Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.22 0 0 60
Figyeljetek, van lentebb egy link. Vannak ott infok, abból egész jól el lehet indulni.nem is bonyolult cuccok. Tessék szépen odamenni, lemenni a garázsba, barkácsolni, ha megy megy, ha nem, nem. Aztán lehet fikázni. Ennyi. Addig meg nem érdemes.
Alfred Creative Commons License 1999.06.22 0 0 59
bnoplwk2:
Én elolvastam, hogy mi az a nullponti energia, de bevallom, nem értem.
Láttam a TV-ben kétszer is a meg nem értett feltalálókat, akik első látásra idősödő kisiparos benyomását keltették, és ők mind rájöttek, hogy hogyan kell ezt az energiát használni, vagy előállítani. Azt nem értem, hogy nálam otthon miért nem jön össze, csak úgy véletlenül?
A leírásod alapján azt hiszem, legalább olyan bonyolult, mint az atomenergia. Annak az előállításának és felhasználásának értem az elvét, de tudom, hogy nagyon komoly, sufniban nehezen megvalósítható előkészületeket igényel a gyakorlatban.
Ezek a bácsik pedig értik a dolgot, és otthon össze is barkácsolták... Hát nem tudom, de nekem itt valami sántít. Itt vagy a tányér, vagy a leves a görbe: Van ilyen fizikai jelenség, de a feltalálóink kóklerek, vagy ütődöttek, nincs ilyen jelenség és mindenki kókler és ütődött, vagy van ilyen jelenség, de a feltalálóink találtak véletlenül még egyet...
Előzmény: bnoplwk2 (57)
goldenboy Creative Commons License 1999.06.22 0 0 58
Hi bnoplwk2,

Harmadik bekezdesben taglalt ertelmezes igen erdekes, konnyen lehet, csakugyan igy van.
Jomagam nem vagyok Egely-sta, de idehaza
ok a cuccaikkal tettenerhetoek, mert ha keveset is es nyogvenyelosen, de publikalnak szelesebb nyilvanossagot megszolito median is. Ebbol is, es kulfoldi fejlesztoi (svajc, japan)
forumokon valo megjelenesukbol eredo kulhoni ismertsegubol fakado viszonylagos nepszeruseguk az oka, hogy meg eletben vannak. Bodai apjat pl. egy a talalmanya ertekesitesere osszehozott uzleti targyalas alkalmaval mergeztek meg frankhonban egy adott energetikai ceg "kepviseloi" (sajnos ez nem legenda), amibol fia nem veletlenul nem csinal reklamot.
Ebben a megvilagitasban szamomra ertheto, hogy kurvara megnezik, kinek, mikor, mit nyilatkoznak.
Isten es a nyilvanossag ovja a ratermett kvantum-amitogep fejlesztoit!
Megvalami. Elmeleti nyomozas es tezisfellalitas nyilvanvaloan a hozzaallas alapja,
e nelkul mar en is csinaltam olyan fadobozt, ami barmibol barmit kepes eloallitani. Remekul mukodik, Kaja Ibrahim mar be is jelentkezett, hogy jopendzert atvenne.

goldenboy

Előzmény: bnoplwk2 (57)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.06.22 -1 0 57
valamikor a topic elejen leirtam, hogy mi az a nullponti energia. Arra senki sem reagalt ehelyett vákumenergia kicsatolás meg mágneses monopólus...

Én úgy látom kvantummechanika tanulmányaim alapján, hogyha az elektronokat tartalmazo rendszerből ki tudod nyerni a nullponti energiat, akkor ott nem elektronok maradnak, hanem valami mas...

Mindazonaltal a kvantummechnaika nemmas mint modell ami meresi tapasztalatok összességeként allt elo. A vilagban lehet hogy nincsenek se atomok se elektronok se energia a valosagban ezek a fogalmak nem masok, mint az emberfejeben kialakulo tukorkepe annak avilagnak amit fel kepes belole fogni.
Az ero is ilyen absztrakt fogalom, ti nem fognak nyilacskak kiallni a kezedbol ha ratehenkedsz az asztal lapjara. Amikor Planck bacsi kitalalta a kvantum-mechanikat alapvetoen "mernoki" szemlelettel tette: Volt egy modellje ami szar volt, belenyult es lett egy olyan ami mar jobb lett. A gondolat a szazadelon kimondottan eretnek volt a'la Galilei vs kat. Egyhaz. Egely bacsi titkolozik, ezeket a paraenergiakat csak beavatottak ertik, mindenfele legendak repkednek arrol, hogy aki ezzel foglalkozik az a hala fia.

Csak a miheztartas vegett eleg jol halad a kvantum-szamitogep es akorul nincs miszterium, holott ha elkeszul nagy gaz lesz. A kvantum szamitogep minden nyilvanos kulcsu titkositast a szempillantas tort resze alatt kepes lesz megfejteni szoval a jelenleg alkalmazott kriptografia osszeomlik. Namarmost a bankaroknak, hirszerzoknek es katonaknak irtani kellene a kvantum-szamitogeppel foglalkozokat. ennek ellenere ezek elnek es virulnak es nem hollanak mint a paraenergiaval foglalkozo tarsaik :-))

Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.06.22 0 0 56
Neeeeeeeeem, dehogy. Kérlek, nézd meg, mire válaszoltam.... Csak egyetértettem Karcsúval.
Előzmény: pancho (55)
pancho Creative Commons License 1999.06.22 0 0 55
Miért, Egely már akadémikus? Ne ijesztgess...
Előzmény: Dr. Égely Palánk (54)
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.06.22 0 0 54
Csatlakozom annyiban, hogy tudományosan hihetetlenül gyatra akadémikusok is vannak... Más kérdés, hogy ok sem buta emberek, sot. Ugyanis ahhoz, valaki alacsony szakmai nívóval bekerüljön az Akadémiára igencsak nagy ravaszkodás és konspirációs készség kell...

Ja, megragadván az alkalmat szeretném kijelenteni, hogy Egely úrral való névhasonlóságom pusztán a véletlen muve.

Palánk

Előzmény: Karcsu (53)
Karcsu Creative Commons License 1999.06.22 0 1 53
A saját igazságérzetemhez azért hozzátartozik, hogy hasonló sztorikat bármely szakma, vagy társadalmi réteg képviselőiről el lehet mondani. Vannak mindenhol minden féle emberek.
A szórakozott professzor is orvosi eset, ha érzelmeket akarunk kelteni.
És az őrült akadémikus is egy csoportot képvisel, akiről könnyen extrapolálhatunk tapasztalataink alapján a teljes akadémiai tudományra.

Úgyhogy hátrább az agarakkal!
Ész vivjon ésszel, ne hangulat a hangulattal!

Karcsú

Előzmény: Cactus (51)
bubu Creative Commons License 1999.06.22 0 0 52
hehe
cimezzuk ujra a topicot
"Ki az az Egely es miert?"
emlekzetek meg az asztallapon atlato gyermekre?
Előzmény: Cactus (51)
Cactus Creative Commons License 1999.06.22 0 0 51
Egyszer, még a régi szép időkben, beállított egy ember a KFKI-ba, azzal, hogy az Egely professzor urat keresné. A dolgozók közölték, hogy itt ugyan Egely PROFESSZOR ÚR nem található, de sejtik, hogy kire gondol (akkor még Egely ott dolgozott). De már ettől az indítástól felcsillant az emberek szeme... hát csak megkérdezték, hogy milyen ügyben keresi. Nem, nem monhatja, el, az titok. Na, de mégis, csak egy kicsit! Neem, titok. Naaaa... legyen szíves... Na jó. Hát arról van szó, hogy elhoztam a mágneses monopólust. (A dolgozók edzettségére jellemző volt a röhögés teljes hiánya). Na, ez fantasztikus, mutassa! Nem, csak Egely professzor úrnak, mert ez olyan nagyon titkos. De mutassa már, hát itt vannak mindenféle jó kis műszerek, majd mi megmérjük, satöbbi. Szóval hosszas unszolás után kinyílt az addig görcsösen szorongatott táska, és előtárult a Mágneses Monopólus: valami darab fába bevert százas szög.

Hát ilyen társaság ez. Igen, figyelmet érdemelnek. Orvosi szempontból.

Karcsu Creative Commons License 1999.06.22 0 0 50
Kedves Goldenboy!

Sajnállak. Ennyi.

Karcsú

Előzmény: goldenboy (47)
goldenboy Creative Commons License 1999.06.21 0 0 49
Mit tudtok a monopolusu elektromagnesrol?
Bizonyos infromaciok szerint
az az eszkoz szinten a nullponti energiat csapolja meg.

goldenboy

Előzmény: gitaros (44)
vomit Creative Commons License 1999.06.21 0 0 48
ide nyomuljatok, itt van pár kapcsolási rajz coler kapitány masináiról.
goldenboy Creative Commons License 1999.06.21 0 0 47
Hi Karcsu,

"masszív önkritikára és elmélyedésre számítottam"
Mar megbocsass, de aki prekoncepciokat gyart maganak, az ne csodalkozzon,
ha pofara esik. Nemtom mifele lesopresrol beszelsz, a palya nyitott,
s gondolom, a hozzaszolokkal es a hozzaszolasokkal nem tilos vitatkozni.

"Én segíteni akarok, ha hagyod"
Rajtam eddig sem mult, ezutan sem fog, nosza !!!!! Nevetseges okfejtes,
magadat teszed kozrohej targyava.
A kerdesfelveteseim es gondolataim e helyutt nem rolad szolnak.

Kettonkrol ennyit, befejeztem.

goldenboy

Előzmény: Karcsu (45)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.21 0 0 46
Bocs elírtam, Lovelock, James Lovelock, a Viking programnak volt ez egyik kutatója, a Gaia-teória kiagyalója, miszerint a Föld úgy viselkedik, mint egy élo szervezet. Lovecraft az Howard Phillips Lovecraft, író:))
Bocs, elírás volt.
Előzmény: Buzgó Mócsing (35)
Karcsu Creative Commons License 1999.06.21 0 0 45
Kedves Goldenboy!

Nem vártam, hogy minden soromat tételesen cáfolod, mert inkább masszív önkritikára és elmélyedésre számítottam. Reakciód azt sugallja, hogy bárki, mármilyen ellenvetést tesz, azt le kell söpörni. Pont ezt a fajta intoleranciát rójátok fel hibaként az elfogadott tudomány képviselőinek is.
Nehéz így kommunikálni.
Elfogadom, hogy megannyi keserűség, csalódás érte kutató ismerőseidet, de a hiba nem csak a "befogadó közeg" készülékében van.

Még egyszer! Aki ellened van, az nem építő kritikát gyakorol, hanem nevetségessé tesz, kihasználja a hibákat és visszavág. Én segíteni akarok, ha hagyod, hagyjátok.

Karcsú

Előzmény: goldenboy (40)
gitaros Creative Commons License 1999.06.21 0 1 44
Hali.

Eloszor is. Aki tud angolul és komolyabban érdekli, essen neki a go.com-nak és keressen rá a casimir-effect, zero-point energy, vacuum-energy stb. címszavakra kötőjellel és nélküle. Talál bőven hivatkozást. Hogy a vákuum (nem a légüres térről van szó, mert az még full van mindenféle elemi részecskékkel, hanem kvantumvákuum) fogalmával tisztában legyünk, kell egy kis kapcsolódó irodalmat olvasni, Hawking-et tudnám ajánlani, nem fizikusoknak is emészthető (pl én :) ). Ha írsz az egely@mail.matav.hu-ra (ha jól emlékszem. ha nem, az altavizsla egely-re keresve kidobja az igénytelen oldalát, ott megvan). Megrendeltem tőle a tértechnológia c. könyvet, mert ott a reklám szerint mindenféle csuda dolgot lehet majd látni. Aki komoly fizikai képesítéssel rendelkezik, annak ajánlom, mert én a rizsa bevezető után dobtam egy hátast a féloldalas képletektől és a könyvet szépen visszatettem a polcra. De biztos érdekes. Ott ír ilyeneket, hogy 100% feletti hatásfokot lehet elérni ilyen vákuum-energiás cuccokkal. Ehhez nem értek, rábízom a hozzáértőkre.

A Tőkés társaságok világuralma pedig sirály könyv, jó kis pénzügyi-közg. eszmefuttatásokkal. Legutóbb Szegeden láttam a Centrum áruházban úgy 2 hónapja (Kapu kiadó, 1996). Nem lett tőle jó kedvem, hogy elolvastam.

Na bye

Buzgó Mócsing Creative Commons License 1999.06.21 0 0 43
MIHALA
bocs, nem is olvastam el az egész topicot. Tudom, hogy nem erről volt szó, csak úgy bedobtam, mert kiváncsi voltam, valaki más is gondolt-e már ilyesmire?
Előzmény: MIHALA (37)
MIHALA Creative Commons License 1999.06.21 0 0 42
Sőt! Az egyik cikknek a zpe.txt-ből itt az eredetije, linkekkel meg képekkel:
http://www.sciam.com/1297issue/1297yam.html
MIHALA Creative Commons License 1999.06.21 0 0 41
Cactus
Mea culpa! Az én hibám! Köszönöm, hogy esélyt adtál a javításra:
http://www.cool.icestorm.net/aeon/zpe.txt .
De ide is feltettem: http://www.nexus.hu/mihala/zpe.txt .

Mihala

Előzmény: Cactus (39)
goldenboy Creative Commons License 1999.06.21 0 0 40
Hi Karcsu,

Attol meg, hogy a targykorben barmi es barmilyen reszletesseggel felkerul a netre,
nem fog megvaltozni az ellentabor velemenye, nem lesz meggyozve sokkal tobb kivulallo.
A net mindent elbir. A potencialisan szobajoheto erdeklodok 90%-a szamara szaraz,
kinyomozhatatlanul es ellenorizhetetlenul terminus-technicus gyujtemeny egy ilyen publikacio.
Gyakorlati hitelessegenek ellenorzesehez olyan felkeszultsegu elme kell,
mint aki lefektette az elmeleti alapokat, s olyan infrastruktura, ami nincs a sufniban.
Emigyen a dolog azokhoz nem jut el, akikhez kellene, a sajat kozlesstilusa miatt nem,
nem akarom magamat ismetelni, borsodi es barbibaba metafora erre (is) vonatkozott.
Az ilyen tipusu talalmany letet es elterjedesenek merteket ma nem a net hatarozza meg.
A publikalas ellenere a dolog szepen fiokban tud maradni, ahogy eddig is ott maradt,
pontosan a gyakorlati es mukodesi hitelesseg ellenorizhetetlensege okan.
A nullponti energia nem mp3, ma meg, noha egyebkent en is azon faradozom,
hogy mihamarabb az lehessen, bar egyre inkabb elbizonytalanodom az alkalmazast illetoen.
Sokkal tobb a kerdojel, mint peldaul a kesz, mukodokepes hidrogen-felhasznalas eseteben,
ahol szepen latszik a korfolyamat egesze. Nullpontinal nem latod a masik oldalt, csak ezt,
hogy mar itt van, de hogy honnan, azon a fejlesztok is vitatkoznak, s nem tudni,
megszivatja-e magat az ember az akalmazas kovetkezmenyeivel, avagy sem.

Emberi hitelesseg kerdeseben, pedig neharagudj, de csoppet sem mervado a nyakkendo kontra
borosta alproblema. Ha ezen akarsz fennakadni, hat tegyed, te dolgod, azonban egy kutato
tevekenysegenek es gondolatainak erteke nem a zoknija szinetol es minosegetol fugg,
esetleg neked vannak bizonyos eloiteleteid a "hogyan is nezzen ki a kutato?"
alkerdesben, ennek azonban a hitelesseghez semmi koze. A kutato nem marketing szakember,
nem az a dolga. Az mas kerdes, hogy mindennek, tehat az eredmenyek es eszkozok publikalasanak
mikentjet es hogyanjat a kutatok a tema irant elkotelezett marketing es kommunikacios
szakemberek bevonasaval vegeznek, ma elobbre tartana az ugy, de ami kesik nem mulik,
szerintem hamarosan egymasra talalnak.

A csoport nem hitte azt, regota nem hiszik. En nem ereztem mindezt, amit leirtal,
ugy latom, tiszteletremelto hittel es energiabefektetessel dolgoznak valamin,
amiert - jol tudjak - senki nem fog a labuk ele borulni zokogva koszonomot
mondani. Ha ilyen, es ehhez hasonlo emberek nem hoznanak aldozatokat egy ma meg
kodos es tisztazatlan tertechnologiai problema megvilagitsara, feltetelezem
nem lenne mirol beszelgetni emitt. Szoval tobb alazattal a forradalmarok iranyaba!

"Azt érzem, hogy írásaid rettentő sok keserűséget és indulatot közvetítenek."
Szived joga erezni barmit is. Ettol meg a valosag nem biztos, hogy az.

"Ez sem segít az ügynek...."
Na, osztas van, megmondas van megmondoemberek altal, hidegfejjel, pragmatikusan.
Legyen ugy.

goldenboy

Előzmény: Cactus (32)
Cactus Creative Commons License 1999.06.21 0 0 39
Megnéztem. Idézem:

404 Error: File or directory not found!

The possible causes are:

You may have made an error if you typed the URL. Please enter the URL again.
If you're sure that the URL is correct, try going back up one level and see if you get anything there. Sometimes files are moved on our server.
Please contact webmaster@icestorm.com if you've obtained this URL from a published source and need access to this page.
Thank you for visiting The Icestorm Network

Ebből nem tudtam meg túl sokat ;-)

Előzmény: MIHALA (37)
Cactus Creative Commons License 1999.06.21 0 0 38
Megnéztem. Idézem:

404 Error: File or directory not found!

The possible causes are:

You may have made an error if you typed the URL. Please enter the URL again.
If you're sure that the URL is correct, try going back up one level and see if you get anything there. Sometimes files are moved on our server.
Please contact webmaster@icestorm.com if you've obtained this URL from a published source and need access to this page.
Thank you for visiting The Icestorm Network

Ebből nem tudtam meg túl sokat ;-)

MIHALA Creative Commons License 1999.06.21 0 0 37
Helló!
Oltran, Buzgó Mócsing kontra időjárás, éghajlat
Oltran nem a Föld alakja, hanem a viselkedése miatt szeretné azt gondolni, hogy az élő szervezet...
Talán hallottatok már a lepkéről amely ha Moszkvában örvényt kavar a szárnycsapásaival Washingtonban vihart okoz, azaz megjósolhatatlanná teszi az időjárást pár órás/napos távlaton túl.
Vagy: Képzeljetek el egy lankás mederben guruló golyót. A golyó az időjárás éppen aktuális állapota, ahogyan mérni tudjuk, a meder az éghajlat. A golyó ide oda gurul, bármely kis egyenetlenségtől megpattan, irányt vált, de a mederben marad, tehát az éghajlat rendelkezik egyfajta stabilitással, ami egyébbként az élő rendszerek sajátja is. Az emberi szennyező tevékenység, az üvegházhatást okozó széndioxid kibocsájtás feltölti ezt a medret, és a golyó így áttévedhet egy másikba. Ilyesmi az évmilliók során már nem egyszer megtörtént, a baj csak a változás sebességével van, ami jóval gyorsabb mint az evolúciós változások, kimeríti az ökológiai rendszerek
alkalmazkodóképességét. Egy kis sci-fi: ha lenne elég tiszta energia nem lenne probléma hatalmas szén dioxid megkötő üzemeket építeni.

Egyébbként a vákumenergiát kicsatoló szerkezetek általában erősen nemlineáris effektusokon alapulnak, és a területhez felhasznált / felhasználható matematika mondhatni gyerekcipőben jár. Hiszen nincsenek olyan számítógépeink amelyek bonyolult sokismeretlenes nemlin. egyenletrendszereket meg tudnának oldani, és egy adott bonyolultság felett nem is érdemes / lehet ilyeneket építeni. Szóval gond lehet az elméleti megalapozottsággal.

Tisztelt Cactus!
Sajnálom, hogy ilyen szúrós és keserű vagy. Kérlek olvasd el ezt a cikket: www.cool.icestorm.net/zpe.txt . Bár ez csak egy ismeretterjesztő dolog.
Ha tényleg fizikus vagy talán tudnál segíteni a többieknek az energia és egyébb fogalmak tisztázásában. Segíts nekünk!

Még egy kis sci-fi: Holnap fogom a kis ketyerémet, amely vákumkitcsatolós energiaforrása, nomeg halálsugara jóvoltából üveggé olvasztja a földet, és készítek magamnak egy földalatti üvegpalotát. A világítás természetesen olyan lessz mint a napsugárzás, hiszen van elég áram! Egy hermetikusan elzárt, fertőtlenített részben majd salátát termesztek, persze kártevők, meg permetszerek nélkül, függőleges lapokon, tápfolyadékkal. A tápfolyadékot majd finom porrá zúzott ásványokból, és a keletkező biológiai hulladékból állítom elő. Aztán tőllem oszt jöhet a meteór vagy az atom! Bikfakk! :-)

Azoknak szeretnék ajánlani egy kis olvasnivalót akik a tőkés rendszert szidják: A tőkés társaságok világuralma, A globalizáció csapdája. (No meg William Gibson: Neurománc & egyébb kiberpank könyvek.)

Bocs, ha kicsit offtopic voltam:
Mihala

Cactus Creative Commons License 1999.06.21 0 0 36
Bocs, Oltran, goldenboynak (alattad) szántam...
Előzmény: Törölt nick (33)
Buzgó Mócsing Creative Commons License 1999.06.21 0 0 35
Oltran
Ja egyébként én kezdem kissé úgy érezni, hogy Lovecraft bácsi nem mondott baromságokat, és a Föld télleg élo szervezetként viselkedik. Az immunrendszere küzd az ilyen problémák ellen

Bevallom férfiasan, hogy nem tudom ki az a Lovecraft, de amit most irtál, nagyon szivenütött.

Megnézted pl. már a Holdat egy távcsővel? Ha megfigyeled, úgy néz ki mint egy narancs. Látni lehet rajta egy kis lyukacskát, és abból kiindulva hosszú egyenes árok szerüséget, mintha pl. egy narancs gerezdje lenne. Isten bizony én is arra gondoltam, hogy ez nagyon hasonlit egy gyümölcsre, vagy még inkább egy magra!!!!

Te erről mit gondolsz?

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.21 0 0 34
j/k
Előzmény: Cactus (32)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.21 0 0 33
Én ilyet nem mondtam:))
Különben télleg, mi az a vákumenergia? Mert nullpont energia még oki, de vákum? Az az energia lehet, ami egy szélkereket meg tud hajtani, a vákum által kiszivattyúzott levego kiáramlása közben, vagy valami ilyesmi?
Előzmény: Cactus (32)
Cactus Creative Commons License 1999.06.21 0 0 32
Nem vagyok biztos azonban abban, hogy jelen forumot nem figyeli-e maris
a mindenkori nagyhatalmi erdekeket szolgalo es kiszolgalo harmadik szem.

Efelől nyugodt lehetsz, goldenboy, figyelünk. Amíg mi létezünk, addig itt nem lesz vákuumenergiamotor (ami a vákuumenergiát az eddigi prototípusok szerint a konnektorból csatolja ki), örökmozgó, satöbbi. Mindent meg fogunk tenni azért, nehogy a világ egy lépést is haladjon előre. Tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy pl. a varázslók is kemény konkurenciát jelentenek számunkra, nem hagyhatjuk élni őket.

Mielőtt vaákuumenergiáról kezdünk értekezni, nem árt utána nézni néhány apró dolognak: mi is az a vákuum, mi is az az energia, mi is az az annyira emlegetett "kicsatolás" (én igazából ezt nem is tudom...), és hogy miért NEM lehet használható mértékű energiát kinyerni belőle. Igaz, ezt az olajmaffia által fizetett tudósok mindenféle tudományos cikkekben, a nagyközönség számára direkt érthetetlen módon írták le...

Röhej.

/* Egy olajmaffia által (alul)fizetett fizikus */

Előzmény: Törölt nick (26)
Karcsu Creative Commons License 1999.06.21 0 0 31
Kedves Goldenboy!

Áruld el nekem, hogy hogyan tudja a fiók mélyére dugni, kisajátítani bármilyen piaci erő azt a találmányt, amelyet a Neten pulikáltak?

Nincs találmányom, nem tudom feltenni a Netre, nem megyek a Blahára!
Viszont küldetéstudatom sincs és nem akarok én lenni az újkori messiás sem.

Azt mondod, a kutatáshoz sok pénz kell.
Azt mondom, a marketinghez még több!

Nemrég volt a MTV egyik csatornáján egy két részes filmsorozat Egely és csapatáról.
Azt mondom, a marketing ott kezdődik, hogy hiteles embereket kell kamera elé állítani. A hitelesség ott kezdődik, hogy valaki szépen felöltözik, oltöny, nyakkendőt ölt. Topis pulcsiban, borostásan nem megy a dolog.

Nem szeretném, ha félreértenél, mert alapvetően egy hajóban utazunk. Nem személyeskedni akarok, nem is emlékszem csak az Egely és Bóday nevére. (Rajta fehér ing, nyakkendő volt.)

A csoport azt hitte, hogy milyen komoly reklám ez nekik, hogy a királyi televízió bemutatja őket. Sajnos pont az ellenkezőképp sült el a dolog, mert a tévések nem mondták meg nekik, hogy azért ki is kellene nézni valahogy. Dokumentum drámát kerekítettek a témából, ami nem segített tiszta energia ügyének, inkább csak lesajnáltatta a kutatókat nézőkkel. Ez van. Sajnos.

Azt érzem, hogy írásaid rettentő sok keserűséget és indulatot közvetítenek. Ez sem segít az ügynek. Hideg fejjel, tárgyilagosan, sokkal pragmatikusabban kell a dologhoz hozzáállni.
Azért mondom ezt, mert barát vagyok és jobbítani szeretnék. Az ellenség nem mondaná meg, hogyan kell jobbítani a dolgokon, csak kihasználja a hibákat. Könyörtelenül.

Maradok tisztelettel:
Karcsú

Előzmény: goldenboy (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!