Keresés

Részletes keresés

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2020.02.03 0 1 1042

Pécsett már nagyon magas szintet ért el a haladás, csak a törvényszék áll útjában a fejlődésnek!

"Több, mint 20 autóval létesített szexuális aktust egy pécsi telephelyen egy férfi. A módszere mindig ugyanaz volt: letörte a tanksapkát, majd bekente margarinnal. Amikor végzett, homokot szórt a tankba, ezzel több mint 100 ezer forint kárt okozva az autó tulajdonosának. Bár korábban már felfüggesztett börtönt kapott, szerdán a pécsi törvényszéken újra elítélték."

 

Új gender, azt nem tudom hányadik, szerintem inkább hányadék.

gitana19 Creative Commons License 2020.02.02 -2 0 1041

https://www.rt.com/op-ed/479793-transgender-police-hate-crime/

 

A transznemű rendőr és az autista tinédzser bemegy a bíróságra. És ez nem egy vicc kezdete.

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.20 -2 0 1040

"Mein Sohn Helen":  https://bit.ly/2TsR8q7

"Ich bin ein Mädchen": Ein einfacher Satz, der aber für eine Menge Aufruhr sorgt. Denn er stammt vom 17-jährigen Finn, der sich fremd im eigenen Körper fühlt.

 

 

 

https://de.wikipedia.org/wiki/Mein_Sohn_Helen

ásítósmacska Creative Commons License 2020.01.16 -3 0 1039

Pénteken botlottam ebbe a talk-show-ba... vonatkozó rész a videón:

 

https://www1.wdr.de/mediathek/video/sendungen/koelner-treff/video-maria-sandmann-100.html

 

 

Lehet ezt egy ilyen kis gyereknél...??????

Előzmény: nemezis 2 (1036)
nemezis 2 Creative Commons License 2020.01.16 -7 0 1038

Igen. Ezt hozta a Mandi is.

Riasztó.

Előzmény: Ec pec kimehecc a (1037)
Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2020.01.16 0 0 1037
Előzmény: nemezis 2 (1036)
nemezis 2 Creative Commons License 2020.01.16 -3 0 1036

https://mandiner.hu/cikk/20200116_credo_lmbtq_propagandat_tol_a_hintalovon_gyermekjogi_alapitvany

 

 

Két fiú is lánnyá operáltatta magát egy osztályban Kanadában. „Elhitték a propagandát és nem volt szülői visszatartó erő. A világ legújabb hazugsága magával sodorta őket. Most már sem, mint nő, sem, mint férfi nem tudnak létezni. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket” – idézett egy Kanadából hazatelepült négygyermekes családanyát Földi-Kovács Andrea a Hír TV Credo című műsorában.

 

Abortusz 13 éves kortól, szülői engedély nélkül!

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.31 -3 1 1035

Nem sikerült végigkövessem a sztorit ... egyszerűen, követhetetlen. Amit értek, hogy egyszer nő, egyszer férfi. 

 

 

Lehetne ilyet mondjuk az adózásánál? Amikor mondjuk kivetnek vmi adót, akkor én nem lennék adóalany. Amikor nem vetnek ki, akkor szívesen, arra az időre. 

Előzmény: m54-b (1033)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.31 -1 0 1034

Wonderful…. :-s 

Előzmény: m54-b (1033)
m54-b Creative Commons License 2019.12.30 0 1 1033

"Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!"

 

Megszülte babáját a transznemű férfi, akinek a spermadonorja egy nő volt

 

"A 39 éves Reuben Sharpe 12 éve vált férfivá, anyai ösztönei azonban azután is megmaradtak, így hat évvel ezelőtt abbahagyta a tesztoszteron szedését abban a reményben, hogy egyszer még lehet gyereke. Ehhez nagy segítség volt neki stabil párkapcsolata Jay-jel, aki nonbináris, vagyis sem férfiként, sem nőként nem tekint magára.

...

Spermadonornak egy transznemű nő ismerősüket kérték fel."

 

Javaslom, hogy a gyakorlott Napóleonok kapjanak legalább egy ezredet, a középhaladók minimum egy századot. A kezdők káplárként kiemelt szerepet játszhatnának a NATO irányításában.

 

nemezis 2 Creative Commons License 2019.12.29 -6 0 1032

Van viszont fokozott sérülékenység és szuicid tendencia:

 

 Sexuality and Gender  Findings from the Biological, Psychological, and Social Sciences
 A biológiai, pszichológiai és társadalmi tudományok eredményei szerint: fokozott sérülékenység, aminek megnyilvánulása:   a depresszió, a szorongás, az anyaggal való visszaélés, és leginkább riasztóan az öngyilkosság. Például az Egyesült Államokban a transznemű szubpopuláció között az öngyilkossági kísérlet aránya a becslések szerint 41% -a, tízszerese az általános népességhez képest

Előzmény: m54-b (1031)
m54-b Creative Commons License 2019.12.29 0 1 1031

"Pedig Maya Forstaternek igaza van. Nemet váltani lehetetlen.

A nemváltó műtét ugyanis nem vált nemet. Látszólag nővé alakítja a férfit, és férfivá a nőt, de csak látszólag.

Az alábbiakat csak jó gyomorral és erős romantikus érzékkel rendelkező olvasóinknak ajánljuk, akik kiábrándító dolgokkal való szembesülés után sem vesztik el derűjüket.

...

A probléma mindezzel az, hogy megszünteti a dolgok meghatározásának lehetőségét, s ezzel saját maga alól is kihúzza a talajt. Természetesen a nemi szerveknek sem pusztán a szaporodás szolgálata a funkciója, hanem például a gyönyörszerzés is, de ettől még egy pénisz- vagy vagina-utánzat nem lesz valódi pénisz vagy vagina. 

Érzi ezt a transzmozgalom is, ezért szeretnék, ha „befogadó” jelleggel inkább „elülső nyílásról” beszéljünk („front hole”) vagina helyett, mert az utóbbi kirekesztő.

...

Paul McHugh és Lawrence Mayer levonja a következtetést: „A biológiai nem tudományos meghatározása, szinte minden emberi lényre vonatkozóan világos, bináris és stabil; ez egy biológiai realitást takar, amit nem cáfol a nemileg tipikus viselkedés alóli kivétel sem, valamint

nem lehet megváltoztatni sem sebészeti beavatkozással, sem társadalmi kondícióval”.

Egyébként a felmérések szerint a transzneműek mentális problémái nem szűnnek meg a műtéttel – épp ezért lett szkeptikus a nemváltással kapcsolatban Paul McHugh professzor is. Egyre több könyv szól a nemváltást megbánók történeteiről. Hozzátehetjük azt is: a vonatkozó kutatások áttekintésével a két szerző arra is rámutat, hogy a nemiség fluiditásáról, képlékenységéről szóló közkeletű megállapítások elsősorban a nem heteroszexuálisokra igazak. Azaz ez a nemi képlékenység az LMBTQ-irányultságúakra jellemző, a heteroszexuálisok nemisége alapvetően stabil. Ráadásul a fiatalon nem heterók jelentős része később spontán heteroszexuálissá válik.

Mindezek tekintetében igen furcsa és érthetetlen, hogy az LMBTQ-mozgalom épp aktuális álláspontja szerint az a terápia, ami arra irányul, hogy az ember érzéseit összhangba hozza biológiai nemével, emberellenes és veszélyes; ám az évekig tartó, valóban veszélyes, ráadásul csak látszólagos, felszíni nemváltást eredményező, durva és drasztikus műtét kívánatos. Ez egy teljesen félrement gondolkodásmód. S ezt állítani nem transzfóbia, hanem a valóság elismerése."

https://mandiner.hu/cikk/20191226_a_valodi_nemvaltas_lehetetlen

 

Nagyon felületes kivonat, a technikákat és az eredményeiket kihagytam.

Előzmény: nemezis 2 (1030)
nemezis 2 Creative Commons License 2019.12.20 -4 0 1030

https://mandiner.hu/cikk/20191220_kiakadt_az_internet_j_k_rowling_kiallt_egy_nemvaltast_tagado_kutato_mellett

 

A történet ott kezdődött, hogy Maya Forstatert elbocsájtották kutatói állásából, – a Globális Fejlesztési Központból (Centre for Global Development) – mert azt hangoztatta, hogy az emberek nem változtathatják meg a biológiai nemüket – írja a comicbook.com. Ezek után a világhírű írónő, a Harry Potter-könyvek szerzője Twitter-oldalán osztotta meg a véleményét az ügyről. 

 

Rowling azt írta: 

Öltözz, ahogy szeretnél.

Hívd magad annak aminek szeretnéd.

Aludj azzal a beleegyező felnőttel akivel szeretnél.

Éld a számodra legjobb életet békében és biztonságban.

De elbocsájtani egy nőt a munkahelyéről, azért mert azt állítja, hogy a nem lehet nemet váltani?

Röviddel a tweet kikerülése után rengeteg reakció érkezett az üzenetre. Sok korábbi Harry Potter-rajongót felháborított az írónő kijelentése és azzal vádolták Rowlingot, hogy transzfób. Többen úgy vélték, hogy Rowling tweetje nyíltan támadja az LMBTQI+–társaságot. Volt aki a Piton professzortól – a Harry Potter könyvek egyik főhőse – kölcsönözött név alatt azt írta, hogy Rowlingnak abba kéne hagyni a tweetelést.

 

 

A sok hülye azt hitte, hogy ki lehet cserélni az X és az Y kromoszómát?

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.20 -2 0 1029
m54-b Creative Commons License 2019.12.11 0 1 1028

Így szexelnek a kiskamaszok

 

"Azonos neműek közötti szexualitás

A heteroszexuális élmények mellett a kutatók azt is megvizsgálták, milyen arányban volt részük intimitásban az alanyoknak azonos nemű partnerekkel. 13 évesen szinte egyáltalán nem volt tapasztalható enyhe intenzitású tevékenység, kivéve azokat a lányokat, akik a barátnőikkel szoktak ölelkezni. 15 évesen a lányok 20 százaléka puszilt, csókolt vagy ölelt meg más lányt, a fiúknál 4 százalék ez az arány. 15 éves korban mind a fiúk, mind a lányok csupán 1-2 százaléka mondta, hogy érintette már meg egy azonos nemű személy intim testrészeit, az orális szex és a közösülés előfordulása pedig még ritkább, kevesebb mint 1 százalék volt."

 

éseztígyhogy? Nem veleszületett???

ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.10 -2 1 1027

Szép példát mutatnak arról, hogy mennyire toleránsak... :-s :-s 

 

Előzmény: Wic (1026)
Wic Creative Commons License 2019.12.10 -5 3 1026

https://hvg.hu/elet/20191210_melegcsok_hm_karacsonyi_reklam

 

 

Nyomul a véleményterror is:

 

A három másodperces jelenet nem mindenkinek nyerte el a tetszését, a reklámra több negatív komment is érkezett a YouTube-on, emiatt a hozzászólásokat letiltották.

nemezis 2 Creative Commons License 2019.12.07 -7 0 1025

https://888.hu/amerika-london-parizs/transzszulei-fognak-kasztralni-egy-oteves-kisfiut-skociaban-4217782/

 

Korábbi sajtóközleményeik szerint Rogersék az ország első transznemű párja. A 21 éves Jody és a 27 éves mostohaapa, Greg (aki egyébként nőnek született) elhatározták, hogy ötéves fiúkat, Jaydent inkább átalakítják lánynak.

 

 

....Az az apróság, hogy ez már a születése előtt nem sokkal eldőlt, nem zavarja a „szüleit”, így a fiú most egy Young People's Gender Service nevű glasgow-i klinika várólistájára került, mert még túl fiatal a hormonkezelésekhez.

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.27 -2 0 1024

A svájci szocdemek korábbi elnökasszonya szerint a férfiak diszkriminálása teljesen okés.

 

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2019/schweizer-sozialdemokratin-rechtfertigt-maenner-diskriminierung

Wic Creative Commons License 2019.11.27 -1 1 1023
nemezis 2 Creative Commons License 2019.11.18 -2 1 1022

Sexuality and Gender

Findings from the Biological, Psychological, and Social Sciences

(durva fordításban, azaz: én)

 

 

 A biológiai, pszichológiai és társadalmi tudományok eredményei szerint: fokozott sérülékenység, aminek megnyilvánulása:   a depresszió, a szorongás, az anyaggal való visszaélés, és leginkább riasztóan az öngyilkosság. Például az Egyesült Államokban a transznemű szubpopuláció között az öngyilkossági kísérlet aránya a becslések szerint 41% -ra, tízszerese az általános népességhez képest
 „a bonyolultságnak és bizonytalanságnak az ellenére alázatosnak kell lennünk azzal, amit tudunk és nem tudunk. Könnyen elismerjük, hogy ez a jelentés sem a tárgyak kimerítő elemzése, sem az utolsó szó a számukra. A tudomány egyáltalán nem az egyetlen út, amely megérti ezeket a megdöbbentően összetett, sokrétű témákat; vannak más, forrásai is a bölcsességnek és a tudásnak, beleértve a művészetet, a vallást, a filozófiát és az emberi élményt. A tudományos ismereteink nagy része ezen a területen továbbra is rendezetlen. A tudományos szakirodalom áttekintését azonban abban a reményben ajánljuk, hogy közös keretet nyújthat az intelligens, megvilágosult politikai, szakmai és tudományos csereprogramok számára - és növelheti az érintett polgárok azon képességét, hogy enyhítsék a szenvedést és elősegítsék az emberi egészséget

Előzmény: m54-b (1021)
m54-b Creative Commons License 2019.11.18 0 2 1021

Újabb egészségügyi kockázat a szexuális és a nemi kisebbségeknél?

 

" Régebbi kutatások kimutatták, hogy a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (röviden LMBT) emberek speciális egészségügyi kockázatokkal szembesülnek életük során: körükben magasabb a szív- és érrendszeri megbetegedések, a függőségek, a szorongás vagy éppen a depresszió veszélyének való kitettség. A lista sajnos folytatódni látszik: egy nemrég megjelenő kutatás újabb nehézséget tárt fel, amely érintheti a közösség tagjait. A Harvard Medical School frissen kiadott közleménye a Nemzetközi Alzheimer Egyesület 2019. évi konferenciáján prezentált adatokat mutatja be. Az eredmények alapján úgy tűnik, hogy a különböző memóriaproblémák is nagyobb arányban fordulhatnak elő a szexuális és nemi kisebbségek esetében. Mi lehet ennek az oka?

...

Miért betegednek meg könnyebben az LMBT emberek?

  1. Mert előítéletes világban kell élniük. LMBT embernek lenni nem betegség: a társadalomban jelen lévő homofóbia, bifóbia és transzfóbia viszont nagyon is megbetegítő hatású lehet."

 

Mert elhülyülnek, azért is mi vagyunk az ok...

Wic Creative Commons License 2019.11.17 -1 1 1020
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.13 -2 1 1019
nünüke88 Creative Commons License 2019.11.09 0 0 1018

Ez a "nem keresztény" de hülyeség...globálisan nézve az egyik legüldözöttebb vallás, helyi viszonylatban nézve meg a többség ateista vagy felszínes hívő, de nem keresztény. Kereszténynek lenni kisebbségi lét, még ha az állam mást is mond. Egy hívő keresztény gyerek, ha világi suliba jár, több kompromisszumot kell kössön. Írták volna akkor azt, hogy más vallású, mint keresztény, ha már a más vallásúakat akarják nyomni. De hát valóban, egy mesében a vallásos lét nem szokott annyira szempont lenni.

Előzmény: Wic (1005)
gitana19 Creative Commons License 2019.11.08 0 0 1017
Wic Creative Commons License 2019.11.05 -1 1 1016

https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/11/05/beperelte_az_egyetemet_egy_diak_mert_gyenge_minositesu_diplomat_kapott/

 

És ha az ENSZ azt mondja, hogy szegény hátrányos helyzetű megérdemli a kiváló minősítést, akkor mi lesz?

 

Wic Creative Commons License 2019.11.05 -2 3 1015

ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.04 -2 0 1014

Hát ehhez te értesz jobban. :) 

Előzmény: nemezis 2 (1013)
nemezis 2 Creative Commons License 2019.11.04 -8 0 1013

Jó összegzés, csak a lényeg nem a mesén van, hanem a gyermek kognitív, személyiség és szociális fejlődésén.

Előzmény: ásítósmacska (1012)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!