ja egyébként 90-es évek közepéig 2000-ig minden Autó-Motor megvolt szépen sorban, ha költözéskor nem dobom ki még azt is megmondtam volna neked melyikben mert az év végi tatalomjegyzék szépen ki volt fénymásolva :) , de mindenre nem emlékezhet az ember :)
Takarítok itthon, mennie kell egy Alfa 33 1.7 16V Permanent 4 motor + összkerekes hajtásláncnak, ideértve a
- motort (16V-hez szükséges stabilizátorral, bölcsővel, leömlőkkel)
- 4x4 váltót
- kardánt (viszkó vagy mifene van a közepén)
- hátsó hidat.
Szokásos módon: működtek, mikor szét lettek szedve (csattant az autó), nem is lettek szándékosan szétrohasztva, de a mostani állapotukra nincsen garancia.
Arra probaltam utalni, hogy mivel az osszes automat, illetve kezem ala kerult autot igy tartottam, soha nem is volt problemam. Szoval lehetseges, hogy akkor nincs is problema, amennyiben minimalis odafigyelest tanusitunk a technika irant. Akiben meg ennyi sincs, az tenyleg vegyen szekeret. Bar azt meg a szú eszi meg. :)
Biztos feltűnt neked hogy sportosabb motorú autókat soroltam fel.....
És tartom az állításom. Egy 15+ éves autónak már legalább egy előző tulajdonosa volt, és nem tudhatod, hogy az hogyan kezelte. Amit ő mond az abszolút nem számít, úgyis azt fogja mondani amit hallani akarsz mert el akarja adni. Innentől tökmindegy, ha nem akar "előzményt" akkor egyetlen út marad. Vegyen új autót. Ha viszont mégis használtat vesz akkor nem "előre kell félni" hanem elfogadni azt, hogy ez egy kockázat és belenyúlhat.
Nade az jutott-e már eszedbe, hogy másnak (teszemazt az autó korábbi tulajdonosainak) esetleg eszébe juthatott más autótartási módszer? :-) Mert ugye a fórumtárs is erről beszélt. És ismerjük be, hogy egy most vásárolt átlagos 147-esnek (vagy kortárs bárminek) azért sejthetően már egynél több előző tulaja volt, és ha esetleg nem mind nyugdíjas német mérnök volt...