EA Sports NHL, a sorozat - a kezdeti ronda játszhatótól az idegesítö polipujjú változatig egy helyen minden. Rosterek, editorok, importerek; defik, ziccerek, onetimerek, wristshotok; ligák, bizottság, és anyázás, anyázás, anyázás rendületlenül.
amint elárulod nekem hogy hogy oldjátok meg azt hogy ne legyen 3 fázisú a játék, azaz ne szaggasson mint a szar, megyek
tegnap Yzerman nevü egyénnel próbálkoztunk vagy 5x utána felraktam a patch 2.0-t EA-ról mivel eddig nem tettem meg, utána a szaggatás kb 10%-ára esett vissza, de akkor sem olyan folyamatos mint amit utoljára 2004-ben láttam zavaró egyszerűen
jah, és a tag valamiért le akart beszélni a patch felrakásáról, nem értem...
Keresek olyan embereket akiknek lenne kedve egy 16 csapatos online ligához! MEgbizható emberek kellenek akik majdnem minden nap nyomnák a játékot s mint joinolni mint hostolni is tudnak...
Akinek van kedve keressen meg MSN-en minnél hamarabb...
sose fogom elfelejteni. ahogy azt sem, micsoda hisztit vagott, mikor egy ligameccsen 2-2re birt csak vegezni ellenem, ugy, hogy nem birt csak ket fonakot bevagni, pedig vegig tekeregte a meccset... :)
Én is nyomom 98 óta a játékkal,meg egy ideje online is,de így is van egy két ember aki meg tud izzasztani.Amúgy is minden játékkal addig öröm játszani ameddig az ember rá nem jön a trükkökre, onnantól játékélmény kampó.
én már kiábrándultam annyira az EA féle játéksorozatból, hogy nem kezdek semmiféle online bajnokságba, ahol mindenki lövöldözi a 100%-ban kihasználható helyzeteket, értelme nem sok van sajnos, ennyit nem ér a játék, inkább nézek helyette meccseket online
Ha kicsit visszaolvasol kiderül, hogy itt majd három éven keresztül kőkemény bajnokság ment... aztán kezdték elszarni a játékokat és tökéletesen elbaszni az online play-t. Bár a legújabb patch-et nem próbáltam, azzal már lehet jó. Az Oli féle bajnokság rég tele van, így oda egyikünk sem fér már be. :(
gondoltál már rá, hogy shot acc-t visszavedd? :D Meg volt itt valami peccs is, ami elvben jobbá teszi a játékot, de kb. DVD-n kéne kiadni, hogy ebből a szarból várat építsen :D
lényegében mindenben egyet kell, hogy értsek veled :)
Védőkl még a protect the net bekapcsolása mellett se gondolják úgy, hogy nekik védekezni kellene, simán jönnek így is a 2-0 -ban a támadások.
A legjobb az volt, utolsó perces eseményként, amikor 5:5-ös állás után 1 perc alatt 8:6 lett ide.
Cselezésnek pedig próbáld ki: bármelyik emberrel, akár a legsutábbal is indulj el a koronggal a sajád kapudtól középen, előre haladva végig nyomogasd ütemesen a jobb és bal irányokat. Ettől ide-oda huzogatja a korongot az ipse és az AI kb. 90%-ban SEMMIT nem csinál ilyenkor, be lehet menni teljesen a kapujáig, ahol persze nagy arányban már elakadsz a kapusban.
jól esik olvasni hogy nem csak én megyek falnak az aitól. teljesen rapszódikus, pl egyik nap sima 6-1 lett a flyers-tampa bay meccs, úgy egy héttel előtte meg fél harmad alatt kaptam 4-et a red wingstől. a kontránál sorcsere már teljesen természetes, annyira, hogy még a 4dik lövés is 3-on-0, mert a gép elvárja hogy minden játékossal én korcsolyázzak vissza védekezni.
apropó sorcsere: difficulton kb 3szor annyit van fent a 3-4dik sor, mint könnyebb fokozatokon. volt hogy középkezdés, icing, utána faceoffnál már a második sor volt pályán
a gép támadásainál az a vicces, hogy a korong képes 2 mpen belül 3szor visszapattanni a támadóhoz, aki lendítés nélkül lövöldözi a 100 mphs lövéseket, majd csak beakad egy belőle (3dikra szokott sikerülni neki)
difficulton 10 gólomból 8 one timer, 1 keresztbe a kapu előtt hosszúba fel, 1 meg lepattanó.
az is gyakori, hogy 2 harmadig tök normális az eredmény, pl 3-2, 2-2, 4-3 (sőt 0-0 is volt), aztán a vége 10-5, 8-4, 8-7... volt kb 1-2 hét, amikor csak 8-3, vagy 8-4es eredmény volt
a cselezés nem ér semmit, difficulton szinte 0 az esély hogy gólt szerezzek belőle, aki nem star, az meg eladja, ellenben az ai egy mezei 3dik soros csókával a kéktől kezdve 3at pörgött, majd elhúzta a kapus mellett is, nem egyszer
védekezésnél még a nyugdíjas centerek is körbekorcsolyázzák a komplett védelmet, ellenben Gagnenak nehezére esik lehagyni a 130 kilós hátvédeket is.
na most 1 nap játék után nem biztos, hogy megfelelő véleményt tudsz alkotni :) Elsőre nekem is tetszett, meg tök vicces a lábközötti gól, csak csináld mindezt hardon. Egy rakás unalom a játék, a gép eljön és benyomja a kipattanóból a gólt, én meg buliból visszabüntetem onetimerrel, kb. 95%-osan lövöm be, most már direkt kerülöm, csak akkor lövök ilyet, ha véletlen a gép vezetne