Politikáról idelátogató vendégeinknek köszönjük, hogy erre jártak. Figyelmükbe ajánljuk az állásfoglalások 12 és 21, valamint 45 pontját.
Valamint: "a politikáról rándultál át, ahol nagy a halandósága a nickeknek. Errefelé pedig nem szeretjük a lyukacsos topikokat. Egy másik (szűz) nicken nyugodtan visszamehetsz."
Fradi ügyekhez az alapvetés:
Ha a birodalom ellen vétkezel akkor Pilátus rootra tesz. Valószínű, hogy valami fradista vallási tételt káromoltál és Kajafás jus gladii híján kitiltott. Count Rumford of the Holy Roman Empire
Beírás elkövetése előtt eme video megnézése erősen javallott.
A Manchester United topicból lécci szedegesd ki az offokat! Nem súlyos, nem vészes, csak van egy offtopic is. Ha oda átteszed őket, az lenne az igazi telitalálat.
Jelzőid kedvesek, sőt nagyjából kiegyensúlyozottak voltak. Legközelebb, ha levelet írsz, írj az én, vagy Apcka kollegám nickjeinknél megadott címére, mert a moderátori címre írt leveleket nem tudom, ki kapja meg, de mi nem. Persze, ez nem a te hibád, mert nem lett kommunikálva. Ezt is bepótoltam.
kerem kimoderalni a Puyol topikbol a 479.-es szamu hozzaszolast, es vele egyutt a 486-ost is, mert mindketto alkalmas ra. (utobbit en irtam, miutan 4 hete kertem emailben valamit). koszonom. udv.
Szerinted nem lenne unalmasabb csupa olyannal beszélgetni, akik pontosan ugyanúgy gondolkodnak mint Te? Akkor minek beszélgetni? Úgyis tudod mi a véleményük.
"Pierluigi Kolima válasz | megnéz | könyvjelző 2004.09.27 14:31:50 (375)
Provokáció egy száll se, csak tények
Nos, Fekete Kőbuta barátom, ezt a hsz-edet kollégám utólagos engedelmével visszaállítottam, hogy ne töröltet idézzek neked..."
-----------
Kellemetlenül sérti szemem eme személyeskedő hozzászólás. Ezért azzal a kéréssel fordulok T. moderátor Úrhoz. hogy az idézett hozzászólást, és a már jól bevált szokás szerint a nickjét is törölni szíveskedjen.
ÜBERNAGYONMEGA L O L ! ! !
-----------
Azon gondolkodok, hogy az-e a szánalmasabb, aki szinte virtuáltoporzékolva küld el minden egyes embert, aki mást gondol, vagy az a moderátor, aki ezen fórumfüggő hisztis gyengeidegzetűek közé állva - magát hős ezüstpáncélos igazságtevő nemes lovagnak képzelve - elkezdi megmagyarázni, hogy ki mit írhat be egy NYILVÁNOS fórumba.
ÜBERNAGYONMEGA L O L ! ! !
------------
Áruld már el, hogy ciciklub, purple morahei, irodalomtanár miért lett kitíltva? Úgy látom, hogy CSAK azért , mert beírtak a dózsa topicba. Normális hangnemben írogattak, már ez is baj?
eddig is baszkodtatok ki embereket, de néha tényleg túlzás már ami itt megy, most konkrétan nem veled van a bajom, hanem ezzel az egész keményítéssel, az ember nem fogalmazhat meg lassan egy kritikát, ami azért nonszensz
Továbbá lehet választani ez, meg a topikokban hagyott kölcsönös k....anyázások között. Hmm?
Egyébként szerintem is az a fő probléma, hogy a DK moderáció tekintetében el volt hanyagolva, azaz nem szoktak hozzá a delikvensek, hogy lehet kapni tiltást is.
mi történt itt az utóbbi időben? megmondták a tulajok, hog keményebbre kell fogni a gyeplőt?? mer régen nem ovlt ilyen mértékű kitiltás törlés hullám, és ez nem csak erre a topikra érvényes. ez így szar!
Ha nem kellene mérlegelni, akkor már alig lenne itt régi nick. Megkapta már a mérlegelés előnyeit mind a két tábor nem egyszer. Legfeljebb eddig nem írtam ide, hogy ez és ez repült volna, de mégsem. Ezt se kellett volna, de ha már itt van, itt is marad.
Szóval: nem ez volt az első, és nyilván nem is az utolsó eset.