Politikáról idelátogató vendégeinknek köszönjük, hogy erre jártak. Figyelmükbe ajánljuk az állásfoglalások 12 és 21, valamint 45 pontját.
Valamint: "a politikáról rándultál át, ahol nagy a halandósága a nickeknek. Errefelé pedig nem szeretjük a lyukacsos topikokat. Egy másik (szűz) nicken nyugodtan visszamehetsz."
Fradi ügyekhez az alapvetés:
Ha a birodalom ellen vétkezel akkor Pilátus rootra tesz. Valószínű, hogy valami fradista vallási tételt káromoltál és Kajafás jus gladii híján kitiltott. Count Rumford of the Holy Roman Empire
Beírás elkövetése előtt eme video megnézése erősen javallott.
Nem hiszem, hogy a genny-Hackett az alantinál rondábbat böffenjen máshol Őt a Róma hozza meredt izgalomba. Egyszer azért bevallotta, h. a MU-t is megutálta a topik langyosai miatt. Csak nem mégis bekukkantott?
bhühühü. Ezt nem vagyok hajlandó elviselni kéhem, ez tűhetetlen! Ez a szabad vélemény nyílvánítás előhe megfontolt szándékú, nyílt megbecstelenítése! Az éhtelmes eszemcsehe és a kontshuktív dialogizálás égbekiáltó szabotálása! Ez kéhem megalázó, szégyenletes és izléstelen, mindemellett színtisztán OFF, ezéht szíveskedjenek azonnali hatállyal a kéhdéses galád gáncsvető topiktehohista mielőbbi hatástalanítását, családi ingóságainak elkobozását, hozzátartozóinak kitoloncolását.
köszönettel:
.m.
off
Hánehogymáne!
on
A hsz persze maradhat, fémjelezve az egykori fórumozó mérhetetlen elkeseredését, szintúgy felfoghatatlan kreativitását, sosem részrehajló bölcsességét és példátlan következetességét.
Az említett nick topikrombolóan túlhosszú, floodgyanús folyásának egy részlete:
ugye emlékeztek gecik?
és tudod paxi, - elvi mi több - gyakorlati akadája van annak, hogy tagja legyek a romai korcsok gyülekezetének, mivel a sors hófehér bőrrel, türkiszkék szemmel, és világos hajjal áldott meg. barbár népedet nézve pedig arra a sommás megállapításra jutottam, hogy egyáltalán nem illenék oda. a rómaiak korcssága, alsóbbrendűsége pedig itt és most egy verses mű megírására sarkallt:
kik baszták meg rómát?
(Hackett verse)
na kik baszták meg rómát, na kik baszták meg rómát? a niggerek a niggerek, jól megbaszták rómát.
Surgős kérdés: a Drukkerkocsma/AS ROma topikjában a 12023.sz topikromboló, és undorító, az Index minden moderációs előírásának ellentmondó beírás nem törlendő-e, valamint ismert, mindig más nickel előbukkanó topikromboló (vélhetően) elmebeteg nem tiltandó el új nickjével is?
Nos, kedves Moderátor, ha a letiltás ingerküszöböd zöldfőnix beírásainak magasságában van, akkor hogy lehet, hogy még egyáltalán van aki beírhat. Nem lehet, hogy csak speciális személyekre van élesítve az érzékenységed vagy esetleg rossz súgokra hallgatsz? De legyen bármelyik verzió, a végén csak Neked kell szégyenkezni miatta. A spiclik meg elvannak, amíg Te égsz. Megéri ez Neked?
Olvass is, ne csak írj, akkor talán a 244-ben megtalálod a főnixmadár kitiltásának okát. Továbbá baráti jótanácsként közlöm, hogy ha valamelyik nagy topik rekettyésében óberkodsz, az esetleg elkerüli a figyelmemet, de ha ITT teszed, azt 1000% biztonsággal észreveszem és úgy kirúglak, mint Beckham a labdát a stadionból. A hamu mindazonáltal még meleg, főnix "barátod" jövő hét csütörtökön feltámad belőle és újra szárnyalhat, de vigyázzon, mert célzok olyan jól, mint Igaly Dia az olimpián. Nehogy véletlenül csak zöld porpamacsok maradjanak utána. Mindazonáltal ez könnyen elkerülhető, mindössze a jelszót kell észben tartani: önfegyelem.
Pláne olyan napokon ( azaz: ma ), amikor már kora reggel azzal kezdek, hogy egy óráig kell törölgetni a két nagy topikot, mert meccs volt az este, és néhány "szurkoló" nem bírja ki, hogy ne basztassa a másikakat.
Láthatod alább, hogy nem én voltam. (244) Érvelve sem vagyok képes magyarázni másvalaki döntését. Csak arra akartam utalni, hogy tök fölösleges ide járni kérdezni: szökőévenként egyszer fordul elő, hogy moderátor megmásítja a döntését.
Bocsánat, nem tudom jó helyen járok? Eltünt személyek után nyomozok. Tuthankamon, naszredin hodzsa, zöldfőnix, ízes-derelye urak után érdeklődöm. Eltüntek vagy eltüntették őket mindenféle látható indok nélkül. Aljas indokból elkövetett bűncselekményre gyanakszom. Tudna az ügyeletes moderátor felvilágosítással szolgálni?