Keresés

Részletes keresés

st.judit Creative Commons License 2004.11.11 0 0 36

Jajj és MOPY n is üdvözöllek a kicsi szerzeményeddel!!!Kivánom,hogy nagyon sok örömed legyen benne!!!És jo egészségben legyen mindig!!!!!!!!!!Ha tudsz tegyél fel képet,sajnos én nem tudok,de egy kedves forumozó társam mindig felrakja a képeimet,ugyhogy előlrébb megnézheted az én tündérkéimet!

Most gondok vannak sajnos a kislányom lábával mindkettő térdficamos,ugyhogy idegileg kivagyok borulva és a fogukkal is baj van!

MINDENKI VIGYE MINDIG FOGELLENÖRZÉSRE A KUTYUSKÁIT!!!!!!!!!

MERT A FOGKŐ NAGYON VESZÉLYES!!!Sajnos az enyémeknek ki kellett huzni egy párat!:-((((((((el is kábitották öket végig sirtam a napot.A lába meg nem rendeződik még,kontrollra kell járnunk.Pedig még csak hét évesek.:-(((

Előzmény: st.judit (35)
st.judit Creative Commons License 2004.11.11 0 0 35

Már régen jártam itt,és Liella odamentem a netboard-re képtelen vagyok hozzászolni,pedig nagyon tetszik ott tényleg van pörgés!Regisztráltam pedig meg minden,de megint valami várólistára küldött amit nem nagyon értek!!!

A konyhám még mindig romokban!És beteg a Lily ezért is szerettem volna tanácsokat kérni a másik forumon ahol többen vannak!Légyszi segits mi az istent kell csinálni,hogy beleszolhassak végre én is??:-)))Most még megprobálok egy emilt küldeni a kutya@kutya.hu  ra a Juhásznak,de ha nem sikerül megörülök tőle!!A többiektöl elnézést kicsit OFF voltam

Előzmény: Liliela (34)
Liliela Creative Commons License 2004.10.31 0 0 34

A 16os számú hozzászólásnál ott van az e-mailem. Oda elküldheted a fotót és én is küldök Zeuszról:))  Szia: Krisztina & Zeusz

U.i.: én is ugyanezen a néven vagyok ott is

Liliela Creative Commons License 2004.10.31 0 0 33

Szia!

 

 

Abba a fórumba be tudod tenni a nagyobb képet is. :)

mopy Creative Commons License 2004.10.30 0 0 32

Szia !

 

bocs az elöző bakikért vmiért nem megy fel a kép de ha irsz az email cimemre szivesen küldök képet !!!

Nem a kutyus Siklosrol való !

fennt vagyok a leirt topikon ugyanezen a néven...

 

üdv

Előzmény: Liliela (29)
mopy Creative Commons License 2004.10.30 0 0 31

bocs ő Mopy

Előzmény: mopy (30)
mopy Creative Commons License 2004.10.30 0 0 30

Ő

 

Mopy

Előzmény: Liliela (29)
Liliela Creative Commons License 2004.10.30 0 0 29
nincsen véletlenül fotó a kiskutyiról? (a neten) annyira édes lehet! Ha jól tudom Zalaegerszegen van egy tenyésztő, ott vetted? Ezüst vagy fekete hátúak a szülők?
Liliela Creative Commons License 2004.10.30 0 0 28
elnézést kérek a többiektől, hogy a másik fórumot emlegetem, de ott sokkal gyorsabb az élet, napi szintű a "találkozás". www.netboard.hu és azon belül a Kutyaszövetség és a Yorkisok ide!!! nevű topic!
mopy Creative Commons License 2004.10.29 0 0 27

Szia !

 

melyik az a másik?

Zalaegerszeg.

26.

Mopy

Siklos

 

azért vagyok ilyen szükszavu mert rohannom kell bocs.....a többit majd később...

Előzmény: Liliela (26)
Liliela Creative Commons License 2004.10.29 0 0 26

Szia!

 

Üdvözöllek itt a csapatban! Meg ha van kedved gyere át a másikba is, ott sokkal gyorsabb a válasz, beszélgetés stb.

Honnan írsz? te mennyi idős vagy? hogy hívják a picút? Hol vetted? húhh nagyon sok kérdésem van de azt hiszem egyenlőre ennyi... Szia! Krisztina & Zeusz

mopy Creative Commons License 2004.10.29 0 0 25

Sziasztok !

 

csatlakozom a topikhoz......én is yorki tulaj lettem tegnap volt 11hetes a pici....nagyon tündér

 

üvd.

Előzmény: Liliela (24)
Liliela Creative Commons License 2004.10.14 0 0 24
Jólvan, majd gyere amikor tudsz! szia!
Előzmény: st.judit (23)
st.judit Creative Commons License 2004.10.14 0 0 23

SzIa Liliela!

Most szétbombázták a konyhám,ugyhogy egy pár hétig nem tudok jönni,de utána jelentkezem!

           Judit

Előzmény: Liliela (22)
Liliela Creative Commons License 2004.10.13 0 0 22
Ha feliratkoztál arra a várakozó listára akkor már csak várni kell és az oldal "főnőke" engedélyezi a neved. Ott is St. Judit néven vagy? ha írsz az e-mail címemre akkor ott még többet tudok írni, ha valahol elakadtál.
Előzmény: st.judit (21)
st.judit Creative Commons License 2004.10.11 0 0 21
OFF regisztráltam magam a netboard oldalon,de amikor el akartam küldeni a hozzászolásomat,nem engedték,hanem vmi várakozo listára iratkoztattak fel.Nem igazán értem,lehet,hogy elrontottam valamit?!

Előzmény: Liliela (16)
GURIGA Creative Commons License 2004.10.07 0 0 20
Jutka, a képek nagyon picik voltak, amit küldtél (20-30 KB).
Remélem, nem torzít sokat.
Lily és Dandy:



Előzmény: st.judit (19)
st.judit Creative Commons License 2004.10.07 0 0 19

Bocs,hogy nem jöttem,de a férjem szülinapját ünnepeljük,még vagy két hétig,ugyhogy be vagyok havazva nagyon!Megnézem majd a másik topicot,ha lesz időm,és küldök képeket is!Ide egyszerü egyébként képet felrekni,csak az én gépem,még belépni sem enged,csak hozzászolni tudok sajnos!Probáld meg alul a tallozásban kiválasztod a képet-majd cimet adsz neki-feltöltés akkor vársz megjelenik alul a feltöltött kép utána a beszurást választod -és mehet.Nekem felajánlotta egy kedves forumozó,hogy feltölti a képeimet,elküldöm majd neki,és felteszi.De emilben elküldöm szivesen!A kicsikéim jol vannak,most nem tudom,hogy hány kilók(de szerintem nincs egy)mert halálra eszik magukat mostanában.Minél idősebbek annál többet esznek,de vigyázni kell a hizással,mert elhájasodik a szivük,és ez végzetes lehet!A férjem allergiás mindenre,de nekik nem hullik a szőrük egyáltalán,simán lehet tartani!!!!!Ha igy sem megy bele én is azt javaslom cseréld le őt!!:-DD

                      Jövök majd ahogy tudok!!! Judit

Liliela Creative Commons License 2004.09.30 0 0 18

Blkhfc: lakótársad allergiás.. egyszerű a dolog: lakótársat le kell cserélni:))

persze ez vicc volt:)

Liliela Creative Commons License 2004.09.30 0 0 17
The real Zuperman. az ismerősőd merre lakik? mert én tudnék rá esetleg, (nem az enyémet, mert még kicsi). És mik a feltételek? (milyen színű legyen a kan, mekkora, stb.)
Liliela Creative Commons License 2004.09.30 0 0 16

Sziasztok!

 

Szívesen megnézném a kutyusaidat Judit! De egyébként van egy fórum (nem akarlak elcsábítani, de a tapasztalataiddal biztos sokat segíthetnél ott is: www.netboard.hu ott pedig a Kutya Szövetség cím, ezen belül a Yorkisok ide!!! topic)  És itt még segítenek is, hogy képet tudj felrakni. Mert ezen a fórumon én is ritkán járok, és itt én sem tudom, hogy lehet képet feltenni (nem tudom mennyi a maxméret). Nekem is van egy kiskutyám, de ezt már biztos olvastad. Küldesz nekem is képet? cím: babolnaingatlan@freemail.hu Az én Zeuszom már elég nagy. Normál méretet elérte. A tieid hány kg-k? Merre felé laksz? Én Mosonmagyaróváron.

blkhfc Creative Commons License 2004.09.30 0 0 15

Szioka!

 

Örülök, hogy újabb yorkie-tulajdonos kapcsolódik be a nem túl lendületes társalgásba :))

 

Köszi a képeket a kutyusaidról, aranyosak :))

 

Sajna nekem meg mindig távol van a yorkie-gazdiság, mert a lakótársam allergiás minden szőrös lenyre (csoda, hogy az emberre nem:), így egyelőre csak a kevessé szőrhullató halak és tekik férnek meg vele :) De majd idővel. :)

 

Jó olvasni, hogy mennyire imádod őket :) Szinte naponta látok yorkie-kat sétáltatás közben, édesek nagyon :) Remélem hamarosan nekem is lehet majd :)

 

Előzmény: st.judit (14)
st.judit Creative Commons License 2004.09.30 0 0 14

Senki nem jár erre?Hol vagytok Yorkisok????

st.judit Creative Commons License 2004.09.28 0 0 13

VÉGRE NYITOTT VALAKI EGY YORKIS TOPICOT!!!!!!!

Sajnos én nem tudok a gépemmel sem belépni sem képet felrakni,pedig borzaszto aranyos két kutyuskám van Lily-Dandy!Ők egy házaspár,de a lány hibájabol sajnos nem lehet kiskölyök!Egészen minik!Emilben szivesen küldök mindenkinek képet,hihetetlen édesek,már 7évesek!Nekem mindig Yorkim volt,és soha nem is szeretnék mást!!!Végtelenül értelmesek igazi egyéniségek!!!A kisfiammal nagyon szivesen fedeznénk,ha lehet,mert nagyon szeretnék egy kölyköt,de csak tőle!Aki  kért képet annak küldök az emilére,ha bármilyen kérdésetek van szivesen válaszolok!

The real Zuperman Creative Commons License 2004.09.28 0 0 12
Ja, szukája van a srácnak :))
Előzmény: The real Zuperman (11)
The real Zuperman Creative Commons License 2004.09.28 0 0 11
Egyik ismerősöm szeretné pároztatni a 2 éves yorkiját. Ha van valakinek alkalmas kutyusa, légyszí jelezze. Köszike
Liliela Creative Commons License 2004.08.31 0 0 10

Szia Lexaa!

 

Hogy hívják a kiskutyust? merre felé laktok? én Mosonmagyaróváron. Csak azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok merre laknak a yorkie-sok:)

Zeusznak először a buksija világosodott, aztán már majdnem hófehér (jelenleg) de már kezd barnulni neki a fülecskéje mögött. Kb egy éves korára lesz neki barna a buksija. A hátán a szőr a tiédnek milyen színű? azt írtad, hogy fekete, de a szőrének az alja milyen színű? mert Zeusznak ott már kezdett világosodni 3-4 hónaposan. De mivel le lett nyírva neki a hátán a szőr 1 cm-re a nyáron , hogy ne legyen melege, így már ezüst színű az egész háta. CSak a farka végén van neki fekete szőr:) Azt esetleg megkérdezhetem, hogy hol vetted? Bp-n?

Az én kutyim szerintem normál méretű lesz, mert már most 2,5 kg. (fél éves lesz) (a max súlya pedig 3,1 kg lehet kifejletten), szóval szerintem azt lehet, hogy el fogjuk érni. De mostanában viszont alig eszik szegénykém, mert nagyon szerelmes (itt a lakótalepen tüzel egy kislánykutyus-nem yorkie- és ők már kiskorukban is együtt játszottak és most meg szerelmesek:))

Bocs, hogy ilyen sokat írtam. 

Sziasztok: Krisztina & Zeusz

Előzmény: lexaa (9)
lexaa Creative Commons License 2004.08.31 0 0 9

Sziasztok,

 

nekem 3 hónapos kislány yorkie-m van. Nagyon kedves, játékos, mozgékony, igazi kis egyéniség. Ő még fekete, csak a fején látszódik, hogy világosodni fog. Most alig 1 kg, de azt hiszem ő is 2-2.5 kg-os lesz nagy korára. Régebben is ilyen fajtájú kiskutyáim voltak, nagyon kedvelem őket. Tervezem, hogy veszek mellé egy másik kislányt is.

 

Előzmény: Liliela (8)
Liliela Creative Commons License 2004.08.26 0 0 8

Sziasztok!

 

Remélem már letelt a fél óra, mert már nagyon szerettem volna ide beírni. Kár, hogy ilyen szabályok vannak itt ezen a fórumon. Na mindegy, nem ez a fontos.

Nekem is van egy kiskutyám, aug. 13án volt 5 hónapos. Természetesen yorkshire a fajtája (ezért is írok ide) és Zeusznak hívják (kisfiú). Ő az első kutyim, és még csak május óta van velem, de ha tudok vmelyik kérdésedre válaszolni, akkor szívesen teszem! Vissszolvastam és láttam, hogy (nevet nem tudom ide leírni, mert nem jegyeztem meg, bocsi) és van egy yorki kislány és ő 5 hónaposan már az ezüst volt a szőrének az alja. Na az enyém is ugyanilyen, ezüst  a kabátkája(mert le lett nyírva a szőre).  Ha olvasod a fórumot, akkor esetleg írhatnál, hogy merre laksz, hogy hívják a kutyust, mert nagyon kiváncsi vagyok! Üdv: Krisztina & Zeusz

blkhfc Creative Commons License 2004.08.25 0 0 7

Szioka!

 

Persze, hogy erdekelnek! :)

Csak most "egy ideje" pangott a topic, s nem figyeltem erre, aztan meg nyaralni voltam.

 

Sajna nincs, mert most megrosszabb helyen lakom, igy meg kevesbe eselyes :(

De majd idovel..

 

Viszont szivesen veszek mindenfele informaciot :))

Előzmény: Sheltie (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!