Keresés

Részletes keresés

PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25524
Legyen az alsó! Már fejben el is készült. De nem februárban...:)
Előzmény: bvedono-Szömörce (25502)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25523
Igen, el tudom képzelni milyen lehet:)))
Előzmény: Skippo (25515)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25522
Igen. Nagyon jól elvoltak, amiért nem tudok elég hálás lenni Fanninak! Mert így én lazán elvoltam egész nap, jó kezekben tudhattam Vercsit:)
Előzmény: Törölt nick (25520)
Aledi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25521
Hú, lányok, de pörögtök, és ez milyen jó : )
Skippo,
Köszönjük a képeket. Lehet, hogy, aki nem volt talin, kicsit már unja, de én örömmel nézegettem. A Prüntyőd meg... mit is mondhatnék.. tündéri. Örülj neki, mert hamar boszorkányosodnak : ) Nagyon hasonlít rád.
4Hópihe,
A nődokival is egyetértek ám : )
lidimommy,
Naná, hogy jöhetsz, örülünk neked.
bvedono-Szömörce,
De szépek vagytok! És milyen komoly a fiatalember : )
mehike,
Jó ez a nagyon vidám kép, én sosem tudok igazán kacagni, ha fotóznak, olyan erőltetett lesz.
kustrae,
A barbiruhás dinó nem semmi : ) Köszi a nosztalgia képeket.
katafolt,
Én nem lennék hajlandó látatlanba, előre fizetni, azért, hogy majd esetleg árulják a termékeimet. A 35 000 meg jó húzós összeg.
Kaoka,
Te varrtad a játszószoba faliképét? Milyen nagylelkű vagy. Miért nem szóltál, én is megnéztem volna.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25520
Az csak annyit tesz, hogy bénán vakuztak.. :D

Kustrae, behalok a lányodtól.. :D (A tanácsadó mit mond rá? :D)

KAo, nem látom a bejegyzésed, amire Katafolt reagált..

Julcsi, a lányodat Fanni emelgeti??? :o

Előzmény: katafolt (25519)
katafolt Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25519
Igen,akrilfestékkel van festve.Most néztem meg,az egyik patchwork-újságomban van egy egész oldalas kép erről a babáról,leírás nélkül.Rondán csillog a cipője.
Előzmény: bvedono-Szömörce (25516)
kustrae Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25518
Kdattától kaptam a nyakmelegítőt,azóta már aktív használatban van :)
Előzmény: Skippo (25515)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25517

lidimommy!Üdvözöllek a babásoknál, gyere gyakran és mutass nekünk babákat. :)))

Skippo köszönöm a képeket. Nagyon jók. :)))

Szömörce! helyesek vagytok. Ahogy elnézem a kisfiadat, lassan mehetsz vissza dogozni, vagy jöhet a hugica. :D

Előzmény: lidimommy (25484)
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25516
Szerintem ráfestették, az ausztrál újságokban gyakran alkalmazzák ezt a módszert. Eddig 2 szavazat az ajtódíszre. Délután felrakom az szm-t. Most elmegyünk tanácsadásra, mert egy védőnő gyerekét is el kell vinni 2 éves státusz vizsgálatra:))
Előzmény: Kaoka (25514)
Skippo Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25515
Örülök, hogy tetszenek a képek. Főleg férjúr :) fotózott. Csak a beazonosíthatóság végett feliratoztam. Sajnos gyerekek neveinél már bajban voltam. :( De akit tudtam, beírtam. Magamhoz képest nagyon jó, csodálkoztam is, hogy ennyi mindenkit, s mindent meg tudtam jegyezni. Pocsék a névmemóriám. Amúgy Kustrae Te kitől is kaptad a nyakmelegítőt?
Julcsi! Videót akkor majd megpróbálom átküldeni. Még csak a kamerán néztem, de elég ricsajos. :) Ahol ennyi nő összejön... (Amúgy csak a tombola elejét vette fel. Akkor szóltam neki, hogy inkább fotózzon, azt könnyebb megosztani.)
Szömörce! Köszönjük, hogy szolidaritásképp Te is bevállalod a képes oldalad! :) Sajnáljuk, hogy nem tudtál ott lenni, de ahogy olvastam komoly kötelezettségeid voltak. :) Nagyon aranyos a "nagy" legény. Boldog szülinapot neki! Így jó, hogy leszűkítetted. Én az ajtónállóra szavazok, legfeljebb 20 centisben csinálom meg.
Szerika! Köszönöm, megnézem! :)
Camea! Köszi. :)
Mehike! Én már láttalak a blogodon. :)
Kustrae! Az ám a babázás! :D Jobban is néz ki az a dínó, mint a Barbie. :)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25514

Akkor ezek közül lehet választani? Nekem az alsó nagyon tetszik. :) Azt a cipőt, hogyan csinálhatják?

Szerika, Köszönöm. :)))

Előzmény: bvedono-Szömörce (25502)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25513
Köszi a fotókat!! :D
A legédesebb képsor az, amikor Camea kihúzza Aledi ajándékát..ahogy Camea keresi, Aledi meg várja, hogy rájöjjön... olyan aranyosak vagytok rajta, lányok.. :D

Meg van egy olyan, hogy IO arcvarrást oktat.. haha... egyetlen öltés volt..- remélem, nem okoztam senkinek csalódást vele..

Előzmény: Skippo (25489)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25512

Kaoka!

Nagyon szép lett! Ügyes vagy.

Előzmény: Kaoka (25473)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25511
Tyű a mindenit! Hát nem semmi.... akkor inkább kiálunk az aluljáróba. Ott úgyis mindent szabad....egyeseknek :D De mi kettesek vagyunk.:)))))
Előzmény: katafolt (25506)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25510
Ezen hangosan felröhögtem:DDDD
Előzmény: kustrae (25503)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25509
A középső a kedvencem:) Vajh miért?!:)
Előzmény: kustrae (25501)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25508

Levehetnék már azt az összemenesztett faliképet. Vagy tíz éve varrtam és direkt szóltam, hogy nem mosható, mert filc az alapja. Erre persze, hogy jól kimosták. :)))

Varrtunk egy közös munkát (faliképet), amit azóta sem látok, pont illene a helyére. :)

Előzmény: kustrae (25501)
katafolt Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25507
:D
Előzmény: kustrae (25503)
katafolt Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25506
Nem ingyen van ám :((
Előzmény: Kaoka (25497)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25505

Azért lett kerek pofijú, mert megbuheráltam a szabásmintát. Az már a jó, amit átküldtem neked. De már adja le a többire is a rnedelést. :D most nagy bajban vagyok, mert elfogyott a zöld és a sárga hozzávaló anyagom. Nem hiszem, hogy tudok ugyanilyet beszerezni, mert ezeket hulladékként kaptam, évekkel ezelőtt.

Lehet, hogy micisedek és átváltok plüsre, vagy leállok a fifi gyártással. :D

Előzmény: Törölt nick (25500)
szerika0122 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25504
Köszi
Előzmény: mehike (25496)
kustrae Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25503
Aztán lenne itt még egy kép....kislányom így babázik(a barbiruhában egy dinoszaurusz van :)):dínókirálylány
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25502
Akkor 2 lehetőség maradt:
Előzmény: Törölt nick (25498)
kustrae Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25501
Én is hoztam néhány képet a taliról,mostmár nosztalgiaképpen :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25500
Szia! :D

Én megyek.. vagyis maradok.. :) Fehérvári vagyok, de asszem, megint Ezkrisztire kell bíznom magam, hogy elrángasson.

Kao, nekem is nagyon tetszik Kankalin, az ufóját már a talin is megcsodáltam.. most mit csináltál másként, hogy ilyen szép kerek pofija lett?

Az újaknak üdv, gyertek, írjatok sokat, mondjatok valamit magatokról és mutogassatok sok szép babát!! :D
Előzmény: mehike (25496)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25499
Hát ezek a képek! Nagyon jó volt újra átélni! Köszönjük a férjúrnak a fotózást és a kamerázást. (Célzás nélkül írom: azért egyszer megnézném a felvételt is:) Szerintem a folytonos hangzavaron és röhögésen kívül mást nem nagyon hallani:DD)
Az elején egy kicsit megijedtem, hogy az egészet feliratozni fogod:)
Előzmény: Skippo (25489)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25498
Ne csináljátok már!! Ez így nagyon komikussá kezd válni.. nem tökmindegy??? :D Én is javasoltam már olyan kv-t, amit nem csináltam meg, de más se nagyon.. :P És aztán pont tavaly húsvét előtt kerítettünk megint ilyen nagy feneket a dolognak (megjegyzem, az én javaslatomat leszavazták.. :P), rengetegen szavaztak a rengeteg ötlet közül, aztán a végén a kutya sem csinálta meg.. Na. Csak azért.

Ha túl nagy a kínálat, a két szék között a pad alatt maradunk.
(Én valamikor megvarrnám Mici Sizzix babáját is.. :D, de most a csészikét fogom, csakazértis, sőt, már két ötletem is van rá.!! :D)
Előzmény: bvedono-Szömörce (25490)
Kaoka Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25497

Szép napot kívánok!Köszönöm a fifihez való kedves megjegyzéseket. :)))

Nézzétek!  Ezt találtam, hátha valakinek jól jön. Itt. :) 

mehike Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25496
Sziasztok Lányok !

Nem volt egyszerű dolgom,két napig nem tudtalak olvasni benneteket és máris több oldalt kellett végig nyálaznom:-)
Mivel újra itthon,sajnos +int kevés időm lesz kommenteket hagyni,de olvasni foglak benneteket és ha időm engedi ezentúl baba is fog készülni.Szeretnék minimum havi egyet mutatni Nektek.

Igaz nem tőlem kérdezte valaki,de én az érfogót bolhapiacon vettem.

Skippo - Nagyon jó,hogy ennyi képet készítettél és még aláírás is van,legalább azonosítani tudok már.Köszönjük

Kao - Fifi egyszerűen tünemény,már a múltkor is megcsodáltam.Utána is néztem milyen mese

Pihe - A csésze baba cserépbe átültetve sokkal jobb

Ezkriszti - Nagyon édes lett a gurulósod.

Hétvégén jön valaki Fehérvárra?Jó lenne páratokkal találkozni

Még annyi mindent írnék.Bocs ha sok voltam.
Ja,ez vagyok én:-)Igaz nem mostani kép,de nem változtam sokat
PaJulcsi Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25495
Édeseim! Ti már reggelire is gyorsítót isztok? Vagy konyakos kávét?:)) Mire hozzászólnék bármihez is, már rég lecsengett a dolog:)

Kao! Kankalin is csuda helyes lett, nagyon ügyes vagy. Honnan szerzel anyagot a továbbiakhoz?:))

lidimommy! Üdv a megszállottak között! A "beugróhoz" kell néhány kép is ám!:))))

Szömörce, édes! Mosolyogjál, kérlek!:)))) És dönts, mert csak 5 nap van hátra februárból:) A végén csak egy egyszerű tojást fogunk varrni februárban:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!