1.Skoda Octavia 1,4 TSI első szerviz (2 év/30000km-es) kb. mennyibe kerül? (5-10000 Ft-os kerekítéssel elég)
2.Végül is nagyságrendileg gondolom hasonló ár jön ki mindenhol, de a legjobb lenne, ha tudnám, hogy Győr-Moson-Sopron Megyében hova ajánlott, vagy netán nem ajánlott, hogy első szervizre vigyem, ha van esetleg tapasztalat. (22000 km van benne, illetve a 2 év az most járt le, így írja, hogy szerviz aktuális lenne)
Valamit félre tetszett érteni, a képre nem a fának kellett volna teljesen rajta lenni elég lett volna az autó... és a hölgy :-) a fa meg csalók amennyire muszáj...
Engem is érdekelne az ülések mögé rakható tároló/esernyőtartó "DMB 620 001" és a combiba is rakható álpadló DAA 620 001-003. Az apró műtyűrök... vontatókábel, bikakábel, csavarhúzó stb... kiborítanak a csomagtartóban. Gondoltam valami rossz sporttáskára is de a végén még feltörik miatta.
Létezik a csomagtartoba valami lefogato halo? mert nekem minden ossze-vissza repked. Csak oldalt van olyan kis zseb, de abban sem marad semmi... erre van valami megoldas?
Próbáltam keresni, és tudom hogy van is rá megoldás de most nem találom. A hátsó ablaktörlő spriccelése megszünt egy ideje, és nem a fagy okozza a problémát. Hogyan lehet megkeresni, hogy hol csúszott szét?
Nekem 3 évvel fiatalabb van, vagyis 2000-es évjárat. Ilyen idős kocsinál már a motor felújítására is lehet számítani, de nem akarom elvenni a kedved tőle. Nekem szinte mindegyik ajtóban levő ablakemelő csúszósarúja már eltörött, én rendeltem hozzá,szét fúrtam a mechanikát mert a bowden is összecsavarodott és azt is cserélnem kellett, annak már pár éve és még mindig működik. A bal ajtóban a kilincset a zárral összekötő bowden is elszakadt.Hirtelen másra nem emlékszem.