A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Egyszer már árultam, de akkor nem érdekelt senkit. Aztán szüneteltettem kicsit, de most újra aktuális.
2003-as fekete-sárga 1150gs adv
Én végig Nyitrai kollégához hordtam-hordom, tudomásom szerint az egyik előző tulaj is, a másik a pesti w@lis-hoz hordta. Én onnan vettem 2 éve, asszem.
A túra nagyon jól sikerült, úgyhogy jövőre folyt. köv. Szolidan fogalmazva: szép tájakat, érdekes embereket ismertünk meg.
Kevésbé szolidan: A lósz@ros ideális íven a kanyarodást tanultuk, küzdöttünk az életünkért, kerülgettük a szekereket, betegre röhögtük magunkat a székely emberek történetein, nagyon szép helyeken jártunk, igazi vendéglátásban volt részünk.
Az emailt küldtem a túratervvel (a túraterv a nejem érdeme, ő készítette, én a transfogarasi hágóhoz ragaszkodtam:)).
Segítséget szeretnék kérni tőletek. R 1150 R motoromhoz vásároltam szivargyújtó csatlakozót és ezt szerettem volna az akkumulátor sarukhoz közvetlenül bekötni.
A problémám az, hogy nem tudom hogyan kell levenni a tankot. Elvileg a tank alatti csavarokat eltávolítottam körbe de valahol valami továbbra is tart.
Megköszönném, ha valaki szájbarágósan elmagyarázná hogyan kell levennem.
(Nem akarom szerelőhöz vinni, hiszen soha sem lehet tudni mikor lesz szükségem a saját tudásomra szerzett tapasztalatokra)
En epp most kabeleztem ujra a paripat mivel valaki lefustolte az abs kompjutert.
Mind1, most mar jo vettem bele abs computert szoval kezd vad paripa lenni.
Az index meg a kuplung meg a szar de ha az meglesz akkor elegge jo arban lettem bmw-s.