Örülök, hogy segíthettem, és Kado is hasznos információkat írt.
A második coupé, amit linkeltél, tényleg jobb vételnek látszik. És ha több lovat akarsz, ezekbe elég egyszerűen lehet egy jó tuning szoftvert tenni, ami nagyságrendileg 200-300e Ft környékén lehet, attól függ, milyent választasz, azzal már 210 LE is lehet. (CSak halkan jegyzem meg, hogy mivel ez nem szokott szerepelni a forgalmiban, lényegesen kedvezőbb az adózása, bár biztos tudod, hogy elvileg ez nem teljesen szabályos így papíron).
De olvasd el, amit Mortal Wombat írt, ha ilyen leinformálható autóról van szó, az mindig jobb, mint egy ismeretlen hirdető.
A második link, a 2.0 151LE Coupe az nagyon szépnek tűnik!! Érdemes elvinni Szikiékhez egy állapotfelmérésre. Nagyságrendekkel jobb, mint az Aero, amit először belinkeltél!
MuzX!
Köszönöm az igazán szakszerű és részletes választ (válaszokat)! Látom jól belenyúltam a dologba! Megnéztem a saabklub.hu-n a 9-3 Coupe és a 9-3 Aero Coupe képeket! Nálad a pontos labda…
Ezen tényleg a sima hátsó lökös van! Az Aero lökösén nincsen fekete „gumicsík” és mintha az mélyebbre menne le… Ennél a kocsinál erről szó sincsen.
Tényleg hiányzik róla a hátsó szárnyspoiler is… Szóval szépen le lehetett bontva a hátulja… Mondjuk 205 lóerővel könnyebben lehet hibázni, mint 75-tel… Kár érte!
Ezek után a hirdetésben szereplő 80.000 km is felejtősnek tűnik… Gondolom a vezérműlánc csere idejét szeretné az eladó „mentálisan” kitolni… Ami a belsejét illeti, nem lehet, hogy ez az amerikai piacra készült darab? Lehet innen az automata váltó, az érdekes kormány és a váltóbox…!?
Akkor talán inkább ez (Saab 9.3 COUPE 2.2TID, 126 Le):
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1057951&command=ugras&screenwidth=1024
Szerényebb menetteljesítmények (bár gondolom ezt azért lehet morcosítani egy kis szoftver buherálással), de talán ebben kevesebb az „okosság… És talán szerényebb fogyasztás…
Esetleg ez (Saab 9.3 COUPE 2.0, 155 Le)
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1121045&command=ugras&screenwidth=1024
Ez gondolom azért szépen megy a 155 pacival, bár az Aero azért biztosan más kategória…
Na mind1! Látom azt a témát azért jobban körbe kell járnom, mert nem egyszerű a kérdés…
Köszi MINDENT!
További kellemes „Szabozást”!:)))
rsi
Igen, láttam őket. Volt egy ötajtós ezüst, Fazekasék árulták. Azt meg is néztük, szép állapotban volt nagyon. Most van egy Rácz-féle cabrio, az nem tetszik, meg volt egy piros és egy fekete három ajtós.. De most még csak nézelődöm..
Amit MuzX mond. Olcsóbban kijön szerintem ha veszel egy Viggent, minthogy elkezded abba az irányba módosítgatni az ótód. Főleg, mert Kékvilit meg szeretném(nénk?) tartani.
Ja, az autó - természetesen - fullos. Bőr, aut.váltó, téli gumiszett - nyári könnyűfém felnin van.
Mond azt, hogy egy kecskeméti SAAB-ostól van információd az autóról.
Tényleg eladó, telefonon beszéltem az úrral. Az ár még képlékeny, de szerintem 2 MóFt környékén, vagy alatta lesz az ár. Hogy mennyivel, rajtad múlik, ugyanis az autó eladó, és nem csak mutogatni akarja. Csak még nincs sehova felrakva az internetre, de szerintem küld képet. Amúgy meg demszkygrádi az úr.
A garantált állapotot az úr és az őt ajánló haverom mondta, én megbízok bennük.
Hű, Robi, ezek a képek is nagyon jók! Különösen az, amin a Viggenben ülök a szálló előtt, és úgy vigyorgok kifelé, mint aki most nyert meg a lottóötöst! Ez a Viggen-életérzés! :)))