt.

Sosem szavaznék rájuk.

Viszont kimondottan baloldali pártot sem látok. Vagy annyit is érnek.

Szóval nincs választék.

Hadházy is fideszes volt, mégis rászavaznál.

Akkor a sokkal hatásosabb MP miért nem jó?

Előzmény: MrJones512 (4140)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.06 0 3 4141

"Ha csak egy lufi lesz az egész megint, akkor is nyugodt lesz a lelkiismeretem, hogy amit tudtam, megtettem, nem otthon kétkedtem, sopánkodtam a fotelben, aktív részese voltam egy újabb próbálkozásnak a rendszer lebontására/megrendítésére/megkarcolására."

Ha fel tudnék menni a tüntetésre, akkor csakis ezért mennék fel.

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.06 -2 2 4140

Én aszondom, hogy mivel az a véleményem, hogy MP részint egy elterelő manőver, részint a fideszből lemorzsolódók befogására  és megtartására szolgál, ezért a Fidesz elleni munkáját annyiban tudom támogatni, hogy nagyon nem beszélek ellene.

A szavazatomat viszont soha, semmiképp se kapja meg. Az a baloldalnak jár, nem pedig bármiféle "Fidesz light"-nak.

(Habozás nélkül egyedül akkor váltanék, ha Hadházy alapítana pártot. Addig maradnak a Kétfarkúak.)

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.06 0 2 4139

Vagy még nem ittál eleget.

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (4138)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2024.04.06 -1 1 4138

Van itt ronda nagy kanmacska, de az mégsem az igazi ,🥴

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (4137)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2024.04.06 0 3 4137

Kéne pina...

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.06 -1 3 4136

Én is azt mondom, az ördögöt is támogatni kell, ha a NER ellen fordul.

De óvatos duhajként és realistaként azt is látom, hogy a NER kezében van minden. S miután óriási a tét, használni is fogják.

Bárcsak ne lenne igazam...

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.06 0 3 4135

Ha a közeledben lennék, most jól megráználak, hogy ébredj már fel. :)

Mi a túróra óvatoskodsz még mindig? Ha bármennyire is megkarcolja a fennálló mocsok rendszert, már kötelességünk melléállni. Mit veszíthetsz?

Ma olvastam Újhelyi nyilatkozatát, abból idéznék:

"Az a rossz hírem van az ellenzéki oldal minden jelenlegi csillagának, hogy nem tudunk mi lenni, akik pusztító tűzként ezt a rendszert elsodorjuk. De, ha féltékenységből, politikai számításból akadályozzuk azt, hogy a tömegek valakit megemeljenek - és nem egy embert, hanem egy jelenséget -, akkor óriási hibát követünk el."

Erre jöttem rá én is (igazi ellenzéki kurvaként :), ami csak annyit jelent, hogy csapódtam egyik párttól a másikig, amiben némi reményt láttam), hogy egy esélyt adni kell MPnek is, mert az eddigi jelöltjeim csúfosan leszerepeltek, csak tapicskolnak a langymelegben, amit a rájuk adott szavazataink biztosítottak nekik.

Figyu, minap láttam egy műsort a 21 éves MP-vel, hát igazi geciköcsög fideszes volt már akkor is, de egyet nem vitattam el tőle, nem szerettem volna ellenfelemnek, rémísztően gátlástalanul nyomult.

Ha megnézem Orbán színeváltozásait, ahogy a fiatalkori "térdre, csuhások"-tól eljutott a mostani ájtatos manóig, akkor megengedem, hogy MP is fordulhatott 180 fokot.

És a politikai vehemenciája mindkettejüknek megmaradt, szóval nem esélytelen az összecsapás, immáron ellenkező térfélről.

És hát én nem látok másik ludasmatyi-jelöltet nagyítóval sem, így aztán mit veszíthetek. :)

Délután ott a helyem a Kossuth téren.

Ha csak egy lufi lesz az egész megint, akkor is nyugodt lesz a lelkiismeretem, hogy amit tudtam, megtettem, nem otthon kétkedtem, sopánkodtam a fotelben, aktív részese voltam egy újabb próbálkozásnak a rendszer lebontására/megrendítésére/megkarcolására.

Előzmény: In Lak'ech (4134)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.05 0 3 4134

Még mindig óvatos vagyok. Annyira azért ismerem a fideszes gépezetet, hogy minimum szkeptikus legyek.

Minden a regnáló hatalmat szolgálja. Még az is, amiről első pillantásra azt hisszük, hogy juj de fasza.

És félek, hogy Magyar Péter is ilyen csalódás lesz.

Igazából az elmúlt két hét történései kicsit összezavartak. Ilyen mértékű fideszes hengergépezetre nem számítottam MP-vel szemben. De sajnos lehet, hogy ez is a koreográfia része.

Egyelőre azonban csak amolyan szappanopera-szerű adok-kapok folyik a magyar belpolitikában. Ami már-már kezd tragikomikussá válni. A politikai nagyágyúkról mind-mind kiderül szép lassan, hogy feleségverők. Ha jól hallottam, legutóbb valaki a Dézsiről állította, hogy bizonyítani tudja, hogy Bodajkon beletérdelt a földön fekvő felesége hasába. Pedig lehet, hogy csak szumóztak. Vagy Dézsi doktor valamiféle új magzatelhajtó medicináját tesztelték. :-)

Lehet, hogy én is feleségverő vagyok. Meg te is. Csak még nem tudunk róla. :-)

Előzmény: búvár-halász (4133)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.05 0 3 4133

Inkább a jelen nem  voltál aspektusára próbáltam célozni, hogy távolságtartásból jobban látszanak ezek a dolgok. Ilyen értelemben hagyhatjuk a közéletiséget,, inkább a személyes benyomásaidra lennék kíváncsi.

Előzmény: In Lak'ech (4132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!