Keresés

Részletes keresés

Inner Circle Creative Commons License 2001.02.10 0 0 121
Todd McFarlane-t illetően teljesen igazad van.
Valóban nem rajzol már, ehelyett úgy tűnik, a saját stílusát várja el a rajzolóktól, holott a Spawn gyerekességéhez SZVSZ a rajz is hozzájárul. Pl. Barry Windsor-Smith kezei alól alighanem komolyabb Spawn-ok kerülnének ki.
Egyébként szerintem a Spawn-ok címlapjai többnyire semmilyen kapcsolatban nem állnak a képregénnyel és rettenetesen ötlettelenek.
Előzmény: ROCKDJ (119)
ronfy Creative Commons License 2001.02.10 0 0 120
Ez egy jo kerdes, mar en is szeretnem egy ideje kideriteni. Annyit tudok, hogy az Abrax, Brabax, Califax 76/2-tol van. Elotte a Digedag fele volt. (ebbol ha jol tudom konyv is lett kiadva (talan tobb is): Digedagek Amerikaban vagy valami hasonlo, gyanakszom, hogy ment mar a hatvanas evekben is, de remelem van valaki aki tajekozottab nalam.

Akad nehany folos Kockasom, nezd meg hatha ezek pont hianyoznak: 13, 20, 29, 31, 33.
Nekem az elso resz nincs meg. Megvolt az is csak kolcsonadtam es tobbet nem kerult vissza hozzam, sajna.

Udv.

Előzmény: ROCKDJ (119)
ROCKDJ Creative Commons License 2001.02.10 0 0 119
Sziasztok.

Már régóta figyelem ezt a fórumot, de csak most tudtam hozzászólni.
Én is nagy pókrajongó vagyok, a 2000 képregényem egyötöde pók.
Ha valakinek kérdése van MAGYAR lapokkal kapcsolatban, annak szivesen segitek,mert szinte minden magyar lapot beszereztem...na ez erős túlzás, mert mozaikbúl és kockásból még nagyon sok hiányzik nekem és az elmúlt évben már csak amerikai újságokra koncentrálok.
Figyeltem, hogy többen fikáztátok Todd McFarlanet.
Szerintem egy kúrva tehetséges rajzólóból vállt iszonyúan öntellt üzletember, aki tényleg 1 felfújt hólyag...ja és aki csöppet is odafigyelt az tudja, hogy kb a 30. számtól kezdve egy darab Spawnt nem rajzol már.
Kérdéseim
Tudja valaki, hogy mikor jelent meg az első Mozaik?

A magyar pókember szerintem nagyon baró lesz, bár én nem fogom venni...
Apropó...az a pletyka járja a képregény gyüjtő diaszpórában, hogy lesz nyáron 1 képregény börze...Tomi! ez igaz?

Inner Circle Creative Commons License 2001.02.09 0 0 118
Az én szkennerem kicsit nagyobb, mint A4-es, de a kettéhajtott újságból így is hiányzott fél-fél centi. :(
Előzmény: Gyurma aki Ethan (117)
Gyurma aki Ethan Creative Commons License 2001.02.09 0 0 117
Hali :-)

fanatikus: Én éppen venni szeretnék egy Mustec A4-es szkennert (amolyan "befektetős" fajta), kb 15e Ft, ami nem egy nagy összeg, és akkor feltehetjük a cuccokat. Ezek a kis régi újságok azt hiszem pont akkorák, hogy széthajtva pont A4-es méretet adnak, úgyhogy 2 oldal lehetne egy képen. Gondolkozz rajta :-))

ronfy: Köszi szépen a címeket, és igen, "GONDOLJUK", úgyhogy ha lesz úgy időd légyszi rakd fel a régi stuffokat is, mondjuk "...egy kis nosztalgia" címszóval :-)) Köszi :-)

Sziasztok!

ronfy Creative Commons License 2001.02.08 0 0 116
Sziasztok!

Koszi mindenkinek a pozitiv visszajelzest, ahogy idom engedi folytatom a kepregenyek feltolteset.

harzatomi: Talaltal hasznalhato sztorit a Marvel Team-Upok kozott? Nekem a 124-es szimpatikus, abba Bestiaval keveredeik valami kalandba pokunk, de nem tudom mennyire jo mert semmit nem ertek belole.
A megamarveles otletedrol annyit, hogy nem ertem eddig mert nem jelent meg (bar biztos van valami gazdasagi oka). Ethan is emlitette, hogy a Szukits kiado a megjelent ujsagokat kiadta osszevontba is (ezek egyebkent meg mindig kaphatok), csinalhatna a Semic is igy... de en mar nagyon orulok a pok ujrainditasanak is. (azert remelem az otleted hamarosan kezzelfoghato lesz)

Buldozer: en meg koszonom a feltoltott Uj mutansokat, nagyon jok. (es lattam am, hogy keszul a kovetkezo X-men ahoz meg gratula)

Gy. a. Ethan: az altalad felsorolt kepregenyek kozul nehany fellelheto mar a Neten.
Csillagok haboruja: http://aron.oszk.hu/comics
A jelszo hozza: vegul , ugyanitt megvan a Birodalom visszavag is ahoz pedig: bespin
A Bolygo neve: halal a http://aliens.scifi.hu/ cimen elvileg fenn van.
Egyebken regi magyar kepregenyeket talalsz meg a http://www.tar.hu/sallayt cimen.
A regi filmkepregenyeket ha gondoljatok majd felrakom.

fanatikus: koszi az infot, asszem tudom melyik a kepregenyes (nala szereztem be a Mozaikok nagy reszet). Abba tudnal meg segíteni, hogy Botondbol hany resz jelent meg?

Udv.

fanatikus Creative Commons License 2001.02.08 0 0 115
Sziasztok .

Nekem is vannak ilyen régi képregényeim Gyurma a. E. , csak olyan szkennert szeretnék venni ami egy fénycsíkot bocsát ki , mert nem akarom gyürni vagy meg törni a képregényeimet .Ha meglesz az internet otthon akkor majd megcsinálom és CD - re is felírom .Igaz hogy így sokkal rosszab lesz a minősége de olvasható lesz .

Batman11 köszi az időpontokat !

Harzatomi : már nagyon várom a pókembert .A Pókember a FOXkidsen a Vészmanó résznél jár .Nagyon jók voltak a Venomos részek . Hátrányok a Pókember nem olyan erős mint a képregényben , és az elnevezések rosszak /rosszul fordították , vagy tényleg ilyen / . Egyébként amikor a fekete pók ruha volt a Pókemberen akkor isten volt , mindenkit ki tudott volna készíteni , de még sem tette .

Mindenkinek : sajnos még sem tudok ki menni Olaszországba , majd legközelebb , de azért mindenkinek köszönöm a címeket .

Viszlát.

Előzmény: Gyurma aki Ethan (114)
Gyurma aki Ethan Creative Commons License 2001.02.08 0 0 114
Póknapot Srácok !
Ethan vagyok, az éppen aktuális új srác...

Nos, tegnap éjjel az elejétől végigolvastam eme topicot, és már nem volt erőm írni bele. Na de ma !!

Pár szó rólam : Kiskoromban elkezdtem gyűjteni a Pókembert. Minden száma megvolt, egészen a 78.-ig. Mindig is meg akartam szerezni a többi részt is, de sosem tudtam honnan lehetne... Megvannak a különszámok is, sőt van egy régi Alfa újságom, amiben van egy nagggyon tuti rész Spidey-val, meg a Fantasztikus négyessel, meg Amerika Kapitánnyal. Egy fárao leszármazottja ellen nyomulnak, aki rommá akarja törni a várost a családja régi halála miatt, amiről az emberek tehettek. A címe : A Monolit Bosszúja. Nem tudom emlékeztek-e erre.
Hogy miért is írtam le ezt most... az a váleményem, hogyha már van tök jó magyar Pókember Fan site, akkor ugyan már feltehetnénk az ilyen ritkaságokat is. Mondtátok, hogy Ti is vettetek kint képregényeket, amik igencsak frankó részek. Ezeket is be lehetne szkennelni és felrekni, hogy mindenki láthassa, mert az nekünk jó. Akit nem érdekel, az úgysem tölti le, akit meg igen, az miért ne töltse, nem?

A másik... az a véleményem, hogy nagyon császár, hogy újra lesz Pókember. Én is úgy vagyok vele, hogy az ár nem gond, csak a megjelenés ritkasága. Persze, aki nem ilyen fanatikus, annak még ennyi pénz is sok lesz érte :(

Ja igen... és fel lehetne rakni a régen kiadott filmképregényeket is /Star Wars, Bolygó neve : Halál, Terminátor, Kobra... tudjátok ezek./
Nekem megvolt a Star Wars első része /2 füzetben adták ki/, és a Bolygó neve, meg a Terminátor is, amik egy füzetben voltak. Ezek olyan dolgok, amik hogyha egyszer elvesznek, már sosem lesznek többé. Ezért kéne átmenteni őket digitális formába, amíg lehet.

Az az igazság, hogy nekem az nagyon tetszene, ha Pókember különszámok jelennének meg... Igaz, hogy drágább lenne, de legalább vastag !!! Megjelent a Pradator is így, 4 rész egy füzetben + ajándék poszter. Ez nagyon kellemes, mert akit érdekelne, az úgyis megvenné és nem kellene várni hónapokat a rész folytatására !!! Az OKOS szponzorbácsi viszont biztosan nem így gondolja / ez pókösztön.../ :-((

Most egyenlőre ennyit.

Ja igen... és ha esetleg fordítani kellene angolból Pókembert, akkor szóljatok, mert másnak nem, de ennek a szent célnak szentelnék időt :-)

Cshő : Ethan :-)

Inner Circle Creative Commons License 2001.02.08 0 0 113
Nem, sajna csak az az egy Deadpool-om van, időnként így is anyagi rémálom a képregényvétel, az Essential X-Men #3 is karácsonyi ajándék volt magamnak. :( vagy :) ? De el tudom képzelni a szitut!... :)
Előzmény: harzatomi (110)
harzatomi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 112
Üdv, Bat11!
Rettenetesen drukkolni fogok!!!
Már volt állítólag a Venomos rész is. Meg valami Skorpió is.
Nemrég sikerült beazonosítanom a németek által leadott sorozatnak az egyes epizódjait. Amikor ment ez a rajzfilm képregényben, két szám utolsó oldalára leírták az első három sorozat részeit címmel, történettel és készítőkkel egyaránt.
Ha megmondjátok mi volt az általatok utoljára látott részben, meg tudom mondani hol tart éppen a sorozat.
Csaó!
batman11 Creative Commons License 2001.02.07 0 0 111
Hi all!

Utolsó Sárkány! Back egy kicsit az olvasásban és az esély az újraindításra máris megválaszolásra kerül.... harzatomi szólásait ez esetben nagyobb figyelemmel olvasdd!

Inter Circle! Örülök hogy mostmár itt is hozzászólásoddal növeled a pókember rajongók 'óriási' táborát:))))

harzatomi! Lehet hogy lesz FoxKids-em... ez esetben a többi magától érthetődő:))))

fanatikus és mindenki: FoxKids-en a pókember: 9.25, 12.05, 17.20,

harzatomi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 110
Sziasztok!
Újra én vagyok, ezúttal már semmi Miamanóóó...
A magyar Pók már megjelenhet a hónap végén, vagy esetleg márciusban. Már nálam van az első két szám fordítása.
Emlékszem arra a poénra én is, I.C., én is jót röhögtem rajta. Láttad azt is, amikor hónapokon át amolyan Tom Cruise arca lett, mert Loki megátkozta? Nem tetszett neki, hogy olyan normális, sőt, szép arca lett az addigi sebhelyes, szőrnyű után és megpróbálta elrontani. Először hátratett kézzel leugrott fejjel előre egy emeletes házból, de egy karcolás se esett rajta. Aztán belefejelt egy tükörbe, összekarmoltatta a képét, egy étteremben forró zsírba dugta az arcát, de nem sikerült megszabadulnia a filmsztár-arctól. Ráadásul mindenki azt kérdezte tőle-(például egy verekedés közepette megállt az ellenfele és kimeredt szemekkel kérdezte)- "Hé! Nem te vagy Thom Cruz?"
Deadpool poénokkal ki lehetne tölteni ezt az egész oldalt, annyi van.
The L.D.: az utolsó Szupi sztorit J.M.DeMatteis írta, azért volt ilyen jó.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.07 0 0 109
Halpmiplíz!

Pontosan lehet tudni, miért szűnt meg a magyar Pékember? A kedvencem volt... A kéthavi Szuperbetmen elég gyenge vigasz, bár azt is szeretem, a legutóbbi Superman=Batman "Mi lett volna, ha..." sztorija őrületesen ötletes.

Na de akkor is, hol van Pókunk?
Van esély esetleg egy újraindításra?

Inner Circle Creative Commons License 2001.02.07 0 0 108
Sziasztok! Batman11 kollega a másik topikban elejtett egy meghívást ide, azóta olvasgatok, de most már szólok is:

Először is nagy X-Men fanatikus vagyok, eksztatikus állapotba kerültem az Adattáron az X-Men #251 olvasása közben, köszi, Bulldózer!!! Ha kell valami segítség az oldalhoz, csak szólj, bár igazán nem tudom, mit tehetek. (Van ugyan egy halom régi képregényem, de főleg gyűjteményben, ami elég gázosan szkennelhető. :( )

A Spawn szerintem is gyerekes (még ha minden második részben belekben is turkálnak benne, SZVSZ nem a paradicsomlétől lesz komoly a dolog). Az alkotójáról, Todd McFairlane-ről pedig megvan a véleményem, amellett hogy piszok jó rajzoló, ritka nagy hólyag lehet, az újságbeli megnyilatkozásai alapján. Ideértve a Spawn történetét is (="Ha a brutális apám fejét a TV-antennára szúrják, azért ötéves kislány létemre hálás vagyok és mosolygok").

Az Inferno magyarul tényleg kicsit se füle-se farka volt, itt nagyon kijött az X-Men végtelen bonyolultsága, amit láthatóan nem könnyű a magyar viszonyok közé konvertálni. Elég sokáig tartott, mire összeraktam, hogy végülis mi történt. :)

Velencében egy halom képregénybolt van, címet sajna nem tudok, de csak úgy összevissza bóklászva is többet láttam. Egyben lőttem is egy Wolverine-t, igaz hogy olaszt, de akkoriban az is nagy szó volt!

Deadpool-t ismerem, az egyik szám meg is van, én is rekedtre röhögtem magam rajta. Példa: Rozsomákkal harcol, aki ráveti magát, és ugrás közben amúgy képregényesen, rengeteg mindent mond. Mire a két jelenlévő így szól:
- He says much in one leap, doesn't he?
- Excellent observation... I believe lengthy speeches in mid-leap are a form of mutant power...
(- Sokat beszél ugrás közben, nem?
- Kiváló megfigyelés... Azt hiszem, az ugrás közbeni hosszú beszéd egyfajta mutáns képesség...)
:))))

fanatikus Creative Commons License 2001.02.05 0 0 107
Szia Miamanóóó .

Kösz az infot , most már nagyon valószínű , hogy jövő hétene kimegyek Velencébe .

Buffyról annyit , hogy ő nem játszott a Veszedelmes viszonyokban csak az újra feldolgozásában ami a Kegyetlen Játékok .
És még valami a mostani Buffy sorozat utolsó részét látta valaki . Íszonyú jó volt .

A Pókember cílmről a www.cinema.com oldalon lehet érdeklődni /keresésbe írjátok be / .
Valami a Magyarországi Pókember újság újbóli megjelenéséről .

Na viszlát .

Előzmény: Miamanóóó (106)
Miamanóóó Creative Commons License 2001.02.03 0 0 106
Sziasztok!

Furcsa felhasználó nevet írt ki a gépem, ha a végeredményben is az lesz, hát én a Tomi lennék...
Előszöris Fanatikus: köszi a véleményeket a képregényekről, de ez még annyira távoli dolog és olyan sok mindentől függ, hogy még ne éld bele magad. Előbb menjen jól a Pók!
Szerintem is a Deadpool iszonyatosan jó, egyszerűen nem értem, hogy miért (viszonylag) kicsi a rajongótábora odakinn. Habár azok mind fanatikusok, hiszen egyszer megtörtént, hogy meg akarták szüntetni a lapot és ezt közölték is, erre szinte mindenki kettőt vett a következő számból, hogy megmaradjon! Hála nekik. Komolyan mondom, én életemben annyit nem röhögtem még képregényen, mint a Deadpool 11. számán, amikor Deadpool visszarepült az időben oda, ahol Pókember még csak alig kezdte el a főiskolát ( az Amazing Spider-Man 47. számáról van szó), egy hülye trükkel eltávolította onnan Pókembert és a helyére lépett- de persze a ma tudásával és fegyvereivel. Bár, ha egyszer tényleg megjelenne ez a lap, fel kell kötnünk a gatyánkat, mert a szövege hihetetlenül nehéz. Szinte csak szlenget tartalmaz. Meg néha tv-sorozat idézeteket.
Na ennyit erről.
Buffyt nem láttam a veszedelmes viszonyokban, de a kegyetlen játékokban sem volt rossz. De a sikoly 2-ben nem volt az igazi...
X-Menből én nem sokat olvastam (épp most kaptam kölcsön a teljes magyar sorozatot és most olvasom)
de az Infernót véletlenül volt alkalmam olvasni és nagyon nem tetszett. Lehet, hogy csak a rajz miatt, de úgy éreztem se füle se farka a történetnek. Nekem a jövendő múlt napjai volt a kedvenc X-em. Viszont a Pókemberes Inferno az egyik legjobb Pók-sztori volt a maga nemében.
Velencei címet véletlenül tudok egyet, ha nem is pontosan. Térképen jelölték be nekem, a következő utcák találkozásánál van:
Scuola Grande, di S.Maria dei Carmini, Scuola dei Varotari, Case del XIV sec
Aztán írtak ide egy címet is, ami egyáltalán nem biztos, hogy a képregény bolté, de mivel nyitvatartás is van, hát...
Chizsa San Bartolomeo Ponte rialto 10-19-ig.
Remélem segített valamit. Annyit tudok, hogy főleg olasz képregények vannak ott, de azért van amerikai is rendesen. Az olasz képregények különben az egyik legjobb minőségüek ( a németek után, mert az övék fantasztikus!) és gyakorlatilag mindent kiadnak. A Pókembert kétszer is kiadták már- minden számot.
Azért jó utat! Nyáron megyek én is!
spidey: "Harza Tomi a legjobb informátorom" "Utálom, hogy mindig hallok valami újat" Hmmm...
Buldozer: jól csináltad! Legalább mindenki láthatja abból az oldalból, hogy mire is számíthat, de mégsem lőtted le a poént. Frankó.
Most megyek megnézni, úgyhogy egyet hozzáadhatsz a látogatóidhoz...
Üdv!

Buldozer Creative Commons License 2001.01.31 0 0 105
Ronfy: Nagyon koszonom a Pokember 11. reszet. Halam jeleul feltoltottem a New Mutants kollekciomat, bongessz belole kedvedre!
a cim:
ftp://ftp.tar.hu
user:adattar
pass:adattar
Ja, barki kedvere letoltheti, de hagyjatok masnak is belepesi lehetoseget, szerintem egyszerre csak 1 lehet bent!

Tiszetlettel:
Buldozer

zerozero Creative Commons License 2001.01.30 0 0 104
Ngyon jo lett a Rozsomak hatter !!!!!
Johet meg ilyen ..-))))))))
Koszi .
Buldozer Creative Commons License 2001.01.30 0 0 103
Felpakoltam az ADATTARra egy Rozsomakos hattert, elkezdtem forditani a 252-es x-ment, es feltoltottem egy oldalt az Ultimate-bol. Remelem nem cselekedtem rosszul. Nem fogom feltolteni a tobbi oldalt, tessek szives megvenni papirbol! :)

Buldozer

spidey Creative Commons License 2001.01.29 0 0 102
sziasztok!

fanatikus:köszi az infot a Kockásról!
fekete fehér sajnos nincs:(
Útálom hogy mindíg hallok valami újat:)

roger_boy Creative Commons License 2001.01.29 0 0 101
Hali!

A hiba az On keszulekeben van!

Most probaltam es mukodik.Hasznaljatok valamilyen ftp-zo progit (Cute ftp, Bullet proof, Leech ftp...)!

A scannelt kepregenyekert gratula!Mar le is szedtem a Botondot :)

Roger

Ui: az ftp-nel ne felejtsetek el a portot!!

zolkiena mester Creative Commons License 2001.01.29 0 0 100
Harza Tominak: Ultimatet megnéztem a marvel weboldalán hááát........
roger boynak: valamely adatot rosszul adtad meg mert az ftp nem enged be :(
fanatikus Creative Commons License 2001.01.29 0 0 99
Sziasztok .

Harzatomi : A Fantasztikus négyes jó csak kissé gyermeteg /mindig a jók gyoznek és csak nekik van igazuk akkor is ha nincs /. A Deadpoll nagyon jó , már várom . Kösz hogy támogatod a Spawn nézeteimet . Végül Buffyról nagyon jól nézki és valamit a színészetérol : A Veszedelmes viszonyokban játszót szerepe színészileg a legjobb volt ,bár a Buffy a vámpirok réme címu sorozatban amikor megölte a szerelmét /2 részben/ és az útána jovo 1 rész amikor elmegy vér pofi volt . A mostani részek is jók az "Angel" is jó . Én is félek a Pókember nagy filmtol , mert ha ezt elszúrják az isten sem mer még egyszer Pókember filmet . A rajzfilmrol csak anyit , hogy annyit ismételnek egy számot , hogy amikor hozzád is bekapcsolják semmirol sem fogsz lemaradni .

Zerozero : Az a Pear Jam klip amikor lebombáz egy vadászrepülo egy várost , utána leveszi a maszkot
és egy koponya van mögötte . Aztán van benne egy olyan jelent amikor a csecsemok futószalagon jönnek ki klón gép és megbélyegzik oket . Ha arról beszélsz az isten volt /egy iszónyúan szét szívott világ , kb. ilyen lesz a világ 20 év múlva . A X-MEn történet ami 12 részes volt az Inferno ami nekem is tetszet talán a legjobb a hosszú történetekbol . A Titkos Háború 1. részében "Doom" - t sajnáltam a legjobban . mindene meglett és mégis veszített .

Ronfy és Buldózer : csak így tovább nagyon tetszik amit csináltok .Ronfy a petofi csarnok meletti piacon nagyon sok magyar pókember van, ott próbálkoz /szombaton és vasárnap 9 órától 12.30 - ig érdemes kimenni , vannak MARVEL kártyák is / a képregényes a vászon boltív elott van 3 vagy négy sorral , kártyás a vászon boltív alatt van /a boltív egy magaslaton van /.

Spidey : az utlsó magyar kockás tudómásom szerint az 50-es szám volt , meg van türheto volt . Egyébként van neked Pepite kockásod /fekete fehér volt / az is nagyon jó .

Roger_boy : Írd le újból azt a web címet mert nem tud felmenni a rendszerem az web oldalra .

Batman11 : A "Spawn" - ban tényleg voltak jó történetek , de többit csak azért vettem hogy legyenek jó történetek is .

Mindenkinek : van egy japán rajzfilm elozetesem szeretném feltenni kb. 3.1 Mb fel lehet-e tenni , a másik ismeri-e valaki ?

Na viszlát .

U.i.: Lehet hogy kimegyek a Velencébe a karneválra ha lesz idom megnézek valamilyen képregény boltot tudtok ebben segíteni / amikor kint voltam Hannoverben akkor volt egy bolt ahol eredeti filmes plakátokat lehetett venni 10-20 márkáért Pl.: Lény 2 , Casablanca, remélem az eredei , stb . Plussz újságok dögivel , csak egy baj volt ,hogy ebben az évben nyított ki én meg Novemberben voltam kint . A cím egyébként a hannoveri fopályaudvar( autóbusz , vonat )
aluljárója . / És köszönom a bécsi címeket .

Fanatikus

Előzmény: batman11 (98)
batman11 Creative Commons License 2001.01.28 0 0 98
Halihó egyre tobbek!

Rég nem jártam erre... úgyhogy éppen itt volt az ideje... örülök, hogy kezdd nőni kicsiny táborunk...

A SPAWN kezdetben szerintem is nagyon jónak indult aztán eléggé egysíkúvá vált... de azért volt abban is jó story... azért kár, hogy megszűnt!

sziasztok

roger_boy Creative Commons License 2001.01.28 0 0 97
Hali!

Nekem az X-men tetszett legjobban a Marvel kepregenyek kozul, bar a Pokemberbol is meg van jo par szam.

A Spawnrol a velemenyem egyezik Harzatomival. Nagyon gyenge! A jo kepminosegtol meg nem lesz jo egy kepregeny.

Kertetek itt paran cimet, ahonnan le lehet tolteni kepregenyeket.Itt van:
ftp:\\anime.pardey.org
Port: 6969
Login: anime
Password: mom

Nem sok van es az is foleg X-men, de azert tobb a semminel :)

Bye
Roger

harzatomi Creative Commons License 2001.01.28 0 0 96
Miféle informátora vagyok én kinek?
Üdv, Spidey a csapatban. Ismerlek esetleg valahonnan? A kockás, ha jól tudom 40 fölött jelent meg.
Ronfy, megnézem majd, hogy mennyire érdekesek az általad említett Marvel Team-Upok és ha elég jók, akkor azt lefordítom nekedf, hogy feltehesd.
ZZ: látom a multi hosszúságú sztorikat kedveled inkább. Akkor azért csalódni fogsz: az Ultimate egyszerű történetekből áll, melyek Pókembernek "csak" a magánéletében függnek össze.
Kivéve Norman Osbornt. És sima papíron fog megjelenni. De akkor is! Legalább lesz!
A filmhez sokat nem lehet hozzáfűzni-épp ideje volt és fantasztikus dolognak tartom. Ugyanakkor félek is tőle, mert TÚL jól ismerem a karaktereket ahhoz, hogy simán el tudjam fogadni például Tobey-t Peterként, stb. Nem beszélve a magyar film fordításokról (lásd Ciklon és Farkas)
Én örülnék, ha a rajzfilmet tudnám fogni, a fene enné meg! Hat éve várok erre és még csak egy részt sem láttam belőle magyarul. A guta üt meg.
zerozero Creative Commons License 2001.01.28 0 0 95
Lehet , hogy igazad van , nekem csak 1-7-ig van meg , de az alapotlet jo , erdekes , es azert ismerjuk el , hogy szar papirra nyomott , fako szinu Pokemberek utan vizualis feludulest hozott a Spawn . Ilyennek kellene lennie minden kepregenynek !!! Kulalakra . Meg nagyon-nagyon birom Todd rajzolasi stilusat , mert az van neki .
Ha latsz egy kepregenyt , akkor egybol lathatod , hogy Todd rajzolta-e , szoval felismerheto .
A Poknak is vannak jo tortenetei , de van nagyon sok ugymond "gagyi" is .
Ilyenek kellenek , mint Titkos Haboru 1-2 , Galactus-per , vagy az X-men-nek is volt egy nagy tizenvalahany reszes tortente , a cime nem ugrik be . Szoval ilyet is varok az uj Pokember kepregenytol .
Apropo , mit szoltok , hogy mar csinaljak a filmet belole ?
spidey Creative Commons License 2001.01.28 0 0 94
zerozero:Látom te egy McFairlane rajongó vagy és azt mondod,hogy a kjépregény egy vizuális dolog...
Azért hozzátenném hogy a képek tartalom és szöveg nélkül nem sokat érnek. A SPAWN gyönyörűen megrajzolt, de sajnos rettenetesen lapos történet.
nincs mondanivalója, bár az elején úgy indult, hogy akár a második kedvencem is lehetett volna.
Sajnos ott leragadt ahol kezdődött, és ebből már nem fog kimászni.Olyan mint a Rocky filmek, minél több van belőle annál jóbban válik felejthetővé.
A pókembernek legalább vannak izgalmas, kiemelkedő történetei.
spidey Creative Commons License 2001.01.27 0 0 93
sziasztok!
még nem jártam itt de beleolvastam az utolsó pár napotokba.Örülök, hogy Harza Tomi is szokott erre járni, mert ő az egyik legjobb informátorom:)
Nem tudjátok hogy a KOCKÁS-nak hány része jelent meg?????
ronfy Creative Commons License 2001.01.27 0 0 92
zerozero:
kep.tar.hu/darkness

Buldozer: Nem gondoltam érte semmit, majd postára adom valamikor a jövo héten.
Egyébként szerintem beszerezheto a többi rész is. Bolhapiacon biztos, majd szétnézek ha arra járok meg talán érdemes megpróbálkozni a Trollbarlangba is. Ha nem ismered majd elküldöm a címet. Postai utánvételt is válalnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!