A faornyosban már semmi hely nincs (legalábbis nekem asz'onták hétfőn). Mi a valami erdészházban leszünk 3 vagy 22 km-re a főhadiszállástól (ez attól függ, hogy át lehet-é vágni az erdőn, az egyik térkép szerint igen, a másik szerint nem. Majd meglássuk 8-) Amúgy ezittaz ;)
Amúgy meg ne lázadj! Bevállalta a galuskaszaggatást - nincs az a mennyiségű hagyma amit ne pucolnék meg és aprítanék fel, ha azt nem nekem kell megcsinálni! Mi már vígan forgatjuk a bográcsot (és szlopáljuk a száraz vöröset), amikor ők még a gőzölgő fazék felett görnyedeznek és átkozzák azt a pillanatot, amikor beígérték... :DDD
Hát nem lesz villás reggeli, mert azért villának nem nevezhető a szerény hajlék :) veszek néhány túrós táskát és búr kiflit a péknél.
Egyébként még (le)számolok veled: most olvasok vissza mert két napig nem voltam. Mire szövetkeztél Gyorsabbal ellenem? Erre mondják, akinek ilyen barátai vannak annak már nem kell ellenség :)
8.30-kor hagynánk el az infoparkot. A helyszin a nagy vöröstéglás épület előtti parkoló, majdnem a ZP mellett, amely a felső rakparti útról közelithető meg. Mi ketyosszal délről a Lágymányosi hid felől cserkésszük be a helyszint.
0. CBI 1. Zsuzsi+ketyosz 2. Kitta+MuzX és a Viggen, meg sok kisautó :) 3. wanted +én+magam+szerénységem, feltéve ha kiderül honnan... :) 4. ExSaabosVolvos+Nóri 5. Shyciii+Barbi (belvárosba be nem megyek, inkább majd Váci úton csatlakozunk) 6. Ibolya+Neo (nem cserepes virág, hanem a házisárkányom, hehe) 7. Neo öcsike
Igen, Anti is ezzel jött, hogy jó az izlésük... :) Én jobban örülnék, ha kevésbé lennének kifinomultak és inkább a szomszédban parkoló Vectrára vagy Mitsu pickupra gerjednének... :)
Nemrég installáltam a most vásárolt nyestűző szaganyagos cuccot a Viggen motorterébe, meg besprickoltam a nyestűző folyadékkal a kábeleket, gumi- és szilikoncsöveket. A kis dög már jócskán kirágta a tűzfalon a szigetelést, mint az előző autóban is. Remélem, most egy jó időre elkerüli.
Ez ugyanaz, amit mi használtunk annak ideján beágyazott rendszerek laborban, mikor a modellvasútat kellett gyorsítanunk, és fix volt a feszültség, ezért a vezérlőszoftverben ki-be kapcsolgattuk nagy frekivel (négyszögjel), amit a villanymotor "kiintegrált" és emiatt ha megfeleő frekit választottunk, akkor rángatásmentesen gyorsult, és a négyszögjel kitöltési tényezőjével tudtuk a fordulatszámot szabályozni?
jaja, ezt mondta cimbim is, hogy esetleg ez lehet a másik megoldás, de miért nem hajlandó csak ritkán, illetve mikor belerúgok akkor menni rendesen? :S
Azt mondja esetleg valamellik tekercse zakkant meg és érzékeli a computer, hogy nagyobb áramot akar felvenni a motor és elvesz tőle....
most azon gondolkodtam /csak megint kicsomagolni az egész cuccot/ hogy mérünk ámpert és meglátjuk mit baxik a motort, DE az állításunkat esetleg alátámaszthatja az, hogy akksitöltőre kapcsolva a motor meg megy mint az ökör. Ugye ott nincs kontrollálva a fesz/áram.
Van a motorban egy kis bimetál, tök ari, gondolom a túlmelegedés ellen rakta be a csigazabáló, de a pici tekercset minek? A impulzusok miatt? Lehet azokat megpucolnám kis lakkozás segítene a szigetelésén?
Annó ez a hondánál is bevált mikor az egyik tekercse "elpukkant".
Simán csak leégett a szigetelése.
Beáztattam nitró lakkba, persze teljes tkarítás után és láss csodát nem kellett alaplapot cserélni a hondában......
Nem kell izgulni, gépésznek tanultam, csak nem szeretek dolgozni, ezé lettem nyomdász :)))))