Budapesten van egy a Szépvölgyi út környékén, de nem tartom jó ötletnek egy ki tudja, milyen állapotú leeresztett gumival Telkiből bemenni oda. A szomszéd faluban a gumis reálisabb reggel nyolckor.
Amúgy még az a kérdés, hogy érek majd oda a találkozóra, mert egyelőre fogalmam sincs, merre kell menni... :((( Tudom, A2, B2, M2, nézzem meg a Wikipédián...
Főzősök! Lefaggyaztam a húst és fel is kockáztam, úgyhogy nem lesz sok vesződség a pörköltel. Amíg a leányok küzdenek a galuskával nekünk CBI-vel lehetőségünk nyílik arra, hogy - egy palack száraz vörös mellett - megbeszéljük a világ nagy dolgait. :))) Sőt, ha ügyes leszek még arra is futja majd, hogy megnyerjek valami SAAB-os versenyt! :P
Vegyél fel miniszoknyát és mélyen dekoltált blúzt. Ez a tankör- és évfolyamtársaimnak szinte mindig bevált. (Javasolt még a diszkrét, ártatlanságot tükröző smink...) :DDD
Itt nyugodtan bevallhatod, hogy megvan a merga, és csak szombatra volt időpont a terembe meg a szoliba. Tudod, itt csupa megértő és barátságos ember van (c:
Távirányítóhoz kell Tech2, az tuti! Másoláshoz én nem értek.
Engem az a kép érdekelne, amit kb 1 éve valaki feltöltött és a 93 és 95 modelek feltörése folt rajta grafikusan ábrázolva. :-) Valakinek megvan? Nekem csak a 93 maradt meg.
Elég régen jártam erre. Annak ellenére, hogy a talira úgy volt, hogy nem tudok menni, most úgy látom, hogy holnapra részt tudnék venni a találkozón. Szívesen taliznék veletek! Lassan 2 éve fosom itt a sok hülyeséget, mostmár megnézném, hogy mindezt kiknek teszem :-) A honlapon regisztráltam magam, egyéb teendőm lenne?
Tudomtudom, a lista:
KONVOJ LISTA:
0. CBI 1. Zsuzsi+ketyosz 2. Kitta+MuzX és a Viggen, meg sok kisautó :) 3. wanted +én+magam+szerénységem, feltéve ha kiderül honnan... :) 4. ExSaabosVolvos+Nóri 5. Shyciii+Barbi (belvárosba be nem megyek, inkább majd Váci úton csatlakozunk) 6. Ibolya+Neo (nem cserepes virág, hanem a házisárkányom, hehe) 7. Neo öcsike 8. ágo + Embör 9. Kado(ex)93 :-)
CBI, kérlek tedd fel ezt a képet megint, megjelölve azt a pontot. A gyengébbek kedvéért. :-) tudom, hogy régi a felvétel, de az utcák maradtak azóta is. :-)