Nekem van, csak összehasonlítási alapom nem nagyon :) Az ebben is meg van, amit a p3-ról mondanak, hogy intenzív gyorsításkor felbőg a motor, de ez szerintem csak azért feltűnő, mert alapból meg viszonylag halk, és nem folyamatos a hangosodás. Autópálya tempónál is lehet benne beszélgetni mindenesetre.
Ez talán nem zörög annyira az utastérben, bár ez lehet, hogy csak azért van, mert 2012-es, az itten P3-mak meg leginkább 2010-11-esek. A jobb első ajtópanel azért nekem is zörgött télen.
Sziasztok.Tegnap óta èn is Prius tulajdonos vagyok.Nagyon sok hasznos dolgot olvastam itt a fórumon amit köszönök szèpen.1 kèrdèsem azèrt lenne.Magyar nyelvű leírást honnan tudok letölteni hozzá?
Simán csak bevezetik a légkondiból érkező hűvös levegőt. A kesztyűtartó belsejében szokott lenni egy "ajtó" amivel el lehet zárni ha esetleg nem szeretnéd hogy hűtse.
Megnezegettem a p4-et, van itt bkeszin egy gyongyhazfeher, az eleje meglepoen alacsony, elegge egyedi, szepek a toresek/ivek az ajtokon, tetszik a hatulja, a belter minosege is jonak tunik.
A legalsó pedig a nagynavi, ha európait veszel, akkor abban lesz HDD, egy gyors és jó navi, rajta van egész Európa, plusz a navit is kivetíti a szélvédőre. Az a teljes megoldás!
Ez a kormány annyira nem gáz. Simán lehet csak rossz szokás, hogy lent fogta a tulaj. Láttam jobban kopott alsó műanyagot, kevesebb km és szinte sértetlent 360 e km-el....
Igazad van, hogy elvárható lenne, de bőven akadnak homokszemek a gépezetben.
Most kért vezérműláncot és mellé a szokásos köretet egy 1.4 TSI 57 000 km-nél. És nagyon messze még az a 200 ezer...
A kíméletes üzem szükséges, de nem elégséges feltétele annak a problémamentes 200-300-400-500 ezer kilométernek. Érdemes olyan kocsival nekifutni ilyen hosszú távnak, aminek hallatán inkább elégedetten bólogatnak a tapasztalt szerelők (persze azzal is lehet elégedett, ha gyakran látogatod csekély pénzeszközök átadása okán..).
Hozzám hasonló cipőben járók okulására: végül a kereskedővel elvittük az autót Dodóhoz (Fehérvárról!), akit a Totalcar cikk alapján találtam. Ő végig ellenőrzött mindent, sikeresen lefuttatta a teszteket (ezek szerint ez megfelelő szoftver és hozzáértés kérdése) és mindent a legnagyobb rendben talált, így teljesen nyugodt szívvel foglalóztam le az autót. Ha minden jól megy egy héten belül Prius+ tulajdonos leszek :)
Így lett a vesztes helyzetből happy end, a márkaszerviz meg dupla áron megb**h**ja. Mindenkinek ajánlom Dodó szervizét!
Elég furcsa. Alvázszám alapján kérdezd meg a Toyotánál, minden egyes kocsiról meg tudják mondani a pontos gyártáskori felszereltséget. Valamelyik szerintem utólag került bele, vagy a navi vagy a kormány.
Ne viccelj, 110.000 kilométernél minden autónál elvárható hogy ne legyen semmi baja. 170-200 körül szoktak jönni az érdekes dolgok. Mondom ez úgy, hogy 98%-ban csak a városban használtam az autóimat. Nyílván, ha non-stop tükörsíma autópályán közlekednék még egy gömbfejtöl is elvárok 500.000 km-t.
Most szaladtam végig a Fehérvári úton, állítom többet ártott az autónak mint 100 km autópálya. ;)
Akkor ha jól sejtem a Te autódat dicsérték a múlt heti égéstérben a Totalcaron? Amúgy nem tudom járt-e már valaki így ? Olyan kérdésem lenne hogy P2-nél ha egy cella feszültsége a többihez képest nagyon eltér (azt hiszem 1.2 volt felett) akkor hibakódot ír be az autó és felvillantja a hibrid hibajelzőt. Viszont ezek után használható marad az autó ,vagy le is tiltja a további használatot?
Megbecsültem, de nem kell ezt túlmisztifikálni, szerintem. Volt nálam korábban Jetta 1.6 benzin, 110 000 km-nél adtam le, addig egy H7-es izzó és egy pár ablaktörlőlapát kellett hozzá. Arra kell használni minden autót, amire leginkább való, kerülni kell a közismert betegágyakat, kímélni és karbantartani kell és akkor általában jó lesz.