Keresés

Részletes keresés

Takács Viktor Creative Commons License 2000.02.24 0 0 topiknyitó
Ez most nem hírlapi kacsa, hivatalos Index-információ: márciusban a kedvezményes - vagyis a 150 Ft-os - időszakokra a Matáv bevezet egy új kedvezménytípust. 4-5 ezer forintos átalánydíjért annyi helyi hívást bonyolíthatunk, amennyit csak akarunk. Magyarán szólva: nem kell többet a leszakadásoktól tartani, s nem kell órákat lógni fent, csak azért, hogy ki tudjuk használni a 150 forintos kedvezményt. Ráadásul az átalánydíj nem egy ISP telefonszámra vonatkozik majd, hanem a helyi hívásokra.

Természetesen nem szűnik meg a 150 Ft-os kedvezmény, marad az összes eddig meglévő díjcsomag - ez az új típus új opcióként lesz választható.

A Matáv tervezi később ennek a kedvezménynek a kiterjesztését egész napra is.

Mit szóltok az új kedvezményhez? Évek óta ugye az átalányt szerettük volna elérni - most itt van, igaz egyelőre nem teljes napra. De milyen egész napi konstrukciót tudnátok elképzelni?

Kivételesen mindenkit arra kérek, hogy a topic ne változzon át Matáv gyalázó fórummá - abból ugyis van már néhány. Ötleteljünk, mondjunk véleményt. Rövidesen az Index címlapján is szerepelni fog az a cikk, amiben igyekszem részletesen leírni, hogy milyen is lesz az új kedvezmény.

Ja, és a vita nem l'art pour l'art, a hozzászólások eljutnak a Matáv tarifákkal foglalkozó illetekéseihez is.

üdvözlettel:

Takács Viktor
Index

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!