6.be kell kapcsolni az "Üzemanyag tápszivattyú" automatát a vezetőasztalon és a nagyfesz.kamra kapcsolószekrényében (ekkor mükődni kezd a gázolajszivattyú),majd a géptérben elhelyezett nyomásmérőn (a motor bal oldalán az oldalfalon a Roots-fúvó mellett) ellenőrízni kell a gázolajnyomást (finomszűrő után 1,5-2,5 bar)
Te aztán értesz a szergejekhez. Akkor ez csinálja a búgást a 6. Mondatban leirtak szerint. A többiektől elnézést nem tudtam hogy tényleg ez törtinék oda bent.
Nos,ha valakit érdekel a motorindításhoz a következő műveleteket kell végrehajtani:
1.bekapcsolni az akku késeskapcsolóját (nagyfesz.kamra előtér)
2.elfordítani a KZ reteszkulcsot (az átalakított "kiskormányos" gépeken az irányváltó kapta ezt a funkciót)
3.kontrollert 0 fokozatba helyezni (ha nem volt ott)
4.ellenőrízni az olaj és a hűtőfolyadék hőmérsékletét (a motort csak +15 C fok feletti motorolajhőmérséklet mellett szabad beindítani)
5.a vezetőasztalon be kell kapcsolni a "Vezérlés" automatát
6.be kell kapcsolni az "Üzemanyag tápszivattyú" automatát a vezetőasztalon és a nagyfesz.kamra kapcsolószekrényében (ekkor mükődni kezd a gázolajszivattyú),majd a géptérben elhelyezett nyomásmérőn (a motor bal oldalán az oldalfalon a Roots-fúvó mellett) ellenőrízni kell a gázolajnyomást (finomszűrő után 1,5-2,5 bar)
8.megnyomni a "motorindítás" nyomógombot
Az indítógomb megnyomásakor 50-60 mp-re beindul az előkenő olajszivattyú,amely bíztosítja ebben az ídőszakban a motor kenőcsatornáinak olajjal való feltöltését.
Délután a rákosi darugép kirándult egyet. Visszaútban Tápiószecsőnél figyeltük meg, gyönyörű hangja volt ahogy kihúzott az állomásról. Sajna a kürtöt mellőzte.
Ha lehetne nekem is el tudnád küldeni a baleseti listát? Előre is köszi, és jó ötlet volt a topic. Így eléggé tehermentesítve lesz a "vasútgépészek ide!" topic...szerintem...
Ez a dízel-elektromos hajtás.. Dízelmotor meghajtja generátort, az álltala termelt delej meg meghajtja a villanyosmotorokat a forgóvázakban :) ( dióhéjban ). Eleinte, mikor a dízelmotor megszületett, azért nem tudták azt vasúti járművekbe beépíteni, mert nem tudták megoldani az erőátvitelt, mert erre nem jöttek még rá ( a kis buták :) )
Amikor még nem jár a diesel motor nincs értelme a főgenerátort generátorként tekinteni.Olyankor indítómotor.Ha jár a 14D40,akkor meg a feltételek teljesülésekor vontatásra alkalmas gép.