Az ígért, hangtompító nélküli gépről készült fotó, valami MTI fotózás volt. A képeket egy lomtalanítás során találtam...meg van itt még valami egy nagy Szergej fannak is, hátha nem látta..még eddig:-)))
Én egy ismerős Vezértől hallottam egy infót mondjuk nem a Szergejekkel, hanem a Szilikkel kapcsolatban, de ebbe a témába vág valamelyest. Tehát azt hallottam, hogy ha ezek után valamelyik Szili sérül vagy komolyabban meghibásodik, akkor már nem javítják meg, hanem selejtezik.
"tehát akkor nem strapabírobb a szögletesebb ütköző"
Nem biztos,egyébként a törőlemez számít.A lehajtható homlokfalú pőre kocsik széria tartozéka volt a négyzetes ütköző,mivel a mozdonyon is jól mutat, általában a beo személyzet lecseréltette a kerek alakút.(A gép tisztításánál is jobb a négyzetes,valaki arra lép,hogy biztonságosabban álljon.)
Szerintetek a remoton kívül várhatók nagyjavítások a többi gépen? Vagy már csak karosszéria munkák,fényezések, minimál javítások? Ha meg akkora a hiba,selejt?
Hello!
Van különbség a szögletes és a kerek ütközőjű Szergejek közt? Vagy ez csak véletlen műve, hogy különbözőek az ütköző formák? A 230-as nagyon szép lett, remélem ez lesz mostantól az új festési séma!
"Ez itt tulajdonképpen a M62,060, mely elõbb a 199-es számot kapta (a 199-est selejtezték), majd idén a 260-ast. (az is selejtbe ment). Tetejét még az igazi 260-asról kapta, azért e meglepõ színkontraszt. A mindent túlélõ mozdony aztán harmadik számával elment az Északi Jármûjavítóba, és onnan nemsokára felújítva, EUROFIMA felirattal az oldalán jön majd vissza. Szombathely büszkesége lesz, a szergejkedvelõk nem kis örömére. Éljen a 060-as!"