Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.08.13 0 0 29

Meg ez a tyúk vagy a tojás problémája.

Eleve nem elég jó valaki, ezért nem játszatta? Vagy mivel nem játszott eleget, meccshiányos lett, elvesztette az önbizalmát, meg éveket a pályafutásából, később meg már nehezebb újjáépítenie magát egy játékosnak.

Aztán ha nem sikerül, lehet mutogatni, hogy naugye.

Előzmény: Taliga007 (28)
Taliga007 Creative Commons License 2021.08.13 -1 6 28

"Megjegyzem, az idő eddig Martin összes döntését igazolta Planéta kivételével."

Az idő inkább azt igazolta, h hullnak körülötte a játékosok, mint a legyek :). 

Előzmény: Süni2 (21)
studyfy Creative Commons License 2021.08.13 0 0 27

Teljesen egyetértek. A legendák szerint PK. már játékosként is része volt egy szöv. kapitány buktatásnak, majd az elmúlt év ügyei (KR szerződése, tavalyi női bajnokság lezárása, olimpiai keret-lehetőségek ködösítése, ...) mind azt bizonyítják, hogy messze áll tőle az elvárható szakmai rátermettség és egyenesség, sodródik az árral és utána magyarázkodik (pl.olyanokkal, hogy Vova még fiatal).

Előzmény: Igazság80 (18)
PotterHarry Creative Commons License 2021.08.13 0 0 26

Sokan húzzák a szájukat amúgy, hogy minek bővíteni a mezőnyt no-name válogatottakkal, viszont én pont emiatt szeretem jobban a VB-t az EB-nél. Vannak olyan csapatok, amiket nem látok minden évben kézilabdázni, engem ez feldob. :D Lehet, hogy egyedül vagyok vele. 

szabopalesz Creative Commons License 2021.08.13 0 0 25

Meglátjuk. Emlékeim szerint az Egyiptomi VB alatt is ment a kavarás a különféle dokumentumokban. Egyébként a 8 csoport miatt a házigazda előnye, hogy csoportot választhat, jelentősen csökkent, hiszen ágat nem választhat, mert nem tudja, hogy ha ő maga nagy csapat, hogy a többi, melyik csoportba kerül. Az lenne a nagy előny igazán, ha utána az ágat is választhatná. 

Előzmény: van_Persil (24)
van_Persil Creative Commons License 2021.08.13 -2 0 24

majd korrigálják

Előzmény: szabopalesz (22)
PotterHarry Creative Commons License 2021.08.13 0 0 23

A VB-ről: ez egy korrekt sorsolás, én úgy gondolom,hogy a csoportból nem megoldhatatlan az első helyen való továbbjutás,összességében a 8 közé jutást alapnak tekinthetjük. Azon túl viszont nem jósolgatnék, mert reményeim szerint egy újjá alakuló keretünk lesz, ezért nem leszek csalódott,ha ott már nem leszünk egyelőre (!) favoritok. 

A kapitányról: NAGYON örülnék neki, ha Vova lenne a kapitány, és azt érzem, hogy ha Borsos Attila ilyen elánnal beszél erről, ez így is lesz. Azért is lenne különösen jó választás, mert azok közül a játékosok közül, akik a következő években szóba jöhetnek a válogatottban, sokukkal már dolgozott együtt. És azt is érzem, hogy nála Háfra és Klujber is jobban fog játszani. 

szabopalesz Creative Commons License 2021.08.13 0 0 22

A VB honlapjára mást tettek fel:

https://spainhandball2021.com/2021/08/13/calendario-de-competicion-del-campeonato-del-mundo-de-balonmano-femenino-2021/?fbclid=IwAR2jLYbY5x3O9JIQ2HglKV63i-Su1DjXG-JLFCN8O76WX_NGg_8AbdFMkGc

Ha rázoomolunk, akkor ABCD és EFGH látszik. A 8 között az I-II és III-IV középdöntő csoportok közötti keresztbejátszással történik. És ez a hivatalos honlapja a VB-nek már pontos időbeosztással.

Előzmény: van_Persil (4)
Süni2 Creative Commons License 2021.08.13 -6 0 21

Elek alatt léket kapnak játékosok, nem pofont. Mennyivel jobb, ugye?

Megjegyzem, az idő eddig Martin összes döntését igazolta Planéta kivételével.

Előzmény: Trombozis4 (20)
Trombozis4 Creative Commons License 2021.08.13 0 1 20

Martin irányítása alatt nem egy magyar válogatott szintű játékos karrierje kapott egy pofont, magasról tett ő a magyar válogatott érdekeire. Pont ezért nálam Ambros nem lenne sem most, sem máskor szöv. kapitány. Egyébként a Győr vezetősége sem szeretné Ambros kettős szerepvállalását, és most ők voltak jobb alkupozícióban a szerződéskötéskor.

szabopalesz Creative Commons License 2021.08.13 0 0 19

A dánok szerintem Jensennel elég komolyat léptek előre, ráadásul van egy Toftjuk hátul (az EB bronzmeccs eszempontból számomra érthetetlen, de mindegy is, valószínűtlen volt az egész EB-n a horvát teljesítmény, de én leszek az első, aki megkövetem őket, ha a VB-n is ugyanazt nyújtják). Vagyis inkább arra kell vrazírozni, hogy a cseheket és a németeket verjük meg.

Előzmény: gasko86 (16)
Igazság80 Creative Commons License 2021.08.13 0 1 18

Pálinger szavának hitelességéről csak annyit, hogy Rasmussen esetében is hasonlókat mondott, aztán meg fű alatt rég leszerződött vele évekre.  Biztos vagyok benne, hogy már rég van döntés, csak még nyomatnak egy kis színjátékot szokás szerint...

Előzmény: Bamberg58 (17)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.08.13 -2 0 17

Pálinger azt mondta, hogy meghallgatják Elek beszámolóját és aztán döntenek. E szerint csak terv van, döntés nincs.

Előzmény: Süni2 (14)
gasko86 Creative Commons License 2021.08.13 0 0 16

A csoportból való továbbjutás kvázi kötelező és akár még az 1. hely is meglehet.

szabopalesz Creative Commons License 2021.08.13 0 0 15

Köszi, ezeket az infókat.

Előzmény: Süni2 (13)
Süni2 Creative Commons License 2021.08.13 -3 0 14

Gondolom, más barátai is vannak. Azért ne csináljunk már Mocsai 13. reinkarnációját belőle.

/Annyi köze van Vova kinevezéséhez, hogy a Fradi val.szeg. nem engedte el, és látványosan elcseszte az olimpiai felkészülést./

Előzmény: Bamberg58 (6)
Süni2 Creative Commons License 2021.08.13 -2 2 13

Elekről, az állítólagos szolidaritásáról /és a személyiségéröl/ csak annyit, hogy a meccs előtt konkrétan kezet fogott Martinnal. Erről fotó is készült.

Egyébként Martin az Óvár és a Loki edzőjével szerintem már most jóban van.

Martin, mint kapitány persze csak hipotetikus gondolat. Danyi kapitánykodása után nem fog olyan szerződést vagy szerződésmódosítást kapni, ami a kapitánykodást lehetővé teszi.

Vova lesz, és ez rendben van. Megérdemli a lehetőséget.

Előzmény: szabopalesz (12)
szabopalesz Creative Commons License 2021.08.13 0 0 12

Mondjuk kérdés, hogy a májusi edzőváltás hogyan csapódik le a magyar edzők között, (Elek mindig tisztelettel beszélt Ambrosról, de beszédes volt, hogy se ő, se Kudor Kitti nem fogott vele kezet az MK F4-ban a meccsek után)

Előzmény: objektív3 (11)
objektív3 Creative Commons License 2021.08.13 -7 0 11

Nem különösebben kedvelem Martint, de most nem tudnék jobb választást.
Sokszorosan bizonyította, hogy tud javítani a védekezésen.
Nagyon tapasztalt, van tekintélye, ismeri a hazai viszonyokat, embereket.
Leszarom, hogy klubedző is, ez Eleknek is előnye lehetett volna...

Isthy1 Creative Commons License 2021.08.13 0 0 10

Alapvetően nem rossz sorsolás, megfelelő játékkal megvan az esély a negyeddöntőbe jutásra.

szabopalesz Creative Commons License 2021.08.13 0 0 9

És akkor ezek szerint a francia-orosz ág jöhet a 8 között. Köszi, hogy elővadásztad.

De először legyünk a 8-ban, nem lesz egyszerű.

Előzmény: van_Persil (4)
mckuka Creative Commons License 2021.08.13 0 0 8

Remélem, hogy Vova lesz a szöv. kap.

Meg azt is remélem, hogy nem lesznek bérelt helyek a válogatottban.....

Mert ideje lenne, hogy mindig a legjobb formában lévők utazzanak ki a világeseményekre...

Gojira Creative Commons License 2021.08.13 0 0 7

Legyen igazad. Csak nem lesz rosszabb, mint a legutóbbiak :-)

Előzmény: Süni2 (5)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.08.13 -3 0 6

A harmadik ok: Elek barátja.:)

Előzmény: Süni2 (5)
Süni2 Creative Commons License 2021.08.13 -1 2 5

Két okból is úgy vélem, hogy Vova a befutó, és alá is írt már.

Az egyik ok, hogy Borsos és Ágai kb. tényként kezelik, hogy ő a következő kapitányunk.

Borsos nem az a levegőbe beszélős fajta. Lehet, hogy az oldalbordája se kalandvágyból vállal amerikai munkát, hanem biztos tudás birtokában. Mostanra tudja, az MKSZ-nél nincs több lepattanó, amire várhat.

A másik ok, és ezt írtam is korábban, hogy Vova, mint klubedző aláírta az MKSZ Kocsis kapcsán kiadott közleményét.

Korábban sose tett hasonlót, és most nem UP szövetségi edzői megbízatási sincs. Kvázi civilként, kívülállóként miért vésne alá egy mundérbecsületet védő közleményt? 

Nagy tételben mernék fogadni arra, hogy szeptembertől már nem kívülálló.

Előzmény: Gojira (2)
van_Persil Creative Commons License 2021.08.13 -1 1 4

a negyeddöntös ágak

van_Persil Creative Commons License 2021.08.13 -1 1 3

[https://www.ihf.info/regulations-documents/357?selected=Competitions Regulations for IHF Competitions (Indoor Handball)]

ez alapján a tótok, majd a csehek, végül a németetek jönnek a csoportkörben, a köepdöntöben a dán-koreai(?)-tunéziai-congói négyes három legjobbjával játszunk, ezen középdöntö elsö két csapata kerül a negyeddöntöbe.

Előzmény: szabopalesz (1)
Gojira Creative Commons License 2021.08.13 0 3 2

Nekem teljesen mindegy, egy feltétel teljesüljön csak: a szövetségi kapitány ne legyen se a Fradi, se a vegyescsapat edzője.

Előzmény: szabopalesz (1)
szabopalesz Creative Commons License 2021.08.13 0 0 1

Reálisan szerintetek mi lesz szövkap ügyben? Én csak két verziót tudok elképzelni. Golovint leginkább (azért vannak kételyeim), valamint az előző utcába bemenve, de most Ambrost (ezt főleg abból gondolom, hogy elég sokan elkezdtek arról beszélni, hogy támadás fókuszról védekezés fókuszra kellene átállni). Meglátjuk.

Az pedig szóljon, aki talál infót arról, hogyan alakulnak a vb-n az ágak a legjobb 8-tól. :)

van_Persil Creative Commons License 2021.08.13 -1 0 0

sorsoltak a női kézilabda VB-re:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!