Így irányítják a titkosszolgálatok és a nagytőke a tömegmédiát
Szeptemberben jelent meg Németországban Udo Ulfkotte könyve Megvásárolt újságírók - Miként irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke a német tömegmédiát? címmel. Hetek interjú a szerzővel.
http://www.atv.hu/kulfold/20141024-tudom-kik-sarozzak-magyarorszagot-megvezetett-publikum
Hogy lehet ez Magyarországon , ebben a topicban gyűjtsük össze az " érdekes " cikkeket.
Egy hírtelevíziótól az a minimum elvárás, hogy a hírekről beszámoljon - ehhez képest a ma reggel elindított hírtévé az első órákat leginkább azzal töltötte, hogy saját magáról beszéljen. Az egyetlen naprakész információ az volt, hogy ma van március 15.
Lélek Sándorné "A mi fegyverünk a klaviatúra, meg kell ismertetni az igazságot azokkal, akik könnyen befolyásolhatók. Hogyan kérdezhetnétek? Ne abba a csatába menjetek, ahol drón-ok vannak, hanem osszátok meg az igazságot, ne egyszer, többször, akár naponta, hogy eljusson a megtévesztettekhez."
"3. Végül: történelem forráskritika alap: ha valamit olvasol az igazság földerítésében az első fölteendő kérdés: kinek az érdekében"
Az igazságot kideríteni lusta, vagy paranoid összeesküvés-elmélet hívők első kérdése ez. Mindenki másnál az utolsó helyen szerepel. Azt jelenti ugyanis, hogy a gyanún, meg a hiten kívül egyetlen érdemi bizonyítéka sincs.
Szegény szerencsétlent biztosan azok tájékoztatták, akik az USA nagykövet asszonyt, a Terror Háza helyett, a Tűzoltó utcai Holokauszt múzeumba vitték a Kommunizmus áldozatainak február 25.-i megemlékezésére.
Itt pedig elfelejtették közölni , hogy az EU-val már lezárt kérdésekről van szó, a többiben meg rendőrségi nyomozás folyik
Szánalmasok.
A főbiztos a következőket mondta Magyarországról:
- Magyarországon a civil szervezetek, és különösen az emberi jogokkal foglalkozó szervezetek elleni lépések a legfrisebb jelei a szabadságjogok csökkenésének.
- Az ország médiaszabályozása részrehajló, és nyomás tapasztalható a bírói függetlenség területén is.
- Felszólítjuk a kormányt, hogy támogassa a kritikus véleményt megfogalmazó civil szektort, különösen azokat, amelyek a kisebbségi jogok területén munkálkodnak.
Tóth Gergely elemzőt, az MTVA híradójának állandó szakértőjét eddig „vezető elemző, Buda-Cash Brókerház” titulussal láthattuk rengetegszer gazdasági ügyekben szakérteni.
A csütörtök esti híradónak is ő volt a szakértője. A neve alatt már ez szerepelt: „docens, Wekerle Sándor Üzleti Főiskola ” (ez az a hely, ahol még 2011-ben Matolcsy György a zseniális láthatatlansikeres-ősmagyaragysebészes előadását tartotta).
Persze mit csodálkozzunk? A Heti Válasz éppen a mocskos amerikaval riogat Paks kapcsán.
Csak azt hallgatják el mocskosan, hogy az adott cég, MÁR 9 ÉVE 100% EL VAN ADVA a JAPÁNOKnak (plusz 10% kazah). Es hogy meg szebb legyen a nukleáris üzemágát pedig mar majdnem 20 éve eladtak az ANGOLOKnak.
De azért hergelik a népet hogy fúj az amcsik védelmi pénzt szedne szegény orosz barátaink ellen.
A probléma csak annyi, hogy Norvégia nem az Európai Unió tagja. Még akkor sem, ha a "norvég" és a "civil szervezet" ma már egyet jelent a brüsszeli karvalytőke és háttérhatalom magyarországi térnyerésével. Ráadásul a képeket mutogató meteorológus külön elmondta, hogy a kép Norvégiában készült, nagyjából 5 másodperccel azelőtt, hogy Fábián ezt az elmés megjegyzést tette volna. A képet mutogató meteorológus el is mondja Fábiánnak, hogy Norvégia nem uniós tagállam, aztán minden megy tovább, mintha mi sem történt volna.
Ha megkapargatnánk gyakorlatilag mindenki szépapja életrajzát (már akinek ez meg is van), akkor az derülne ki, hogy az országban ma már senki nincs "szittya magyar"! Volt itt tatár, török, német, osztrák....stb. Biztosan nem vagyunk "árja" magyarok! De őszintén szólva ez nem baj, mert volt vérfrissítés, ami szerint sokfélék vagyunk és mindent kibírunk! Ettől vagyunk okosak és jók, sőt szépek!
De komolytalan, ami nem vicces és nem humoros. Magad ostobaságáról állítsz ki bizonyítványt! Na persze, te "komolyan gondolod,"de magadban a térded csapkodod a röhögéstől, mert te sem veszed komolyan! Azt hiszed ép elméjű ember mindezt komolyan veszi, amit ez a bagázs produkál????? Itt már csak az kell, hogy maga a párton belül észhez térjenek a normálisabbjai. Ha nem, akkor nagy seggberúgása lesz rövidesen akár neked is!
A rezsicsökkentés alapvetően nem működik. Én a minap kaptam egy + 17 ezer Ft-os számlát az áramszolgáltató állami központjától. Azt azonban tudtam, hogy ez a kb. 40%-os növekedés nem lehet igaz. Meg is írtam ennek a központnak, ennek 1 hónapja, azóta senki nem zavar. Szóval, akik ostobák, azok befizetik, megpróbálkoztak. Nem lehet a rezsit csökkenteni vezényszóra!!!!!!
Sőt, hallgasd meg Koncz Zsuzsa, vagy az Illés előadásában, hogy "El ne hidd, hogy nyílik még a sárga rózsa"!
Hogy te mekkora" ...."vagy! Azért nem írom le, mert kitiltanak...azonban lerirom, hogy olyan jószágot írtam volna oda, amelyik, nem is tinó, meg nem is marha, a kettő egyvelege!!!!!!!!!!
Nem! ......arról viszont fogalmad sincs, hogy mi folyik ebben az országban, hacsak nem vagy te is nyertes. Kaptál földeket?...vagy netán nemzeti dohányboltokat, esetleg takarékszövetkezeket, vagy te vagy a felcsúti Pancsó aréna gondnoka???????????
Én meg leírom, hogy Orbán Győző, a miniszterelnök édesapja milliárdos lett abban a bányában ahol dolgozott, amikor a kisfia miniszterelnök lett. Pedig Orbán Győző kommunista párttitkár volt abban a bányában 1989 előtt, aztán meg ő lett a tulajdonos. Közben elzavartak többszáz munkásembert.....de azért a bánya megkapott minden megrendelést 1998-tól az államtól.
Az a kérdésem, hogy most 65 évvel minden történések után, most mi a fene tüzel téged azokra, akik akkor nem éltek, sőt, még 56-ban sem éltek, hanem 1985-1999-ig születtek?????
Itt a megvásárolt "újságírók", pl. a HírTv Célpont-os seggnyalóik....akik a büdös életben nem tártak fel semmit, csakis a főügyészségtől megkapott dokumentumok alapján szarrá vertek minden fütymasz ellenes politikust, azonban soha nem adtak hírt arról, hogy a fütymasz tájékán kik lopnak, csalnak, hazudnak, sőt, bűncselekményeket követnek el!!!
Egyik vallomásában Bolgár Pál így védekezett: „1950-ben a Határőrség Felderítő Osztályát vezettem. Balogh Béla engedélyezte számunkra, hogy a szociális osztálynak átadandó (a disszidensektől visszamaradt) ruhaneműkből kapjunk.”