Ha rám hallgatsz 5000K felé nem méssz. Elvileg, ha jók az emlékeim 4800K-s a "gyári" D1S izzók értéke, de már 7 éve nincsen gyári xenonos autóm, így kopnak az emlékek.
...na meg van.Megsutottem a lampat,a feher ragasztoanyag igazabol szurke es inkabb muanyag kemenysegu mint szilo-puha.Haromszor tettem vissza a sutobe hogy tudjak vele dolgozni..egy kis eros spakli es hegyes kes segitsegevel sikerult a mutet.
Szia,èppen kerdezni akartam csinalt e mar valaki ilyen sutobe tevos szetszedest.Egy 'Depo'-s VW lampat szeretnek feljavitani es ehhez le kell vennem az uvegburat.Szinten feher szilo szeru anyaggal van ragasztva,de ezek a ragasztok jobban birjak a höt mint a müanyag haz.
Ha halványan világít a xenon és egy nagyon picit vibrál akkor trafó vagy xenon izzó probléma? Tudtommal akkor trafó probléma ha nem mindig kapcsol fel. Izzócsere megoldja a gondomat? Gyárilag van benne (Mazda 6)
Nem ismersz valaki mestert aki szakértője a lámpamókolásnak?
Tudod van ez a Hummer fényszóró projekt már egy ideje.
Van bixenon projektoros lámpa, meg van 160mm-es és 60mm-es cob led-es fénygyűrű, ezeket kéne belerakni. A gond azzal van hogy nem tudom leszedni róla a búrát.
Vmi szakértő biztos hamar lekapná. Sziló szerű puha anyaggal van ragasztva de nem fér be a kés, feszegetni meg nem lehet mert elpattan a búra.
(panaszkodni nincs okom, nekem jó életem volt itthon, de amiket másoknál látok, hallok, az épp elég arra hogy negatívan vélekedjek a hazámról, sajnos.)
Nem vagy vele egyedül. Egyre több f@szsággal szívatják a jónépet (válogatás nélkül). Pl. most a legújabb (számomra) az EKAER. Értelme semmi, csak adminisztrációs teher. Akik adót csalnak, azok meg röhögnek a markukba.
Srácok, ezúton jelezném hogy már csak 19.éig foglalkozom xenonokkal, utána kiszállok az iparból, kb 8 év után.. Ha addig szeretne még valaki valamit, csak bátran, igyekszem segíteni..
Köszönöm azoknak akik ez alatt hozzám fordultak segítségért, vagy ajánlottak engem ismerősöknek, sokan eljutottak hozzám, még az elmúlt pár napban is, tényleg hálás lehetek érte :)
A garanciális ügyeket -már ha lesz ilyen- átadtam kolléganőmnek, de az új beszerzésekben már nem tudok segíteni.