Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.01 0 0 7625

Reptéri bejutást nem tudom, vonatnál a megvásárolt jeggyel bármelyik regionale vonatra felszállhatsz, nagyon fontos, hogy a jegyet felszállás előtt minden esetbe kezelni kell a peronon lévő készülékek valamelyikében, különben drága lehet még egy ilyen rövidke út is.

Amennyiben vásároltok helyi tömegközlekedési bérletet, akkor az a vaporettókon kívül jó a Mestrébe menő buszokra is, amik a Piazzale Romára érkeznek be és onnan is indulnak vissza.

Előzmény: Manos_09 (7623)
erikanyu Creative Commons License 2017.08.01 0 0 7624

Köszönöm, de nem. Férjem válláról ilyenkor leveszem a vezetés gondját. Eleget vezet a nyaralások alatt, ez ilyenkor neki is pihenés.

Előzmény: Törölt nick (7622)
Manos_09 Creative Commons License 2017.08.01 0 0 7623

Üdv!


Jövő héten pár napot Velencében és a környékén töltök; utazás EasyJettel a Marco Polora, vissza ugyanonnan; szállás Mestrében.


A kérdéseim a helyi közlekedéssel kapcsolatban:


Marco Polo reptér <-> Mestre vasútállomás között:


Ahogy olvasgatom a topikot és az internetet is, én is azt látom, hogy 8 E / fő a jegy egy útra (15-ös busz), amit én is egy kicsit drágának találok, de ha más járható út nincs, marad ez.
Nem vagyok az internetes vásárlás híve, ott, helyben hol lehet jegyet venni rá? A sofőrnél?


De volt egy ilyen hozzászólás is: (noresz87, 7406)
... a Marco Polo-ra érkeztünk, onnan 8€/fő/út, de kisétáltunk az első megállóig a Tesseráig, onnan 1,50€/fő/ út, ...


- Ez mekkora séta?
- Melyik buszjárat közlekedik ott?
- Innen is el lehet jutni átszállás nélkül a mestrei vasútállomáshoz?

 


A Velencébe való bejutással kapcsolatban pedig:


Hogy működik Mestréről a Santa Luciára a bevonatozás és vissza? (Ennél egyszerűbb és olcsóbb megoldás gondolom, nincs.)
Azt látom, nagyon sűrűn vannak vonatok, 1,25 E / fő árért is.
Ez egész emberinek tűnik, és szintén ott vennék jegyet, mert azt majd inkább ott szeretném eldönteni, hogy melyikkel is akarok jönni-menni.
Konkrét vonatra (indulási időre) kell jegyet venni, vagy bármelyikre érvényes a jegy? Esetleg van még valami, amire figyelni kell?


Majd kérdezgetek még, a várossal kapcsolatban is; köszi a segítséget. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.01 0 0 7622

Nem tudom, hol tart a szervezés, de nem lenne kényelmesebb ilyen rövid időre kocsival menni? kb. 50e-ből megvan a kocsizás parkolás? Akkor érkezel és akkor jössz el amikor akarsz/kedved van.

Előzmény: erikanyu (7621)
erikanyu Creative Commons License 2017.08.01 0 0 7621

Első nap péntek du. 13.50-kor száll le a repcsi raynair, Treviso. Városba bejutás ATVO busszal kb 1 óra, szállás elfoglalása, megtalálása kb. 16 óra. Két estig nyitva tartó múzeumot találtam (19.15) a Ca' D' Oro-t és az Accadémiát. Melyiket javasoljátok megnézésre?  Másnap vaporettózás a San Giorgio Maggiore templomhoz kilátás, majd vissza San Marco kivilágítva, ezután Dózse palota titkos utak. Egyenlőre ennyi a terv. Itt majd meglátjuk hogyan végzünk, és mi lesz még nyitva a templomok közül.  Utolsó nap a repülő 14.15-kor indul, tehát ki kell érni a reptérre kb délre, fél 1-re, tehát itt majd annak függvényében hol lesz a szállás esetleg egy templom, vagy csak sima csavargás. 

vélemény Creative Commons License 2017.08.01 0 0 7620

Lehet,hogy a Ryannek nincs is képviselete Pozsonyban. A gép személyzetének sem jutott eszébe megkérdezni,hogy mi lehet az utasokkal. De lehet,hogy mar lejárt volna a munkaidejük,ha még beszallitanak

Előzmény: Walhorn (7619)
Walhorn Creative Commons License 2017.08.01 0 1 7619

A slusszpoén az egészben az, a gépünk egy órával a leszállás után tök üresen Pozsonyból visszarepült Pestre. Nem tudom mi okozhatta a galibát, de hogy valami porszem került a rendszerbe, az biztos. Hát igen.... A nyelvtudás. Én sem vagyok a topon, de azért tudok három üveg ásványvizet kérni. Az olaszoknál egy pillanatig sem volt gond, maximálisan rendesek, próbálnak megérteni. Le a kalappal előttük. (Nekem ez a tapasztalatom.) Számtalanszor jártunk úgy Velencében, hogy egy hosszú, sehová nem vezető úton egy helyi lakos ránk szólt, hogy ne menjünk tovább, mert zsákutca. A Szlovák reptéren viszont nagyot csalódtam.  A kiszolgáló személyzet nem segítőkész, nincsenek azon, hogy megértsék, mit szeretne a hülye utas.

Természetesen benyújtottam a kárigényemet, majd meglátjuk mi lesz. 

És még egy tanács a Velencébe indulóknak. Ha több napra mentek, tuti az eltévedés, ezért javaslok valamilyen GPS-es offline Velence térképet. Más. Akit érdekel a Goldoni-ház, annak mondom, hogy szerdán zárva van, és kihívás megtalálni. 

Előzmény: erikanyu (7618)
erikanyu Creative Commons License 2017.08.01 0 0 7618

Tegnap a rádióban is erről volt szó, mindenképpen jár a kártérítés. Azért öröm az ürömben, hogy visszafelé történt  a galiba és nem az egész kirándulást tette tönkre , "csak" a hazautat, bár gyerkőcökkel azért nem lehetett egyszerű. Végül azért ügyesen megoldottátok. Ilyenkor aggódom a 0 nyelvtudásom miatt. 

Előzmény: Manipura (7617)
Manipura Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7617

Sajnálom, hogy így jártatok. Én bátorítalak, hogy mindenképpen nyújtsatok be kártérítési igényt, és panaszt az EU-s jogszabály szerinti utas jogok megsértése miattl. Megfelelő tájekoztatás, étkezés, szállás és hazaszállitás elmulasztása miatt. Fejenkent 300 euró kb. Még akkor is megeri ha erre szakosodott behajtó céget kell igénybe vennetek. A low-cost airlines Olcsó légitársaság szaktopicban is nézz utána.

Előzmény: Walhorn (7612)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7616
Előzmény: Walhorn (7612)
Manipura Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7615

Régi vágyam, hogy Velencét ismét meglágotatom, és jobban megismerem. Úgy tűnik csaknem 15 év után eljött az ideje. Róma egy 7 éves ciklust szinte lefoglalt,  talán csitul kicsit a láz.de folyamatosan megyek újra és újra :) 

Az Accadémiát mindenképpen tervezem, a másik kettőt pedig nem tudtam megfejteni. Biztosan sokan vannak az ingyenes vasárnap, meglátom még. Egyelőre nehezen boldogulok a közlekedéssel, de meglesz, csak idő kérdése. Köszönöm hogy jó beszámolókat írtatok, nagy segítség. 

Előzmény: vélemény (7606)
vélemény Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7614

 Szörnyű lehetett. A fapadosok nagyon jók, ha nincs baj. De ha baj van, akkor teljesen magadra hagynak.

Én az izlandi vulkán kitörésénél ragadtam Londonban. A wizz visszafizette a hazafelé járat jegyét, de a 4 éjszaka extra kint tartózkodás költségére az tmondták, hogy vis major.

Előzmény: Walhorn (7612)
Walhorn Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7613

Mi a 12-es vaporettóval mentünk, én azt javaslom, hogy menjetek először Burano-ba, a többség le fog szállni Murano-nál, aztán visszafelé szálljatok ki megnézni Murano-t. Muranoban, ha leszálltok a vaporettóról, jobbra induljatok el a parton, nem messze van egy üvegműhely, ahol folyamatosan engednek be csoportokat.

Előzmény: Andeee13270 (7609)
Walhorn Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7612

De, én azon a gépen voltam. Eleve fél órás késéssel érkezett meg a gép Trevisoba, beszálláskor a pilóta közölte, hogy hosszabb útra számítsunk, mert rossz időjárási körülmények vannak Szlovéniában, ki kell kerülnünk a vihart. Ezzel szemben tök egyenesen repültünk, reménykedtem, hogy nem fogunk késni. Aztán amikor a gép a Balatonnál elkezdett Keszthely felé visszafordulni, már sejtettem, hogy baj lesz.  Az lett. A pilóta bejelentette, hogy Pesten rossz az időjárás, ezért  Pozsonyban leszállunk, várunk, amíg elmennek Ferihegy felől viharfelhők, aztán felszállunk és megyünk haza. A gép rendben leszállt. Pár perc után a pilóta bejelentette, hogy Ferihegy lezárta a légterét és -szó szerint ezt mondta- "buszok fognak értünk jönni, de ha valaki tud alternatív megoldást, az is lehetséges". Valóban jöttek értünk buszok... a reptéri buszok. Ezek kivittek a kb. 100 méterre levő érkezési oldalhoz. Egy repülőgépnyi ember akkor még vidáman beszélgetett, kalandnak tekintették (tekintettük) az egészet. Vártunk. Vártunk valamiféle képviselőre, szóvivőre, bárkire, aki információval ellátott volna bennünket. Mondanom sem kell, senki nem szólt hozzánk. Nemsokára egy másik repülőgépnyi ember érkezett, szintén az időjárási viszonyok miatt Pozsonyban szállt le az ő gépük is. A reptéren levő információnál lévő kis fiatal hölgy nem tudott semmit rólunk, kétségbeesetten hívta a repülőgéptársaság vonalát, de senki nem vette fel. Aztán felröppent a hír, hogy Budapestről jönnek értünk buszok, és (este) 10-körül ideérnek. Végre valami információ, könnyebbült meg mindenki. (Azóta sem tudom, honnan és kitől jött az info.) 9óra.... 10.....  11...  Buszok sehol. Az büfénél kígyózó sorok szendvicsért, vízért...  Aztán felröppent megint egy info: fél egyre (hajnal) érnek ide a buszok. Ekkor már éjfél volt, a telefonok lassan lemerülőben, mert ugye értesíteni kell a rokonságot, családot, hogy nincs baj, csak később érkezünk. Telefon töltésre való 220-as csatlakozó csak pár darab volt a reptéren, sorban állás volt érte. Fél egy  - egy óra. Semmi. És akkor ért bennünket a rossz hír. A társaság visszafordította buszokat, mindenki menjen haza ahogy tud. Az infromációs hölgytől jött az értesülés, megmutatta a beleső levelezésüket, de nem engedte lefényképezni. Mi legyen? A reptéren gyerekek, anyukák, elcsigázottan, de még mindig reménykedve. Mi, Magyarok kérdezgettük egymástól, hogy fogunk hazajutni? Páran összefogtak és taxival jöttek pestre, mintegy 200 euro/taxi áron. Lassan kezdtek elfogyni a taxik, ürült a reptéri váróterem. Én még mindig reménykedtem, ilyet nem tehet meg egy társaság, hogy csak úgy otthagy egy repülőnyi embert Pozsonyban. De sajnos csalódtam, megtette. Nyomoztunk, telefonáltunk, hogy jutunk haza. Kiderült, hogy van egy nemzetközi buszpályaudvar Pozsonyban, ahol fél háromkor (hajnali) indul egy busz Győrön keresztül Pestre. Nosza, vágjunk bele, hogy jutunk erre a pályaudvarra. Szerencsére létezett éjszakai buszjárat, megtaláltuk a pályaudvart, a megállót, vártunk. Kegyetlen hideg volt és szél, mi ugye a velencei melegre készülve csak vékony ruhákat vittünk, így felvettünk mindent ami melegített bennünket (rajtam három póló volt, a fejemen a törölközőm, de így is fáztam. A gyerekeim szó szerint vacogtak). Megjött a busz, de csak kilenc hely volt rajta, ami gyorsan betelt. Hamarosan jött egy másik busz is, de az Prágába ment, ezen volt még pár hely. Páran már olyan állapotban voltak, hogy nem számított hova mennek csak menjenek és meleg legyen, így felszálltak a buszra. Akik maradtak, azok közül valaki kinyomozta, hogy hajnali háromnegyed hatkor megy egy vonat a keletibe. Újabb reménysugár. Fel az éjszakai járatra, vasútállomás. Újabb megrázkódtatás, a vasútállomás fél ötkor nyit, addig didergés. Szerencsére nem kellett sokat várni, az állomást kinyitották, megvettük a jegyet + helyjegyet , megnyugodva vártuk a háromnegyed hatot. Forró csokit ittunk, vettünk Márka szőlőitalt, vidámkodtunk. A vonat beérkezett, kerestük a kocsit, fülkét, ülést... Csakhogy.. Totál tele volt a vonat. A folyosón már akkor álltak emberek, a fülkék tele voltak..  Na, nem szaporítom a szót, Pozsonyból a Keletiig álltunk. Azaz a folyosón a földön ültünk. De nem számított, csak legyünk már túl ezen az egészen. Megérkeztünk a Keletibe, onnan még totál fáradtan ki Ferihegyre a kocsiért... aztán 11 órára haza is értünk.. és alvás.... Hát... röviden ennyi történt. Kártérítés? Másnap kaptam a társaságtól egy sajnálkozó levelet, ill. egy EU-s jogszabályt a repülőgép késésekről, törlésekről... Csakhogy az van benne, hogy ha az időjárási viszonyok miatt törlik a járatot, akkor nem jár kártérítés. Viszont, akkor is haza kell juttatni az utasokat. Itt az egészben az információ hiánya volt  felháborító. Ha előbb szólnak, akkor egy előbbi vonatot is elértünk volna és este tízkor már otthon vagyunk. Igazából a költségem a három vonatjegy (kb. 15000 Ft) plusz az egy nappal több parkolás 3500 Ft. 

Előzmény: vélemény (7610)
tefi Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7611

A többség Lignano-ból autóval elmegy Punta Sabbioni-ig, ott leparkol kb. 7 €-ért, majd hajóra pattan!

Mivel a szigetekre is akartok menni,akkor érdemes 24 órás "hajójegyet" venni.

Itt vannak árak:

 

http://actv.avmspa.it/en/content/prices

 

Az üvegműhelyet előre nem nagyon tudod kiválasztani. Ott eldől,hogy melyikbe engednek be,ha van több érdeklődő.

Előzmény: Andeee13270 (7609)
vélemény Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7610

Rádióban hallottam, hogy a Ryan Pozsonyba vitte az utasait és ott hagyta őket. Ijesztő lehetett. Nem volt ott senki a Ryantől? Próbáltok valami kártérítést kérni?

Előzmény: Andeee13270 (7609)
Andeee13270 Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7609

Sziasztok!

 

A segítségeteket kérném.Szombaton utazunk Olaszországba, Lignanoba egy hétre.

Ebből 1napot szeretnénk megnézni Velencét, Muranót és Buranót.érdeklődnék, hogy hogy gazdaságos?Valamilyen fakutativ proramos utazásszervezőn keresztül?esetleg kocsival?vagy kocsival valameddig(ha igen meddig és onnan hajóval vagy hogy tudok eljutni a legegyszerűbben Lignanóból.

A hajónál milyen kiadásra kell számolni euroban körülbelül?van e napi hajójegy?melyik hajót ajánljátok?

Olvastam h van rá lehetőség, hogy egy üvegműhelybe el lehet látogatni?mi alapján kehet tudni, hogy melyik az?kell ilyenkor időpontot foglalni:

 

Előre is köszi a sok kérdésemre a választ!

 

Walhorn Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7608

Sziasztok! Megjöttem Velencéből, majd mesélek, ha érdekel bárkit is. A visszautazás volt egy kicsit érdekes, mert Budapest helyett Pozsonyban tett le e gép bennünket, hazajutás egyénileg(!) hajnalban. Nagyon hosszú és fárasztó volt. De nem ez a lényeg, három darab 2018 január 10-ig érvényes garantáltan szűz VeneziaUnica Museum Pass kártya (11 múzeumba sorban állás nélkül lehet bemenni vele, a múzeumokba csak egyszeri belépésre jogosít) eladó. Nem kell előre kifizetni (így nem zsákbamacska, én pedig hiszek még a becsületességben), 72 Euro helyett 15.000 Ft-ért odaadom. Csak az vigye el, aki biztosan felhasználja.

vélemény 1 Creative Commons License 2017.07.31 -1 0 7607

Tavaly februárban az Accademian nagy átalakítások voltak. Próbáltam megnézni a honlapjukon, hogy készen vannak-e már, de nem találtam. Sem azt, hogy kész, sem azt, hogy még dolgoznak. Elég sok kép nem volt otthon, persze még így is fantasztikus volt.

vélemény Creative Commons License 2017.07.31 0 1 7606

Megcsalod Rómát??? Már hiányoltalak.

Az Accademia úgy tűnik állami, és rajta van a listán. Illetve szerepel rajta a Régészeti Múzeum és a Könyvtár.Ezt nem értem, mert ezek a Correr Múzeum részei, de az nem szerepel rajta . Ezek úgy egy múzeum,  mint a Vatikáni Múzeumok. És még a Palazzo Grimani, ami szép, de nem egy egynapos vagy egy éjszakás utazás programja. Én még  nem mentem Trevisoba. Régen a Skyeurope még a velencei reptérre Marco Polora repült, tavaly pedig Milanoba repültem.

 

Előzmény: Manipura (7605)
Manipura Creative Commons License 2017.07.31 0 1 7605

Sziasztok! 

Két kérdésem lenne:

 

Van valakinek tapasztalata Velencéből vagy Trevisóból -Triesztbe vonat/busz útról. Nem néztem még menetrendeket. Van esély 1 napos fordulóra? Bár szerintem 1 éjszaka szállással lenne érdemes tervezni. 

 

Hó első vasárnap ingyenes tapasztalata van valakinek? Úgy látom, leginkább városi kezelésben vannak a népszerűbb múzeumok. 

 

 

 

Minden infót, segítséget véleményt előre is köszönök.

Előzmény: Törölt nick (7603)
szilagyiera Creative Commons License 2017.07.31 0 0 7604

Köszönöm válaszaitokat. Tegnap kicsit mérges voltam, de mára lenyugodtam. :) A repjegyet nézegetem az http://www.azair.eu/ oldalán. Van egy olcsó jegy kiírva, ami ha tovább intézem a foglalást a raynair oldalán már nem az olcsó ár jelenik meg. Két napja szórakozom vele. Ezen idegesítettem fel magam. Sajnos a easyjet nem jó nekem. Év közben nem tudok max egy pénteki napot kivenni szabiba (cserébe a nyaram szinte szabad pedagógus révén). Szóval azért folyik tovább a tervezgetés. Élvezettel olvastam a beszámolóitokat: Janka, Vélemény, cscs0827anblock_italia, szuszmorogi, és a többiekét is. Már 25 oldalt lementettem az írásaitokból.  Ahogy Ti is, imádom a tervezgetés időszakát. Azonban tényleg okosan kell összeraknom, ha múzeumba is szeretnék menni azt az 1 teljes napot. 

Előzmény: auray1 (7602)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.31 0 1 7603

Az viszont tény, hogy Velence valóban nem olcsó hely.

 

Ahogy más olasz város sem.

Én inkább sztereotipiának gondolom a fenti kijelentést.

A boltok pont olyan áron árulnak, mint máshol, a szendvicspizzaszeletüdítő árusok pont annyiért mint más városban, az éttermek ugyanúgy szórnak, mint máshol, van 10-en €-os kaja és van a csillagoség. Szállás pont annyi mint máshol. Szezonban horror, de szezonon kívül aludtam már 13eFT-os 3ágyas szobában is központi helyen, pazar reggelivel.

Amit hozzátennék még, hogy ami igazán drága város az Milano. A helyi vélemény is ez.

Előzmény: auray1 (7602)
auray1 Creative Commons License 2017.07.31 0 1 7602

Ha egésznap járjátok a látnivalókat, 5 után elég fáradtak lesztek ahhoz, hogy vacsora előtt pihenjetek egy kicsit. Ha pedig még marad bennetek energia, esti fényben is gyönyőrű Velence. Lehet egy nagyot barangolni és/vagy vaporettózni. Én egyszer a Szilveszterkor töltöttem ott pár napot. És akkor is élmény volt, este is. 

Az viszont tény, hogy Velence valóban nem olcsó hely.

 

Előzmény: szilagyiera (7600)
vélemény Creative Commons License 2017.07.31 0 2 7601

Azt hiszem a sziesztát ki kell hagynotok. Sajnos.  Reggel korán nyitnak, pl az Accademia 8.15-kor. Nagyon közel van a Frari , a San Rocco és Accademia. A Dózse és a San Marco. Az általad említett templomok nem zárnap be délben. Novemberben nincs tömeg. Én 2 éve februárban voltam ott, előtte januárban.  Én reggel korán kezdek, 5-kor velem zárt az utolsó templom vagy múzeum. Esetleg ha valami 6-ig van nyitva,akkor ott lehet végezni.

Előzmény: szilagyiera (7600)
szilagyiera Creative Commons License 2017.07.30 0 0 7600

Sziasztok! Kicsit el vagyok keseredve. Visszaolvastam 2015 óta. Nagyon sok és hasznos információkkal szolgáltok, köszönet érte. Azonban nézegetem a nyitvatartási időket, és kb. nov. végén mikor mi mennénk 17 óra után már zárva minden múzeum. Ti akik télen  jártatok Velencében, mit csináltatok délután? Ugye én eddig minden utamat úgy terveztem, hogy délelőtti program majd kis szállodai pihenés után a délutáni program. Ha így nézem délután már semmi sincs nyitva. A másik megállapításomat csak csendben írom, de többedik Róma után megállapítom, hogy Velence kb2x annyiba fog kerülni mint Róma. Ezt is kissé nehezen emésztem. Szóval tegyetek rendbe, hogy délután is van élet Velencében még késő ősszel is. Adjatok ötletet. Bár nem hosszú időről van szó 3 nap , ami csak 1 egész és 2 karcsú. Amit szívesen megnéznék az a Dózse palota, Szent Márk Bazilika, San Giorgio Maggiore Templom a toronnyal, Frari, Zanipolo, San Rocco, Accadémia, Miracoli, Ca Rezzonico palota és egy jó kis vaporettózás végig a Canal Grandéd. Tudom sok, főleg a nyitva tartási idők alapján. Még kérdésem lenne, hogy jól néztem a http://www.veneziaunica.it/ oldalán, hogy kétféle jegyet vehetek amiben benne van a Dózse palota. Az egyik amelyikkel megnézhetem a titkos utat is,de az akkor csak a Dózse palotára érvényes,  a másik amiben a Szent Márk tér múzeumai szerepelnek Dózse palota + 3 múzeum? 

 

Én írtam a Milánói topicban, hogy nagyon komolyan vették az öltözködést a dómban, még a férfiaknál is. Simán elhajtották aki rövidben volt, és fedetlen vállakkal. A hátizsákokból sorban kerültek elő a pulcsik, gatyók, kendők :)

Törölt nick Creative Commons License 2017.07.29 0 0 7599

No, szóval kekec voltam egy kicsit. :)) A normális bermuda, teljesen ok. Csak te rövidnadrágot írtál. Abból meg láttam egy-két súlyos verziót.

Előzmény: Vernon Sullivan (7598)
Vernon Sullivan Creative Commons License 2017.07.29 0 0 7598

Koszonom szepen, valami ilyesmire gondoltam... kendo mindenesetre lesz nalunk...

Udv,

.vs.

Előzmény: papanick (7597)
papanick Creative Commons License 2017.07.29 0 0 7597

Bermudáért, akár térd fölé érőért, még sehol nem szóltak. Leginkább csak a női vállakra buknak, de arra ott a kendő... 

Istennek a tiszteletet az életünkkel adjuk meg és nem az öltözködésünkkel. 

Ezek a templomok már sokkal inkább múzeumok (belépő), mint vallási helyek. Sok olasz templomba zavartalanul folyik a túristák áradása és egy kis kápolnában miséznek 20-30 embernek. 

Előzmény: Vernon Sullivan (7596)
Vernon Sullivan Creative Commons License 2017.07.29 0 0 7596

Köszi az infót, "strandcuccba" nem gondoltam volna templomba menni, de az is teljesen életszerűtlen, hogy 35 fokban hosszúnadrágot vegyek fel...

 

üdv,

.vs.

Előzmény: Törölt nick (7595)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!