Keresés

Részletes keresés

hallgatoozoo Creative Commons License 2004.09.21 0 0 3870

http://www.zeneforum.hu/index.asp?cat=main&mid=5&newsid=11348

Ehhez mit szóltok?? 8-o (utolsó bekezdés..) Tud erről vki vmit??? (bár most hogy már szétváltak az egykori Popular-tagok így nem sok esélyét látom hogy valaha is lehetne még ilyen... pedig 1 ilyen dvd-nek tudnék örülni azért..)

lmariann Creative Commons License 2004.09.21 0 0 3869

amennyiben lehetséges a neo menedzsemnt velem való együttműködését szeretném kérni. ha lehetséges jó lenne a neo honlap angol nyelvű változatát is megvalósítani. mert így hiábavaló a neo-t népszerűsítő munkám, ha nem tudok egy olyan oldalt mutatni, ahol megfelelő információ áll rendelkezésre, vagy legalább a koncertdátumok, hírek fenn vannak. saját tapasztalat, nem biztos, hogy rákattintok egy olyan oldalra amit nem értek. gondolom ez jóhatással lenne a angol és a német turnéra is. ez mindössze egy javító szándékú kritika volt...köszi...

cliftony77 Creative Commons License 2004.09.21 0 0 3868
"Továbbra sincs senkinek a zsákjában vmi nem-hivatalos felvétel egy koncertről vagy egyéb helyekről?"

http://neo.disp.hu

Előzmény: Szababa (3864)
neutrova Creative Commons License 2004.09.21 0 0 3867

1hete én is erre várok, hogy valaki végre válaszoljon már! Hol találom azt a sátrat és hánykor kezdődik???

Előzmény: pROF (3866)
pROF Creative Commons License 2004.09.20 0 0 3866
Éssss.... Mikó?
Akarom mondani hol? Mármint hol van ez a sátor, vagy mi? És mikor kezdődik a koncsert?
Saber Creative Commons License 2004.09.20 0 0 3865

Boltban még mi sem találtuk, szinte mindenki innen rendelte: www.digibolt.hu

Szerdán mindenki gyűjjön ordítani, hogy Ikszplóóóóóóóód jovöööörld!!!

Előzmény: Szababa (3864)
Szababa Creative Commons License 2004.09.20 0 0 3864

S.O.S. Szeretném megvenni a "Kontroll/It's over now" maxi cd-t de sehol nem találom. A legtöbb helyen csak néztek rám mintha vmi hülyeséget mondtam volna, bár volt olyan is aki már látott ilyet... :-)

Hol tudom megszerezni a cd-t? (Gusztustalan módon már bánatomban a DC++-on is néztem de ott sem találtam sehol...)

Továbbra sincs senkinek a zsákjában vmi nem-hivatalos felvétel egy koncertről vagy egyéb helyekről?

neutrova Creative Commons License 2004.09.18 0 0 3863
Az első koncert pontos helyszínét tudja valaki?
Előzmény: Gulliver Foyle (3859)
Tears for Fears Creative Commons License 2004.09.17 0 0 3862
Előzmény: Tears for Fears (3854)
lmariann Creative Commons License 2004.09.17 0 0 3861
szerintem csak a második lesz zártkörű. bár én 2000km-ről csak vélekedhetek, biztosan nem tudok semmit a magyarországi helyzetről. korábbi tapasztalataim alapján. ha bejáratnál azt mondod, hogy közgázos (vagyis mostmár corvinusos) vagy, akkor sokkal olcsóbban mehetsz be...azt hiszem elhatároztam, hogy mi leszek, ha nagy leszek kultur attasé kuala lumpurban. :)
Előzmény: pROF (3860)
pROF Creative Commons License 2004.09.16 0 0 3860
Ugye csak a második fellépés zártkörű?
Előzmény: Gulliver Foyle (3859)
Gulliver Foyle Creative Commons License 2004.09.16 0 0 3859

Bónusz fellépések Budapesten! /2004-09-15/
Budapesten is látható lesz a zenekar a 'Bónusz Fellépések' keretében. Szeptember 22-én a Corvinus Egyetem (Közgáz) Őszi Fesztiváljának rendezvénysátrában ad koncertet a csapat. Másnap, 23-án az Igazságügyi Palota ad otthont a Glamour divat és életmód magazin bemutató bulijának, ahol az est exkluzív zenekara a 'neo'. A rendezvény zártkörű.

És valaki tudja, hol van ez a "fesztiválsátor"?????

neutrova Creative Commons License 2004.09.15 0 0 3858
Boldog Névnapot Enikő!!! Te vagy a legszebb énekesnő kishazánkban!
Szigi101 Creative Commons License 2004.09.15 0 0 3857
Boldog névnapot kedvenc Enikőnknek! :-)
hybrid Creative Commons License 2004.09.14 0 0 3856
Most már igazán jöhetne egy budapesti koncert! Már nagyon rég volt az a Zp-s buli.
Tomoo Creative Commons License 2004.09.13 0 0 3855

Üdv Mindenkinek!

Az ominózus szegedi koncertről néhány dolog.

Szerintem elég annyi, hogy ilyen jó hangulatú Neo bulin még nem voltam (Szegeden). Pedig már 8. osztály óta minden koncerten megjelentem. Szóval amikor vége lett, és lejöttek a színpadról, még 6-8 percig nem nagyon tudtam magamról. Mármint azon kaptam magam, hogy a lépcsőn ülök és azt hajtogatom, hogy "ez extra jó volt!!" Aztán egész este mindenkire csak mosolyogni tudtam... :-)

Természetesen figyeltem mindenkit, főleg Enikőt, akibe még mindig szerelmes vagyok... De Peti mutatványain jókat derültem. Bár már kívülről tudtam a dalok sorrendjét, egy-két régi dalt elbírtam volna viselni (1999, Japan No.1).

De azért még 1x gratulálok nekik, őrületes koncert volt. :-D

Tears for Fears Creative Commons License 2004.09.12 0 0 3854

Szeged: A napfény városa, születésem helyszíne, fele rokonságom lakhelye. Adott volt tehát egy látogatás nagymamámnál, és ha már ott voltam...:)

JATE-klub, a koncert 9-re volt kiírva (kár, hogy maga a hely is kb akkor nyitott), de sebaj, legalább kicsit lehetett sörözgetni. Gyakorlatilag mikor odamentünk, voltak az egész klubban kb 20-an, ebből 4 az "esti zenekar", de ők is inkább egy asztalnál iszogattak. Egy 45 perccel később aztán bevonultak a nagy terembe a színpadhoz és elpróbálták a Scorn me-t (így volt szerencsém egy este alatt kétszer hallani:)), majd mindenki vissza a bár részhez. Végülis 10 után egy kevéssel elkezdődött, de előzetes várakozásaimmal ellentétben kegyetlen sokan voltak. Ekkor viszont már voltam olyan állapotban, hogy a közönség többi része nem nagyon foglalkoztatott, az egész koncertet végig nyomtuk az első sor(ok)ban. Kis vicces adaléka a koncertnek, hogy két szám között valaki mindig beüvöltötte, hogy "PETI! K*RVA JÓ A HAJAD!" Bár egyszer még vicces volt, de minthogy már másodjára se volt az, kicsit bosszantott egy idő után. De igazából ez volt a mélypont, a koncertre egy rossz szava nem lehetett senkinek. Peti (azt hiszem a Diskhead közben) eljátszotta azt amit én a Fáklya klubban: egy olyan hatalmasat vágott a színpad eleje felett elhelyezett (wow micsoda eszperente nyelvezet:)) kivetítőbe, hogy az szinte az első soroknak is fájt, a háttér pedig elcsúszott. De becsületére legyen mondva, rezzenéstelen arccal játszotta utána a gitárján a Nut(e)man-t. Na ekkor már az egész terem tele volt, én pedig már akkorát tomboltam, hogy szinte a Sziget bulit is túlszárnyalta, de azért azt mégse... összességében eléggé kész voltam a végén. A setlist a szokásos volt, mondhatni megegyezett az utolsó ZP-belivel, csak itt még eljátszották bónusz ráadásként mégegyszer az It's over now-t (érdekesség, hogy a mix helyett az eredeti változatot) AZ EGÉSZ HIHETETLEN JÓ VOLT!

Koncert után ott jöttek le mellettem a színpadról, úgyhogy túl azon, hogy személyesen gratulálhattam nekik, volt alkalmam megkérdezni Enikőt, hogy mikor lesznek láthatók legközelebb, és erre válaszolta, hogy valószínüleg 22-én, de nem tudja hol. Hogy ebből mi igaz, hát majd kiderül... Mindenesetre 2 és fél órával később már egy pesti házibuliban punnyadtam:)   

ppmarc Creative Commons License 2004.09.11 0 0 3853

Hello !

Meg tudná valaki mondani, hogy honnán tudnám megszerezni a következő Neo számokat ?

Aiaiyo

Dischead

és

Kontroll filmzene

Előre is kösz !

lmariann Creative Commons License 2004.09.07 0 0 3852

még a magyar előadóktól sincsen semmi. kérdeztem...:( szerintem indítani kellene egy népszerűsítő hadjáratot a neonak itt stockholmba. végülis 25ezer magyar él itt. majd minden vízumhoz adok egy neo cd-t:) találtam neo márkájú parfümöt, vennék szívesen az enikőnek, de nagyon gagyinak tűnik...

szívesen veszek neked olyan modulátort, szóljál...:) bár nem hiszem, hogy a magyar követség elszámolja, mint diplomáciai költség....

Előzmény: neutrova (3851)
neutrova Creative Commons License 2004.09.07 0 0 3851
És Neot nem lehet kapni?  Igen, nekem légyszi hozz egy Clavia Nord Modulart, ilyen a Neonak is van és azt hallottam, hogy mivel svéd márka ezért ott ezek sokkal olcsóbbak! :)
Előzmény: lmariann (3850)
lmariann Creative Commons License 2004.09.07 0 0 3850

csak azt akartam mondani, hogy találtam egy tök jó cd boltot, ahol nagyon nagyon olcsók az eredeti cd-k. egy cd átlagosan 30 vagy 60 svéd korona (egy svéd korona nagyságrendileg 27 forint), a legdrágább cd kb. 100 korona. találtam ott depeche mode-t, madonnát, prince-t és még egy csomó más cd-t, csak most egy se jut eszembe, mert "dolgozom". gondolom van egy rakat olyan zenekar is, ami számomra ismeretlen. szóval ha szeretnétek valami cd-t vagy cd különlegességet, vagy bármit "svédiából" dobjatok egy e-mailt és én intézkedem.

ynex Creative Commons License 2004.09.07 0 0 3849
Tényleg QL a dupla dvd, egyet fájlalok nagyon: az "Álom" jelenetnél (Szofi + Bulcsú) a Renard -ból hiányzik a hegedűtéma (feltűnt?). Furi, mert a bónuszlemezen is van pár kocka ebből a jelenetből, és ott a helyén van, sőt, ha jól emléxem, a moziban is hallhattuk. No mindegy, nem nagy ügy, bár mivel ez a pár jelenet a kedvencem a filmből, nagyon rákészültem, és hiányzott. Talán a Mitsoura - projekt miatt lehet, nem tudom ... Ha megtanulok képet beszúrni, lökök pár igen jól sikerültet a Szigetes buliból. Iron
cliftony77 Creative Commons License 2004.09.07 0 0 3848
Jaja, egy meglehetősen "szubjektív" biográfia, egy diszkográfia (nem részletes). A bio szerint ősszel jön a Record Straight maxi...
Előzmény: neutrova (3847)
neutrova Creative Commons License 2004.09.06 0 0 3847
Az extra DVD-n van valami a Neoról?
Előzmény: Enzo Pimper (3844)
Enzo Pimper Creative Commons License 2004.09.06 0 0 3846

Külföldi filmbemutatók és album megjelenés! /2004-09-06/
Jövő év elején kerül bemutatásra Észak-Amerikában és Európa nagyobb piacain a 'Kontroll'. A filmforgalmazással egyidejűleg várhatóan a legtöbb országban megjelenik majd a soundtrack album is. Az album és a zenekar iránt elsősorban Németország és Anglia érdeklődik. Várható külföldi megjelenések és showcase koncertek januárban. A dupla DVD már a boltokban!

www.neo.hu

(A DVD-n a megnevezés NUTEMAN, én sem értem...)

Szigi101 Creative Commons License 2004.09.05 0 0 3845
Na most Nutman vagy Nuteman? Mindkét verziót hallottam már...
Előzmény: Enzo Pimper (3844)
Enzo Pimper Creative Commons License 2004.09.05 0 0 3844

Két napja csak a NUT(E)MAN-t hallgatom, a Kontroll DVD dupla lemezes változatát ajánlom mindenkinek, alap.

ep

bertapi Creative Commons License 2004.09.05 0 0 3843

www.fotogaleria.hu

azon belül is Sziget rovat, vagy Bartol Edina alkotásai...

lmariann Creative Commons License 2004.09.01 0 0 3842

DVD megjelenés! / Bonusz fellépések! /2004-09-01/
A hét második felében kerül boltokba a 'Kontroll' film DVD! A bonusz lemezen kiadásra kerül a 'Nutman', illetve néhány bonusz fellépés erejéig ismét látható lesz élőben a zenekar!

Kontroll - Bonusz Fellépések 2004
Szeptember 2. (cs) Balatonberény, Ifjúsági Üdülő / PTE-KTK Gólyatábor
Szeptember 5. (v) Sikonda, Ifjúsági Tábor / PTE-ÁJK Gólyatábor
Szeptember 10. (p) Szeged, JATE Klub

Koncert információ, illetve lehetséges fellépés egyeztetés: neoworld@neo.hu

ynex Creative Commons License 2004.09.01 0 0 3841
Nna mégeccer, hátha ... (most talán menni fog) Iron
Előzmény: ynex (3840)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!