Mint látjátok sajnos idén nem sikerült megrendeznünk az év végi szokásos Genex Kupát... Ennek elsősorban anyagi nehézségei voltak.
Köszönöm a rendszeresen induló Egyesületek vezetőitől érkező érdeklődéseket, de legközelebb csak 2007. május hónap környékén tudunk II. oszt. Genex Kupát rendezni.
Minden Egyesületnek és Sporttársnak Kellemes és Boldog Ünnepeket Kívánnak a Pest Megyei Kick-Box Egyesület tagjai és jómagam is.
Hy (*még új vok ebben a topicban*) Igen,a Genex kupa nekem is tetszett:) (versenyeztem is:P) Volt néhány nagyon érdekes emberke,aki..hát hogy is mondjam...furi volt na,ahogy csinálta,de többségében olyan gyönyörű küzdelmek voltak...jó volt nézni. És igen,a szervezés is jó volt:)
Óóóóóó, ez jólesik! Igyekeztünk és örülök, hogy egyre többen neveznek a versenyeinken. Megjegyzem ehhez kellett a bírók profi munkája is, amit itt újfent nagyon, nagyon köszönök és sajnálom, hogy nem tudtál indulni a semi-n.
Érkeznek szép lassan a nevezések a május 06-i versenyünkre. Minden készen áll, de a bírók terén még vannak gondjaim. Kérem, hogy aki tud segítsen e téren és jöjjön bíráskodni hozzánk.
Matek szgorlatra készülök, de pénteken már ott voltam, ha ez számít :).
Na látod... azt nem tudom, hogy fekete szalagos vagy fekete öves volt az a kungfus. Öregszem, már a memóriám se a régi :).
Nálam jobban senki sem sajnálja, hogy nem nyertem. Az első meccsemet vesztettem el. 2:0-ról feljöttem 2:2-re, de a 3. pontot az ellenfelemnek itélték meg. (itt szeretném megjegyezni, hogy a meccs végén odajött hozzám és elmondta, hogy nekem kellett volna győznöm, mert elöbb találtam, mint ő, csak azt nem látták a bírók). Persze magyarázkodni felesleges, nem változtat semmin. Technikailag jobb voltam (ezt Barna mondta), de le voltam merevedve (ezt én mondom). A meccs elött 3x melegítettem és 3x merevedtem le. Nem tudtam kihasználni adottságaimat, nagyon lassú és fantáziátlan voltam.
A második meccsen már jobb voltam, de ott se voltam 100%-os. Az ellenfelem viszont kezdő volt, szóval felesleges fényeznem magam.
Volt már részem a Barnával meccselni edzésen, természetesen simán lealáz. Örülök, ha 1 pontot tudok ellene szerezni. Nem lett volna ott se másképp.
kedves jimmy187! Miért nem voltál edzésen? Kedves volt amit írtál a Barnárol,de kis korrekciot azért igényel. Barna első ellenfele fekete szalagos vagy öves kung fu-s volt. Másodszor: a két kempos mesterrel sem harcolt 2 percet. (3:1),(3:1) volt az eredmény. Tetszett ahogy Te is küzdöttél,kár hogy nem nyerted meg. Jó lett volna látni a meccseteket a Barnával.
Sziasztok! Készítettem egy kis összefoglalót 2006.04.01-én Békéscsabán lévő Kic-boksz full, Low-kick, Thai-boksz és Magyarország vs. Románia Gáláról. Klip szerű zenei aláfestéssel.
Innen letölthető, mindössze 16 mb. www.redix.extra.hu (más videókon belül)
Ha valamelyik meccsre külön kíváncsiak lennétek (a gála összes megvan, az előtte levőkből kb. 7-8 meccs, akiket ismertem), akkor írjatok az E-mail címemre: redix@freemail.hu feltudom azt is rakni.
Mi inkább szabadidő jellegű, hobby Egyesület vagyunk. De természetesen aki akar az edzhet low-kick küzdelmekre is, ámbár ez nem jellemző nálunk. Ezek a mostani küzdelmek is,a különböző Egyesületektől érkező érdeklődésektől függenek.
Ez tök jó hír! Mindenféleképpen számítok rád a bíráskodás terén. Elindulsz a semi-n és utána mehet a bíráskodás. Márcsak azért is jó így, mert úgy tűnik, hogy talán 5-6 low-kick küzdelem is lesz!!!
Én sem tudom miért rakták át az időpontot, de biztos megvolt rá az okuk.
Hát igen, sajnos Barna nem tud lenni egyszerre 2 helyen. De örülük, hogy pozitívan és megértően álltok a dologhoz és jöttök többen is.
A kiírás szerint 9-5kyu-ig lehet nevezni. Ez fontos, mert ez a verseny tényleg a kezdőkről szól!
Ja, és fontos! Ha tudtok bíráskodni vagy tudsz intézni,akkor kérlek értesíts( zsolt@kickbox-pest.hu ). Én is beszéltem pár bíróval és remélem jönnek, de "több szem-többet lát" alapon elfogadom a segítséget.
Igen, elöször (ha jól tudom) ápr. 29-re volt kiírva az I. oszt light, de valamiért módosították május 06-ra.
Az addig rendben van, hogy megfér egymás mellett a két verseny, de a mi csapatunkban (Katona Barna féle csapat) vannak I. és II. oszt. versenyzők is. Persze meg fogjuk oldani, mindkét helyen ott leszünk, csak a Barna nem lehet egyszerre két helyen.
Egy kérdés:
Melyik az az övfokozat, amivel még el lehet indulni a Genex Kupán?
Az időpontot akkor választottuk ki, amikor még erre a napra nem volt beírva a szolnoki I. oszt verseny. Sajnos nem kaptunk meghívót az év eleji közgyűlésre, ezért nem tudtuk a versenynaptárba beíratni a versenyünket. De azt hiszem, hogy mivel az I. oszt. verseny,ráadásúl OB, a miénk pedig II. oszt. "háziverseny", ezért megfér egymás mellett 2 verseny ugyanazon napon. Max. bírók szempontjából lesz izgalmas a kérdés. :-)
Szerencsére igyekezetünk,hogy igényes versenyeket szervezzünk, meghozta gyümölcsét és sok edző hívott fel, még februárban, hogy mikor lesz a verseny, mert a "kezdők" mind lelkesen készülnek. Eddig kb.35 nevezés előrejelzésünk van.
Remélem, hogy lesz elég versenyző és mindenki elégedetten fog távozni. Az I. helyezettek biztosan, hiszen gyönyörű kupákat sikerült beszereznem, de az okleveleken is sikerült szépítenünk.
Meg amúgy is, már túl késő lenne változtatni és nem is akarunk. Bízom benne, hogy jó lesz a verseny ( mi mindet megteszünk ) és örülök, hogy te is elindulsz rajta.