Keresés

Részletes keresés

PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25509
A középső a kedvencem:) Vajh miért?!:)
Előzmény: kustrae (25501)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25508

Levehetnék már azt az összemenesztett faliképet. Vagy tíz éve varrtam és direkt szóltam, hogy nem mosható, mert filc az alapja. Erre persze, hogy jól kimosták. :)))

Varrtunk egy közös munkát (faliképet), amit azóta sem látok, pont illene a helyére. :)

Előzmény: kustrae (25501)
katafolt Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25507
:D
Előzmény: kustrae (25503)
katafolt Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25506
Nem ingyen van ám :((
Előzmény: Kaoka (25497)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25505

Azért lett kerek pofijú, mert megbuheráltam a szabásmintát. Az már a jó, amit átküldtem neked. De már adja le a többire is a rnedelést. :D most nagy bajban vagyok, mert elfogyott a zöld és a sárga hozzávaló anyagom. Nem hiszem, hogy tudok ugyanilyet beszerezni, mert ezeket hulladékként kaptam, évekkel ezelőtt.

Lehet, hogy micisedek és átváltok plüsre, vagy leállok a fifi gyártással. :D

Előzmény: Törölt nick (25500)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25504
Köszi
Előzmény: mehike (25496)
kustrae Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25503
Aztán lenne itt még egy kép....kislányom így babázik(a barbiruhában egy dinoszaurusz van :)):dínókirálylány
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25502
Akkor 2 lehetőség maradt:
Előzmény: Törölt nick (25498)
kustrae Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25501
Én is hoztam néhány képet a taliról,mostmár nosztalgiaképpen :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25500
Szia! :D

Én megyek.. vagyis maradok.. :) Fehérvári vagyok, de asszem, megint Ezkrisztire kell bíznom magam, hogy elrángasson.

Kao, nekem is nagyon tetszik Kankalin, az ufóját már a talin is megcsodáltam.. most mit csináltál másként, hogy ilyen szép kerek pofija lett?

Az újaknak üdv, gyertek, írjatok sokat, mondjatok valamit magatokról és mutogassatok sok szép babát!! :D
Előzmény: mehike (25496)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25499
Hát ezek a képek! Nagyon jó volt újra átélni! Köszönjük a férjúrnak a fotózást és a kamerázást. (Célzás nélkül írom: azért egyszer megnézném a felvételt is:) Szerintem a folytonos hangzavaron és röhögésen kívül mást nem nagyon hallani:DD)
Az elején egy kicsit megijedtem, hogy az egészet feliratozni fogod:)
Előzmény: Skippo (25489)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25498
Ne csináljátok már!! Ez így nagyon komikussá kezd válni.. nem tökmindegy??? :D Én is javasoltam már olyan kv-t, amit nem csináltam meg, de más se nagyon.. :P És aztán pont tavaly húsvét előtt kerítettünk megint ilyen nagy feneket a dolognak (megjegyzem, az én javaslatomat leszavazták.. :P), rengetegen szavaztak a rengeteg ötlet közül, aztán a végén a kutya sem csinálta meg.. Na. Csak azért.

Ha túl nagy a kínálat, a két szék között a pad alatt maradunk.
(Én valamikor megvarrnám Mici Sizzix babáját is.. :D, de most a csészikét fogom, csakazértis, sőt, már két ötletem is van rá.!! :D)
Előzmény: bvedono-Szömörce (25490)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25497

Szép napot kívánok!Köszönöm a fifihez való kedves megjegyzéseket. :)))

Nézzétek!  Ezt találtam, hátha valakinek jól jön. Itt. :) 

mehike Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25496
Sziasztok Lányok !

Nem volt egyszerű dolgom,két napig nem tudtalak olvasni benneteket és máris több oldalt kellett végig nyálaznom:-)
Mivel újra itthon,sajnos +int kevés időm lesz kommenteket hagyni,de olvasni foglak benneteket és ha időm engedi ezentúl baba is fog készülni.Szeretnék minimum havi egyet mutatni Nektek.

Igaz nem tőlem kérdezte valaki,de én az érfogót bolhapiacon vettem.

Skippo - Nagyon jó,hogy ennyi képet készítettél és még aláírás is van,legalább azonosítani tudok már.Köszönjük

Kao - Fifi egyszerűen tünemény,már a múltkor is megcsodáltam.Utána is néztem milyen mese

Pihe - A csésze baba cserépbe átültetve sokkal jobb

Ezkriszti - Nagyon édes lett a gurulósod.

Hétvégén jön valaki Fehérvárra?Jó lenne páratokkal találkozni

Még annyi mindent írnék.Bocs ha sok voltam.
Ja,ez vagyok én:-)Igaz nem mostani kép,de nem változtam sokat
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25495
Édeseim! Ti már reggelire is gyorsítót isztok? Vagy konyakos kávét?:)) Mire hozzászólnék bármihez is, már rég lecsengett a dolog:)

Kao! Kankalin is csuda helyes lett, nagyon ügyes vagy. Honnan szerzel anyagot a továbbiakhoz?:))

lidimommy! Üdv a megszállottak között! A "beugróhoz" kell néhány kép is ám!:))))

Szömörce, édes! Mosolyogjál, kérlek!:)))) És dönts, mert csak 5 nap van hátra februárból:) A végén csak egy egyszerű tojást fogunk varrni februárban:)
Camea Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25494
Kis komoly anyuka... és kis komoly fiatalember... Szépek vagytok. :o)
Előzmény: bvedono-Szömörce (25492)
Camea Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25493
Hjaaaaaaaaaaaaaajjjj... nagyon jóóóóóóóóóók.... :o))... és imádom a felirataidat... és gyönyörűek vagytok "prüntyöm"-mel. :o)))
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25492
Era írta, hogy mutassunk magunkról fotót. Páran már ismernek, de azért mutatok egy egészen friss fotót:)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25491

Skippo!

Anyagot itt nézhetsz, + még Martfűn is lehet pöttyös ( ha kell a cím, küldöm)

http://foltvarras.eu/

Képeket majd máshol megnézem, kíváncsi vagyok ám! :-)

Előzmény: Skippo (25463)
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25490
Éppen ezt nem szeretném, főleg ha vmi ok miatt én sem készíteném el...
Skippo Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25489
Üdvözöllek. :) Majd mutass bíbelődés eredményeit! Kíváncsi vagyok. :)

Szerintem is Szömörce, Te döntsd el! Aztán legorsszabb esetben egyedül csinálod meg. :D

De kis gonoc vagyok. Talán mert eddig a fotókkal szórakoztam.
Taliképek

Réka, Szerika, a számotokra "érdekes" rész a végén van. Lánykám örömködő feje. Talán ez az "igazi" köszönet. :)

Jó éjt!
Előzmény: lidimommy (25484)
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25488
Szerintem az:) én sem vagyok annyira képben, az utolsó pár könyv már nem jött be és az első 3-4 könyvét szeretem igazán:)
Előzmény: Mvirág (25486)
illesreka Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25487

Sziasztok!

Na, látom, mégsem lett zöldág a februári közös dologból.... Sebaj, már egy fél UFO-m elkészült délután, és a szuperjó icicpici maradék testanyagomból meg éppen kijön egy Minidoll - holnap ezekkel foglallatoskodom, ha hagyják a manók...

Szömörce, szerintem igenis vállald magadra a döntést, hiszen ez a szabály!:-)))

Pihe, szerintem jobb előtte felvarrni, akkor könnyebb feszesre hurkolni a szálakat!

Mvirág Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25486
Nekem a "br" nélkül is bejön. Az Oleluskát viszont elírtam, bocsika: Olelushka !!!
Aha, erre gondoltam, hogy ez az új Tildas, de lehet, hogy még sem? A Szömörce e téren nagyon képben van.
Skippo Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25485
Megfejtettem a linkeket. Két bötű hibádzik. Linkelhetővé téve mellékeltem. Csaki az az oleluska, vagy kié, nem akar bejönni. De leltem egy olyan Tildát, amit én még nem láttam. Ez az új?
Tilda Summer Ideas
http://picasaweb.google.com.br/Mezenina1
http://picasaweb.google.com.br/tkarabanova
http://picasaweb.google.com.br/chanycountry
http://picasaweb.google.com.br/andiemacleod
http://picasaweb.google.com.br/monykiris
lidimommy Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25484
Sziasztok!
Még új vagyok itt és imádok babákkal "bíbelődni".
Láttam a szebbnél szebb babáitokat.
Jöhetek én is????
Mvirág Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25483
Egy édes nyuszipár:
Mvirág Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25481
Hát az tuti :-)) Még fülig szerelmes is tud az ember lenni... ajaj!!! :-)) És ez a Szerelem más, több, érettebb, odaadóbb, megfontoltabb, bölcsebb és nagyon szép. No erről ennyit...

Nem értem, hogy miért nem jönnek be a linkek. Esetleg elírtál valamit?

Azért itt a kedvenc dagadt nyulam, képekben. Az szm. meg valamelyik a sok közül. Ám az is lehet, hogy nincs is ott, mert akárhogy meresztgetem a szemem...
Előzmény: 4Hópihe (25480)
4Hópihe Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25480
egy vezetö nődoki egy kis elöadásában , majdnem ugyanezeket mondta el ,amit te is- szexuális vonatkozásban-mely szerint a nök 36tól kezdik virágkorukat élni. gyerek, karrier minden meg van,nyugodtak,érettek és több energiájuk jut a szexuális élmények befogadására és azutáni vágyakozásra...
Előzmény: Aledi (25479)
Aledi Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25479
Mvirág,
Jaj nekem! Köszönöm. Hát, szép az 20 évesen sem voltam, de a jó nővel kiegyezek, ez kicsit összetettebb, és nem csak a genetikán múlik : ) Úgy van, ahogy írod, én 40 leszek idén, és soha jobban nem éreztem magam a bőrömben. A gyerekek már elég nagyok ahhoz, hogy ne kelljen állandóan figyelni rájuk, de még jócskán ontják rám feltétel nélküli szeretetüket. Több a türelmem, jobban odafigyelek a szeretteimre, kevésbé (na jó, egyáltalán nem : ) foglalkozom számomra nem fontos emberek véleményével. Rájöttem, hogy nem szeretnék menő menedzser lenni egy multinál, van időm, energiám azzal foglalkozni, ami örömet okoz, és úgy élek, ahogy nekem tetszik. Éljenek a negyvenesek!
4Hópihe,
Én előbb felvarrom a sapit a babára, szerintem úgy egyszerűbb.
Előzmény: Mvirág (25477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!