Állítólag összeverekedtek utána a kaszkadőrök! A polski-s egyértelműen besokalt az előzéskor, s nem tudott visszatérni. Amúgy az állólámpásnak az egész oldala odalett... sokba került a filmeseknek.
Amúgy nagyon aranyos alapfilmek (Bánhidy Laci bácsival, Bujtorral, öreg Mercikkel, 80-as évek álom-Magyarországja és az elmaradhatatlan Balaton)
A fecskés jeleneteknek köszönhető (Csak semmi pánik) a fecske-örűletem (5 évig jártam 1 200D-vel)
Gyönyörűek ezek a képek a sorba állított állólámpásokról. Gratulálok a honlaphoz, nagyon jó! Jó lenne, ha egyszer 10-20 állólámpa lenne egy sorban, talán egy következő talin többen leszünk.
Hello, szuper az oldal, koszi a kepeket...Vasarnap egyebkent ujjaelesztettem rovid idore a 200-as benzinest, be is indult, de mit latunk meglepodve a motorterben?
Egy helyes kis benzinsugar spriccel pont a szivocsonkra... 5 eves Semperit benzincso...no comment. Motor leallitva, biztos jot tett neki, hogy 6 honap utan jarhatott 1 percet :- ) Autosboltok meg zarva. Sebaj, majd szerdan...
Szervusz! Igen, nagyon jó kis film, és kevesen tudják, de az a karambol, mikor a mercedes meg a lada összecsattan, nem is volt betervezve, az egyik kaszkadőr majdnem meghalt! Viszont ezzel a balesettel sokkal látványosabb lett a film.
Felraktam az oldalamra a találkozóról készült képeket.
Felkerültek a fórumtársak autóiról készült képek is. / akiknek nincs fent az autójuk képei azok küldjenek egy mailt a nick nevükkel és egy 640x480-as képpel és őket is felrakom/
Szervusztok 123-as hívők! Ma láttam egy ritka szép darabot, az újpalotai Szentmihályi úton. Amerikai "széles" lökőkkel, 15"-ös gyári alufelnikkel, nagyon tip-top! Ja, és koromfekete, csillogott villogott, a lámpatestek, és a díszlécek vadi újnak tűntek! Képet sajnos nem tudtam csinálni, az m3-as gumiszervíznél leborított.
Csocsi.Elcserélni azért nem szeretném a bézs üléseket,mert télre azért vissza raknám a füttés miatt.A maszkról,meg a fekete lámpákról,meg a legelső gazdája tehet.Dehát istenem......... ezek a kis apróságok tesznek minden 123mast különbözővé.Inkább fizetnék az ülésekért.De elöbb a képeket szeretném látni.Minden szögből kapd le légyszi,mert tényleg nem akarok rossz állapotut venni.A többit,meg utánna megdumáljuk.
Ne sz@pj feleslegesen. XIII ker Gömbvillám Kft. Láttak már pár ilyet, van is csati hozzá. A világítás azért kell, ha ki van kapcsolva a rádió és bekapcsolod a kocsi világítását (műszerfalvilágításra kell kötni) akkor a rádió főbb gomjainak is megjön a háttérvilágítása.
Szervusztok! Mint mindíg, már megint műszaki segítséget kérek tőletek! Mivel nem találtam megfelelő állapotú korhű Becker rádiót, sikerült végre vennem egy újat, azonban a beépítésnél egy csomó problémába ütköztem. Nem kapni olyan hangszóró csatlakozót, mint ami gyárilag van rajta, azt tanácsolták boltosok, hogy vagy vágjam le a dugót, és forrasszak rá csatikat, vagy reszeljem meg a műanyag dugó széleit. Ha máshogy nem megy majd így lesz. Viszont be kell kötni a 15-ös, és 31-es pontra is. A régi rádión csak egy pozitív csatlakozó volt, és mindegy volt hogy azt gyújtásra, vagy még az elé kötöm. Továbbá még miért kell rákötni a világítást is? Ezt végképp nem értem. A csatira az van írva, hogy világítás(Illumination) Ezt vajon hová kell csomózni? Ráadásul testből is kettő van, az egyik az 52-es a másik csak simán "test". Az hogy a rádió hátulján nincsen csavarozási pont, az már csak non plus ultra. Vagy ezt simán megtartja a rögzítő keret? Nem hiszem. Lassan kezdek elúszni vele, nem tud valaki egy jó Hifi szerelőt Újpesten?
sztem, kéne 1-2 talit összehozni - csak úgy spontán :-O - utána, h van létszám, akkor érdemes (10 autó már jó lehet) elmenni a tc-osokhoz... Habár nemkem kuss a nevem, mert a multkorira sem tudtam elmenni... :-(((
Aztán nehogy annyian legyünk, hogy ilyenre legyen szükségünk! :-)