Politikáról idelátogató vendégeinknek köszönjük, hogy erre jártak. Figyelmükbe ajánljuk az állásfoglalások 12 és 21, valamint 45 pontját.
Valamint: "a politikáról rándultál át, ahol nagy a halandósága a nickeknek. Errefelé pedig nem szeretjük a lyukacsos topikokat. Egy másik (szűz) nicken nyugodtan visszamehetsz."
Fradi ügyekhez az alapvetés:
Ha a birodalom ellen vétkezel akkor Pilátus rootra tesz. Valószínű, hogy valami fradista vallási tételt káromoltál és Kajafás jus gladii híján kitiltott. Count Rumford of the Holy Roman Empire
Beírás elkövetése előtt eme video megnézése erősen javallott.
Áruld már el, hogy ciciklub, purple morahei, irodalomtanár miért lett kitíltva? Úgy látom, hogy CSAK azért , mert beírtak a dózsa topicba. Normális hangnemben írogattak, már ez is baj?
eddig is baszkodtatok ki embereket, de néha tényleg túlzás már ami itt megy, most konkrétan nem veled van a bajom, hanem ezzel az egész keményítéssel, az ember nem fogalmazhat meg lassan egy kritikát, ami azért nonszensz
Továbbá lehet választani ez, meg a topikokban hagyott kölcsönös k....anyázások között. Hmm?
Egyébként szerintem is az a fő probléma, hogy a DK moderáció tekintetében el volt hanyagolva, azaz nem szoktak hozzá a delikvensek, hogy lehet kapni tiltást is.
mi történt itt az utóbbi időben? megmondták a tulajok, hog keményebbre kell fogni a gyeplőt?? mer régen nem ovlt ilyen mértékű kitiltás törlés hullám, és ez nem csak erre a topikra érvényes. ez így szar!
Ha nem kellene mérlegelni, akkor már alig lenne itt régi nick. Megkapta már a mérlegelés előnyeit mind a két tábor nem egyszer. Legfeljebb eddig nem írtam ide, hogy ez és ez repült volna, de mégsem. Ezt se kellett volna, de ha már itt van, itt is marad.
Szóval: nem ez volt az első, és nyilván nem is az utolsó eset.
Ugye nem fogsz kitiltani minket, ha nem emlegetjük édesanyádat? Mert az már világos, hogy a dózsás, aki rendkivűli anyáknapi megemlékezést tartott Neked, az maradhat... Valahogy nem vinne rá a lélek, hogy így biztosítsam be a helyem...
Olvastam. Ha nem írta volna meg, miért csinálja, még ki is vágom érte. Így nem. Különben is érdekel, meddig bírja. Láttam én már az Indexen néhányakat "örökre abbahagyni". Én is 15 éve mindig a jövő héttől hagyom abba a cigarettázást.
Haragudhat énrám (is), de sajnos a sértődéssel nem tudok és nem is akarok semmit kezdeni.
Most nincs annyi időm (ahogy az utolsó napokban sem volt szinte semennyi), ami ehhez kell.
Most már kibírom azt a pár órát.
Aki kíváncsi rá, miben áll a gusztustalan, infantilis, értelmetlen, hülyegyerekszintű topikrombolás ténye, az most még megnézheti a lila és a zöld topikokat.
Sajnálom azokat, akik szórakozni járnának ide. Tényleg. Nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Tévedsz, az a szánalmas, hogy olyan szintre vittétek a spicliskedést, feljelentgetést, moderátorért való szaladást, hogy a modik most már mindent törölhetnek és mindenkit kizárhatnak semmiségekért. Ezt ti értétek el. Bravó!
nem értem, hogy minek az egyhetes eltiltás egy-egy ferencvárosi érzelmű képződménynek, amint letelik, jönnek vissza az újpest topikba. az embernek nincs semmi kedve fórumozni.