Levehetnék már azt az összemenesztett faliképet. Vagy tíz éve varrtam és direkt szóltam, hogy nem mosható, mert filc az alapja. Erre persze, hogy jól kimosták. :)))
Varrtunk egy közös munkát (faliképet), amit azóta sem látok, pont illene a helyére. :)
Azért lett kerek pofijú, mert megbuheráltam a szabásmintát. Az már a jó, amit átküldtem neked. De már adja le a többire is a rnedelést. :D most nagy bajban vagyok, mert elfogyott a zöld és a sárga hozzávaló anyagom. Nem hiszem, hogy tudok ugyanilyet beszerezni, mert ezeket hulladékként kaptam, évekkel ezelőtt.
Lehet, hogy micisedek és átváltok plüsre, vagy leállok a fifi gyártással. :D
Hát ezek a képek! Nagyon jó volt újra átélni! Köszönjük a férjúrnak a fotózást és a kamerázást. (Célzás nélkül írom: azért egyszer megnézném a felvételt is:) Szerintem a folytonos hangzavaron és röhögésen kívül mást nem nagyon hallani:DD) Az elején egy kicsit megijedtem, hogy az egészet feliratozni fogod:)
Ne csináljátok már!! Ez így nagyon komikussá kezd válni.. nem tökmindegy??? :D Én is javasoltam már olyan kv-t, amit nem csináltam meg, de más se nagyon.. :P És aztán pont tavaly húsvét előtt kerítettünk megint ilyen nagy feneket a dolognak (megjegyzem, az én javaslatomat leszavazták.. :P), rengetegen szavaztak a rengeteg ötlet közül, aztán a végén a kutya sem csinálta meg.. Na. Csak azért.
Ha túl nagy a kínálat, a két szék között a pad alatt maradunk. (Én valamikor megvarrnám Mici Sizzix babáját is.. :D, de most a csészikét fogom, csakazértis, sőt, már két ötletem is van rá.!! :D)
Nem volt egyszerű dolgom,két napig nem tudtalak olvasni benneteket és máris több oldalt kellett végig nyálaznom:-) Mivel újra itthon,sajnos +int kevés időm lesz kommenteket hagyni,de olvasni foglak benneteket és ha időm engedi ezentúl baba is fog készülni.Szeretnék minimum havi egyet mutatni Nektek.
Igaz nem tőlem kérdezte valaki,de én az érfogót bolhapiacon vettem.
Skippo - Nagyon jó,hogy ennyi képet készítettél és még aláírás is van,legalább azonosítani tudok már.Köszönjük
Kao - Fifi egyszerűen tünemény,már a múltkor is megcsodáltam.Utána is néztem milyen mese
Pihe - A csésze baba cserépbe átültetve sokkal jobb
Ezkriszti - Nagyon édes lett a gurulósod.
Hétvégén jön valaki Fehérvárra?Jó lenne páratokkal találkozni
Még annyi mindent írnék.Bocs ha sok voltam. Ja,ez vagyok én:-)Igaz nem mostani kép,de nem változtam sokat
Na, látom, mégsem lett zöldág a februári közös dologból.... Sebaj, már egy fél UFO-m elkészült délután, és a szuperjó icicpici maradék testanyagomból meg éppen kijön egy Minidoll - holnap ezekkel foglallatoskodom, ha hagyják a manók...
Szömörce, szerintem igenis vállald magadra a döntést, hiszen ez a szabály!:-)))
Pihe, szerintem jobb előtte felvarrni, akkor könnyebb feszesre hurkolni a szálakat!
Nekem a "br" nélkül is bejön. Az Oleluskát viszont elírtam, bocsika: Olelushka !!! Aha, erre gondoltam, hogy ez az új Tildas, de lehet, hogy még sem? A Szömörce e téren nagyon képben van.
Hát az tuti :-)) Még fülig szerelmes is tud az ember lenni... ajaj!!! :-)) És ez a Szerelem más, több, érettebb, odaadóbb, megfontoltabb, bölcsebb és nagyon szép. No erről ennyit...
Nem értem, hogy miért nem jönnek be a linkek. Esetleg elírtál valamit?
Azért itt a kedvenc dagadt nyulam, képekben. Az szm. meg valamelyik a sok közül. Ám az is lehet, hogy nincs is ott, mert akárhogy meresztgetem a szemem...
egy vezetö nődoki egy kis elöadásában , majdnem ugyanezeket mondta el ,amit te is- szexuális vonatkozásban-mely szerint a nök 36tól kezdik virágkorukat élni. gyerek, karrier minden meg van,nyugodtak,érettek és több energiájuk jut a szexuális élmények befogadására és azutáni vágyakozásra...
Mvirág, Jaj nekem! Köszönöm. Hát, szép az 20 évesen sem voltam, de a jó nővel kiegyezek, ez kicsit összetettebb, és nem csak a genetikán múlik : ) Úgy van, ahogy írod, én 40 leszek idén, és soha jobban nem éreztem magam a bőrömben. A gyerekek már elég nagyok ahhoz, hogy ne kelljen állandóan figyelni rájuk, de még jócskán ontják rám feltétel nélküli szeretetüket. Több a türelmem, jobban odafigyelek a szeretteimre, kevésbé (na jó, egyáltalán nem : ) foglalkozom számomra nem fontos emberek véleményével. Rájöttem, hogy nem szeretnék menő menedzser lenni egy multinál, van időm, energiám azzal foglalkozni, ami örömet okoz, és úgy élek, ahogy nekem tetszik. Éljenek a negyvenesek! 4Hópihe, Én előbb felvarrom a sapit a babára, szerintem úgy egyszerűbb.