Javaslat volt bocs, majd akkor lefényképezem a roncstelepen a roncsaimat egyesével és beszúrom, manapság senki nem vevő az újra ez a baj Magyarországon.Tudom tudom most jön az hogyakkor or költözz el stb. majd akkor dobom a képeket hogy legyen ideillőhozzászólásom is,.
Ez csak azoknak szolt akik tanács helyett felesleges kötekedést nyújtottak, mert máshoz nem értenek valószínű. Szerintem illene a RAT stílus ebbe forumba , úgy sincs ilyen .biztos sokan lennének újak, több téma is lenne.
Köszi a tájékoztatást de a Rat Style irányzatról, Elmondtam nagyon sokszor hogy Rat és cult stilusban nyomulok, nem fogok szétrohasztani egy autót nyugi. lehet hogy nem mai autóm van de olyan műszaki és esztétikai állapotban van hogy sokan megnézik dícsérik (fényképezik) Az izlésemmel nincs gond de ha lenne se érdekelne mert nem másnak csinálom a kocsim hanem magamnak, Arról nem tehetek hogy másnak is tetszik. A mai modern világban a stilusok keverése és a kevés néha több jelszóval igazi remekműveket lehet készíteni. Én sem értem a ti forumotok mire jó,velünk Pusztuló történelem, Te is pusztulsz vagy ez mi? Szép de kinek mi. Én is tudok fikázni ,de elfogadom más stílusát hobbiját, mert mind különbözőek vagyunk szerencsére. Ebben a fórumban csak leoltást kaptam eddig pedig tisztelettudóan viselkedtem. Ha mindenki egyforma lenne szürke lenne a világunk.
Ez nem az a Trabi, ami régen a Füredi utcai benzinkútnál pusztult? Színe ugyanaz, a hátsó lökháríton is ott van valami graffiti nyom, a műszerfal is olyan, és az indexkar is ugyanúgy lóg.
Pár napot ki kellett hagynom, most olvasok vissza: Szerencsére rat style szakértőkkel is jól el vagyunk látva...
Ha már autó "építési" stílus (ami egy f@szság szerintem): igazi hozzáértők szerint a rat a legnehezebben kivitelezhető stílus. Röviden így lehet összefoglalni: Penge tecnika a viseltes külső alatt. Kis hazánkban a financiális rat az elterjedt, ami magyarul annyit jelent, hogy "megvettem egy félhalott roncsot, ezt-azt ráaggatok, majd ratnak jó lesz"...
Hmm.. jó része a Hódgépfet gyártmánya volt, annak jogutódjánál, a Gépfet kft-nél dolgoztam 1994-95-ben, még jártunk javítgatni ezeket Ferihegyre (tudom, tudom, Liszt Ferenc Repülőtér)