Kötözköcc?! :) Ahogy ránéztem tényleg ez jutott eszembe. Amikor elkezdtem az autószerelést épp a határ menti benzinseft ment ezerrel és elég sok szubaru - talán leone vagy mi - került a kezem közé. Szinte mind pont ilyen színű (méregzöld+arany/ezüst kerék) volt. Hatalmas tankot lehtett a hátulja alá tenni, de a ramaty, pancsolt benyát nagyon nem szerették, eltömődtek a furatok, meg feloldották(!) a műanyag alkatrészeket...
Örülök, hogy kész lett. :) Ezek szerint nem törték össze nagyon? Mi volt?
Gondolom Pestről a kivezető út valamely benzinkútjától - legalábbis tavaly így volt...
Tényleg Urak! Mi lenne, ha idén a belvárosból indulnánk? A múlt hét szombaton épp jöttem haza Pestről dél körül és valamilyen MX-5 találkozó lehetett, mert rengeteg kis mazda konvojozott az Árpád híd felé. Baromi jól néztek ki, mindenki megbámulta őket. Noha nem hinném, hogy szombat reggel olyan nagy közönség lenne az utak mellett, de kelthetnénk egy kis feltűnést például azzal, hogy valami frekventált helyen (pölö Hősök tere vagy mittomén) gyülekeznénk és már kovbojban hagynánk el a várost...
Né'má'?! Voltbeszó'ni?! Ez egy "limited edisön" 1981-ből. Akkoriban még nem sok vizet zavart az az aranykarekű japánszar* http://www.pjgh.pwp.blueyonder.co.uk/saab/specials/pages/1981_gold.html _________________ *: ez még egy külön történet, majd a talin elmesélem ha érdekel.
Bárki mástól bántó lett volna, de ismerve téged ez eszembe sem jutott. Kicsit túlpörögted, de túl vagyunk rajta Iván... (Kitta esetleg nem csinált egy képet, ahogy a homlokodat ráncolva épp a pallasz nagylexikont forgatod a piké definícióját kutatva?) ;)
Elnézést, ha bántónak sikerült, nem állt szándékomban. Ahogy írtam is, inkább emailben bonyolítsuk le, mert nem akarom a fórumot telenyomni a "pólóbiznisszel", így is már néha kínosnak érzem. Mail megy.
Elcsúszott, a fene enné meg! Szóval: Kérek egy "turbogauge"-osat feketében L-es, vagy XL-es méretben, egy "addiction"-t sötétkékben (ahogy a képen van) L-es, vagy XL-es méretben, és egy női rövidujjú "griffin"-t a képen látható szürke-sötétszürke színben, S-es méretben. Mi a helyzet a méretekkel?
Na! Ne tessék bántani a leendő vásárlót! Szeretnék rendelni, de anyagi okok miatt nem vásárolhatok annyit amennyit szeretnék. Kérek egy ilyet (nem depression, addiction!) L-es, vagy XL-es méretben:
Az érrendszert én húzom a helyére, úgyhogy a gondos kéz én leszek :)
Köszi a részvétet, legszebb, hogy esküvőre is mennem kell, gyermeknap is hétvégén, asszem kikészülök rendesen...:) Kitartást valszeg egy trabival vagy bringával vagy egy 43-as bigfoot-tal vészelem át :)