IGazából ez érdekelne, hol vannak M62-esek Kubában, gondolom nem minden állomáson figyel egy-egy gép :) Az több információ lenne tehát, hol készültek a fotók :)
Egy hónapja bennt volt az ÉJJ-ben és mintha úgy hallottam volna, hogy remot lesz belőle. Az egyik oldalon a szoknyarész össze van törve. Van egy képem, majd megkeresem.
A honlapomon asszem van egy kép a Szergej oldalakon, de azóta került egy M62-es könyvem is, Ernst van den Gulden tollából. Abban asszem van pár ff fotó. Szkenneljek belőle?
Van eg tippem, hogy hamarosan lesz M41 meg Bz-s topic is :-)))
A 8806/8807 gyakorlatilag soha nem M62, a 8801/8802 viszonylag gyakran, pl. hétfőn láttam valszeg a 261-et, de olyan tajt dzsuva volt, hogy a közepe nem biztos.
Sziasztok! Mivel végre összejött egy M62-es fórum, gyorsan regisztráltam is magam!
Jó volt az ötlet, M62-227! Remélem, sokáig fog pörögni, szóval hajrá!
Rögtön egy kérdés: van valakinek pontos infója a szombathelyi gépek átállomásításáról? Melyik,mikor,hova kerül?
Ja és még egy! A 200-as sorsa , hogy alakul??
Köszi a válaszokat!!
Szia Matiz!Az Eisebahn Journal-nak megjelent egy száma, amely csak a Szergejekkel foglalkozik és abban megtalálhatók a Kubában használtak is,fotokkal illusztrálva.
Azt hiszem vagy a Vasútgépész topicban vagy a Nagytopicban volt szó róla decemberben, de nem tudom pontosan mikor. Ha van időd és kedved végigbogarászni biztos megtalálod. Sőt nem akarok hülyeséget mondani, de még talán Kórea is szóba került lengyel gépek kapcsán.