Szia! Már válaszoltam, csak régebben. Nr 10 D6 Natrium sulfuricum, ez nem olyan fontos, de nagyon jó méregtelenítő (vese, máj, epe és hasnyálmirigy), Nr.14 D12 (kalium bromatum) ez a fontos, és így található nagybetűvel Nr.4 (kalium chloratum krém) 13db krém van, számokkal jelzik. Iskolabusz vezető vagyok és 49 éves, sok a szabadidőm és jó fej a főnököm, és nem izgatom fel magam, nincs miért. Jelenleg próbálok segíteni egy 24 éves fiún, szegény epilepsziás, az orvosok azt mondták neki, ezzel a betegséggel meg kell barátkozni. Egy barátom révén talált meg, akin már segítettem, más betegségben. Ma vagy holnap kapják meg a sókat, napi kapcsolatban vagyok a sráccal, ő bízik, sok-sok pénzt elköltöttek már és semmi, majd augusztus végén okosabbak leszünk és publikáljuk.
Na,ugye,mondtam ,Attila?Én 1 hétig használtam az aloé-t,és azóta sincs(3 hete) gyulladás a talpamon.Igaz,a pikkelyek megmaradtak sajnos,de nem fáj,és nem érzékeny azóta.
A szappan is jó, nekem inkább az iszap jött be. Ugyan a szappan használata egyszerűbb, viszont az iszap mégiscsak töményebb, így a hatása is jobb (nálam legalábbis). Jah, és tovább tart mint a szappan ;)
Mi egy éve használjuk sütéshez,főzéshez...natúr kenyérre kenve,hagymával ( a hús íze állaga teljesen más ha kókusz zsírban sütöd,a zöldségek még fenségesebbek) nem ég meg nem büdös...stb krokodil bőrre is jó :-) el nem múlik tőle,viszont barátságosabbak lesznek a foltok :-)
Emlékeztek arra a mondásra, hogy: " mintha hájjal kenegetnének...."
Én meg pont ezt csinálom, a szteroidot sertészsírba rakom, valamivel jobb, mint a vazelin, úgy vettem észre, jobban hidratál. Sajnos nem raktam bele szalicilt, mert elfogyott, de úgy hallottam, hogy nem lehet már kapni? Igaz ez?
A múlt heti nyaralásunk alkalmával rendszeresen használtam napozás után az aloe vera gélt, amit ajánlottatok, szerintem nagyon jó (nyugtató) hatással volt a bőrömre, el nem múltak a plakkok az igaz, de nem is hámlottam le, pedig már régen voltam ennyit napon mint most. Ha másért nem is ezért megérte használni.
Sztem a vaj helyett nyugodtan használhatsz margarint, ebben is vannak vitaminok és detergens, ami azt jelenti, h még vízzel is hígíthatod (előtte ajánlatos felforralni)..én korábban (évtizedekkel ezelőtt) azt javasoltam a ps-es betegeknek, h ezt használják 7-8% szalicilsavval keverve..sok betegnek tünetmentességet váltott ki..
Srácok van abban ráció hogy a vazelint tehéntejből (vagy kecsketejből) készült vajjal kiváltsam, szóval nagy baromság?
Gőzfölött megpuhitanám és belekevernék testápoló olajokat. A vajban mégiscsak vannak vitaminok, koleszterin miegymás, illetve kisebb dózisokban tudnék kisérletezgetni steroid mentes krémmel (az olajban áztatott édesgyökér a steroidot hivatott majd kiváltani, de lehet hogy lenmagolajban kellett volna áztatni).
Az olajnak is fenn vannak az összetevői, ugye ez egy két komponensű termék (ha a lemosót nem számolom van a krém nappalra és az olajkeverék estére), este az oalajt kell bemaszirozni, nappal a krémmel, szal a kettő együtt biztos ügyesebb mint a krém magába.
úgy gondolom kikeverni az olajat és a krémet otthon nem olcsó, mert mi nem akarunk ipari mennyiségben krémet gyártani, az alapanyagok pedig drágák így.
Az én elkélpzelésemme legyébként egybevág a dolog, növényi olajaokkal kisérletezem én is.
Jelenleg áztatom az édesgyökeret olivaolajba, meglátjuk mire lessz jó.
A krém amit most használok az összetevők sorrendje egyben koncentráció sorrendet is jelent.
Alapkenőcs: szilárd parafin és parafin olaj+burgonya keményítő.
Hatóanyag: 3% szalicilsav
3% cink-oxid
Segédanyagok: Különböző olajféleségek minimális mennyiségben..szerintem ennél még a csukamáj olaj is alkalmasabb lenne, mert az nem allergizál, ebben viszont találtam ilyet, amely némely személynél esetleg allergiát válthat ki..
A linkből nem derül ki, h miért ilyen curva drága..az viszont igen, h csak az enyhe és középsúlyos esetekben VÁRHATÓ javulás az esetek egy részében..